Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019

Διάβασε τώρα τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την πρώτη εβδομάδα του 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 31 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου 2019

Πρόκειται για μια εβδομάδα ειδικού ενδιαφέροντος και βάρους. Η Πρωτοχρονιά θεωρείται από πολλούς σαν ορόσημο για αποφάσεις και νέες δραστηριότητες που φέρνουν αισιοδοξία και εσωτερική ευχαρίστηση. Οι πρώτες ημέρες του νέου χρόνου όμως μπορεί να είναι αρκετά ανατρεπτικές από αυτό που φαντάζεται ο καθένας μας!

 

Κριός

Είστε σημαντικά ενισχυμένοι απέναντι στο περιβάλλον σας και μπορείτε να αισθάνεστε ικανοποιημένοι από τις επιτυχίες σας. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας όμως και αυτό σας κάνει ευέξαπτους, ανυπόμονους και απόλυτους. Η καινούρια χρονιά ξεκινά αισιόδοξα, δραστήρια και φιλόδοξα, αλλά οι εκλείψεις του Ιανουαρίου θα εμποδίσουν τις εξελίξεις σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί, ουσιαστικοί και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα διπλωμάτες. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.

Ταύρος

Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας επιθυμίες. Προσπαθήστε να αποφύγετε αναμετρήσεις με ότι είναι πιο δυνατό από εσάς όμως και προσπαθήστε να συνταχθείτε μαζί του. Η νέα χρονιά θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά στην πορεία της και όχι στο ξεκίνημά της. Αισθηματικά έχετε κάθε λόγο να είστε ικανοποιημένοι. Φροντίστε να είστε σαφείς στις επιδιώξεις σας και ουσιαστικοί στις συναναστροφές σας. Η χαλάρωση των εορτών τελειώνει και εσείς πρέπει να σκεφτείτε το αύριο και τις ανάγκες σας. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.Δίδυμοι

Αισθηματικά η εβδομάδα θεωρείται ευχάριστη και σας δίνει πολλές ευκαιρίες να επικοινωνήσετε και να συναναστραφείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και δυνητικούς νέους συντρόφους. Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου θα καλύψει τη ματαιοδοξία σας και θα σας φέρει στο επίκεντρο της συντροφιάς σας. Προσοχή στα έξοδα και στην μεγαλοθυμία σας. Η οικογένεια θα σας απασχολήσει με κάποιο ζήτημα το οποίο θεωρείτε ακατάλληλο για να ασχοληθείτε τώρα! Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.Καρκίνος

Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας βοηθά να επικοινωνήσετε και να διασκεδάσετε. Η κοινωνική σας ζωή λοιπόν είναι στο προσκήνιο, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές στις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά έχετε τον τρόπο να ξεφύγετε από τα δύσκολα και να κερδίσετε λίγο χρόνο ακόμα. Οικονομικά, υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις σε χρήματα που σας οφείλονται, αλλά αυτό δεν προβλέπεται να σας ζημιώσει. Αν ταξιδεύετε, μεριμνήστε για κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.Λέων

Η νέα χρονιά ξεκινά με ενδιαφέρουσες συναναστροφές και ασχολίες. Οι περισσότεροι από εσάς αποκτάτε θέση ή ασχολία κύρους και αυτό καθησυχάζει τις ανησυχίες σας. Είστε πρόθυμοι να εργαστείτε περισσότερο και να δείτε απτά τα αποτελέσματα των κόπων και των ενεργειών σας. Φροντίστε όμως να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για ανθρώπους που δεν πληρούν τα δικά σας κριτήρια και, αν είναι υφιστάμενοί σας, δώστε τους την ευκαιρία να εργαστούν με τον τρόπο τους. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία θεωρείται πολύ πιθανή. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.Παρθένος

Είναι καιρός να επανέλθετε στη δράση και να επιδιώξετε την πραγματοποίηση των προσδοκιών σας. Ξεφύγετε από κάποιους περιοριστικούς κανόνες που έχετε θέσει εσείς στον εαυτό σας και απολαύστε αυτά που σας προσφέρονται τώρα. Η πρώτη εβδομάδα του έτους έχει ποικιλία ενδιαφερόντων και δραστηριοτήτων, γι αυτό φροντίστε να είστε παρόντες εκεί που εξελίσσεται η δράση. Οικονομικά φαίνεται ότι τακτοποιείτε υποχρεώσεις και έχετε περιθώρια να είστε λίγο ανέμελοι σε αυτόν τον τομέα. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.Ζυγός

Επηρεάζεστε από τα οικογενειακά σας και αγχώνεστε λίγο περισσότερο για κάποιες εξελίξεις σε σχετικά θέματα. Είστε όμως διπλωμάτες και μπορείτε να διευθετήσετε τις διαφορές που επικρατούν ανάμεσα σε ορισμένα μέλη του περιβάλλοντός σας. Αισθηματικά έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας, ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντα για εσάς άτομα. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας βοηθά να είστε εξωστρεφείς, επικοινωνιακοί, δραστήριοι και σε κάποιες περιπτώσεις και πολύ τολμηροί! Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.

 

Σκορπιός

Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί και σας δικαιώνει. Φροντίστε να διατηρήσετε ότι καλό συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα και φερθείτε διπλωματικά σε ότι φαίνεται να δημιουργεί ανασφάλεια. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου σας φέρνει ειδήσεις από αγαπημένους ανθρώπους, σας βοηθά να ταξιδέψετε αν και ορισμένες φορές σας ξεβολεύει από κάποιες σας συνήθειες. Το απρόοπτο θα παίξει ρόλο, αλλά το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις συνέπειές του. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.


Τοξότης

Έχετε μπει σε μια πορεία ανάπτυξης και αυτό σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι. Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου εξελίσσεται θετικά για τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές σας. Αισθηματικά μόνο αισθάνεστε κάπως πιεσμένοι, αλλά έχετε τον τρόπο να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Ένα ταξίδι σας ευχαριστεί πολύ και σας επιτρέπει να ξεφύγετε από ότι σας πιέζει. Οικονομικά μην είστε τόσο απερίσκεπτοι και μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη μόνο, αν είστε αποφασισμένοι να κλείσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και κάποιες υποχρεώσεις. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.


Αιγόκερως

Η νέα χρονιά ξεκινά δραστήρια, αλλά θα πρέπει να είστε ουσιαστικοί στις επιθυμίες και στις επιδιώξεις σας. Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και να μην αναβάλλετε κάποιες από τις δραστηριότητές σας για αργότερα. Κοινωνικά μπορείτε τώρα να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε και να διασκεδάσετε, ακολουθώντας τους δικούς σας κανόνες. Αισθηματικά αποφύγετε τα δύσκολα και τα βαθυστόχαστα για την ώρα και παραμείνετε στην επιφάνεια, ή ακολουθήστε το ρεύμα των σχετικών εξελίξεων. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.


Υδροχόος

Ενδιαφέρουσα η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς και σας βοηθά να διασκεδάσετε και να απολαύσετε. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε τις ικανότητες, ή τις δυνατότητές σας. Παραμείνετε συνεπείς με τον εαυτό σας, για να νιώθετε ασφαλείς. Αισθηματικά, φροντίστε να ξεχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα και φανείτε ψύχραιμοι στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν. Οικονομικά κλείστε τα μέτωπα που σας ταλαιπωρούν, έστω και αν χρειάζεται να κάνετε κάποια θυσία. Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.


Ιχθύες

Ξεκινά μια περίοδος που πρέπει να φροντίσετε τα επόμενα βήματά σας. Η αισθηματική σας ζωή έφερε κάποιες ανατροπές, οι οποίες σας επηρέασαν ψυχολογικά. Τώρα πρέπει να είστε περισσότερο ευέλικτοι, αόριστοι και διεισδυτικοί σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Η νέα χρονιά ξεκινά με ένταση σε ορισμένα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ανεξαρτησία σας. Αποφύγετε να θέσετε ανέφικτους στόχους, να επηρεάσετε ανθρώπους που δεν θα παραμείνουν στη ζωή σας και μην επιδιώκετε λύσεις σε θέματα που παραμένουν ρευστά από καιρό! Μάθε τώρα όλες τις ετήσιες προβλέψεις 2019 σύμφωνα με το ωροσκόπιο σου από τον μοναδικό Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 (ΚΕΝΟ & την ημερομηνία γέννησής σου) στο 54754.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,69 βαθμολογία
13 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.