Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 22-28 Φεβρουαρίου 2021

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2021  φέρνει καυτές εξελίξεις και μία σημαντική Πανσέληνο! Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου από τον Κώστα Λεφάκη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη  22-28 Φεβρουαρίου 2021

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου φωτίζεται από την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου στις 27, γεγονός που θεωρείται ένα μεταίχμιο σε σχέσεις, σε αποφάσεις και σε συνεργασίες που δεν έχουν ακόμα αποδείξει τη χρησιμότητά τους.

 

 

Κριός

Το κλείσιμο του μήνα συμπίπτει με μια σειρά από γεγονότα που σας αιφνιδιάζουν και καθυστερήσεις που δεν είχατε υπολογίσει. Ευτυχώς θα υπάρξουν αρκετές καλές στιγμές για την αισθηματική σας ζωή. Αρκεστείτε σε αυτές χωρίς εντάσεις και χωρίς παράπονα. HΠανσέληνος  στην Παρθένο θα προκαλέσει αντιξοότητες στην εργασία και για άλλους στην διάθεση και στην υγεία. Ένας καλός φίλος παραμένει αρωγός σε θέματα οικογενειακά και προσωπικά. Μην ξεχνάτε ότι διανύετε περίοδο ανακατατάξεων και αυτό έχει ανατροπές στα προγράμματα σας. Καλλιεργήστε εναλλακτικές και προγραμματίστε την δραστηριότητα σας με προνοητικότητα. Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

Ταύρος

 

Τις μέρες αυτές θα σας απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σας, τόσο οι αισθηματικές όσο και οι κοινωνικές. Και στους δυο τομείς θα συναντήσετε συμπεριφορές που θα σας εκνευρίσουν ή θα σας τρομάξουν. Παραμείνετε ψύχραιμοι και αποφύγετε αντιθέσεις ή συμπεριφορά με πείσμα και αδιαλλαξία. Για να σώσετε κάτι που θέλετε πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις ή ειλικρινείς συζητήσεις με ήρεμο τρόπο. Στο μεταξύ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 θα σας βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα και σε εργασιακά θέματα. Σε ώρες ανάγκης δεν θα σας λείψει η βοήθεια και αυτό περιλαμβάνει και τις οικονομικές εκδοχές. Σε ώρες εκνευρισμού, αποφύγετε τις ρήξεις στις σχέσεις σας,Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Δίδυμοι

Το τέλος του Φεβρουαρίου και το ξεκίνημα του Μαρτίου  δημιουργεί ένα νέο κύμα αντιξοοτήτων με επίκεντρο την εργασία σας. Οι εξελίξεις είναι απανωτές και οι υποχρεώσεις πολλές. Η Πανσέληνος στα τέλη της εβδομάδας στην Παρθένο  σας προετοιμάζει προκαταβολικά με γεγονότα τα οποία δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ο Άρης ετοιμάζοντας την αποχώρησή του από το ζώδιο του  Ταύρου διατηρεί εύφλεκτο το κλίμα στο στενό περιβάλλον. Αποφύγετε αντιθέσεις και ανοικτές ρήξεις. Κάντε τις δέουσες υποχωρήσεις παντού.  Εξοπλιστείτε με αντοχή στον εργασιακό τομέα.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Καρκίνος

 

Οι μέρες αυτές θα είναι λίγο δύσκολες στον τομέα των σχέσεων με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και σε ότι αφορά την επαγγελματική ή την δημιουργική σας δραστηριότητα. Η συνέπεια των μέτρων και των περιορισμών  παραμένει αισθητή τόσο στην διαταραχή του κλίματος γύρω σας όσο και σε νέες καθυστερήσεις σε υποθέσεις που σας αφορά άμεσα η επίλυση τους. Κινηθείτε διαλλακτικά και μην αφήνετε το θυμό και το συναίσθημα να προδίδει τις ανάγκες ή τις ουσιαστικές σας προθέσεις. Η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας στην Παρθένο σας προτρέπει να  ελέγχετε τις εξαρτήσεις σας από πρόσωπα και πράγματα.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Λέων

 

Το τέλος Φεβρουαρίου και οι αρχές Μαρτίου είναι ακόμα μια δύσκολη περίοδος που θα ξεπεραστεί γρήγορα αν την χειριστείτε έξυπνα. Τομείς που επηρεάζονται είναι ο οικογενειακός, η προσωπική σας ζωή και οι τρέχουσες οικονομικές σας συναλλαγές. Οι περιορισμοί της εποχής σε συνδυασμό με τον ορθόδρομο πλέον Ερμή και την Αφροδίτη στον απέναντί σας Υδροχόο, διατηρούν νευρική την καθημερινότητα αλλά πληθαίνουν τις ευκαιρίες  στην πορεία σας. Ανεχτείτε το πρώτο και ελιχθείτε στο δεύτερο ζήτημα. Ο Άρης στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου ζημιώνει τα οικονομικά σας αλλά θα σας βοηθήσει να βρίσκονται κοντά σας κατάλληλοι άνθρωποι. Αισθηματικά φανείτε ξεκάθαροι και συνεννοήσιμοι.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Παρθένος

 

Η εβδομάδα που ξεκινά  είναι μια περίοδος λίγο δύσκολη και τυραννική για τους περισσότερους από εσάς. Αποφύγετε ανθρώπους που σας κουράζουν ή είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν συναλλάσσεστε οικονομικά. Καλλιεργείστε εναλλακτικές για να μην είστε εκπρόθεσμοι σε εμπόδια και καθυστερήσεις που δεν θα λείψουν. Γενικότερα επιστρατεύστε την υπομονή για να ξεπεραστούν οι δύσκολες στιγμές της εβδομάδας αυτής. Αισθηματικά, έχετε βοηθό την Πανσέληνο στο ζώδιό σας που ενισχύει τα εκφραστικά σας μέσα, υποστηρίζει τις κρυφές σας επιθυμίες και σας οδηγεί σε πιο ερωτική συμπεριφορά. Τέλος, αποφύγετε ταλαιπωρίες και δύσκολους ανθρώπους.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Ζυγός

 

Οι τελευταίες μέρες του μήνα και το ξεκίνημα του Μαρτίου τινάζει στον αέρα την αίσθηση της οικονομικής σας ασφάλειας. Όλοι και όλα συνηγορούν στο να καταπιεστείτε ή να τρομοκρατηθείτε. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο σε ότι συμβαίνει και σας αφορά και μην αφήνετε τον φυσικό παρορμητισμό σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές. Η αισθηματική σας ζωή περνά σε μεταβατική φάση και δεν έχετε παρά να αρκεστείτε στις καλές στιγμές που θα σας δώσει. Αναπληρώστε κάποιες ελλείψεις που θα έχετε με την παρέα καλών φίλων που δεν λείπουν από δίπλα σας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα παρασκήνιο που σας αφορά.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Σκορπιός

 

Καθώς ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων  ένα ιδιαίτερο κλίμα ανικανοποίητου θα σκεπάζει την καθημερινότητά σας  αυτήν την περίοδο. Στο στόχαστρο της ταλαιπωρίας μπαίνουν τα αισθηματικά σας και ο κίνδυνος αγγίζει τα οικονομικά σας επίσης. Οι δυο αυτοί τομείς θέλουν προσεκτική αντιμετώπιση. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν  δεν είναι τόσο άσχημα απλώς είναι κουραστικά και αντίξοα. Δείτε και την καλή πλευρά όλων αυτών των αλλαγών που αιφνίδια σας επιβάλλεται να γίνουν ή εσείς οι ίδιοι να τις εκτελέσετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 27 σας ζητά να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Τοξότης

 

Οι μέρες αυτές είναι αρκετά επεισοδιακές με την φθίνουσα παρουσία του Άρη στον Ταύρο που, μαζί με τον Ουρανό θα πυροδοτήσουν μαχητικό κλίμα στον επαγγελματικό τομέα. Από την άλλη, οι σχέσεις κάθε είδους  καλλιεργούν ένα επικίνδυνο παρασκήνιο το οποίο προς το παρόν δεν είναι ορατό. Αφήστε την διαίσθηση σας να σας καθοδηγήσει έτσι ώστε να μην πέσετε σε λάθη ή σε παγίδες που έχουν στήσει επιτήδειοι. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας ενισχύει με τον παράγοντα της τύχης και μάλιστα όταν σας είναι άμεσα απαραίτητος. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 σας βοηθά να εντοπίσετε τους

αθέατους σκοπευτές που παραμονεύουν.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Αιγόκερως

 

Το τέλος του μήνα είναι ένα διάστημα λίγο επεισοδιακό το οποίο σας υποχρεώνει να ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να μην χάσετε το χρόνο ή να καταφέρετε να διατηρήσετε αναγκαίες ισορροπίες. Προβλήματα οικονομικά δεν θα λείψουν λόγω της προετοιμαζόμενης εξόδου του Άρη από το ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 σας βοηθά πολύ στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας. Στα ερωτικά κυριαρχεί μυστικότητα από την πλευρά των άλλων και η ανησυχία από την πλευρά την δική σας. Μην παρασύρεστε από ανασφάλεια ή από ζήλεια. Επίσης, αποφύγετε να πέσετε  θύμα παρεξήγησης.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Υδροχόος

 

Οι μέρες είναι και για εσάς δύσκολες με επίκεντρο τον επαγγελματικό χώρο. Εκεί πρέπει να εστιάσετε το δυναμισμό σας και την όλη σας προσοχή, με τη βοήθεια και του Ερμή που γυρίζει σε ορθή πλέον πορεία στο ζώδιό σας. Η εκεί παρουσία επίσης της Αφροδίτης σας βοηθά να εντοπίσετε τις παγίδες που καλλιεργούνται από τρίτους για τη σχέση σας και να τις αποφύγετε. Κάποιες διέξοδοι δεν θα λείψουν αλλά μην κάνετε κατάχρηση της τύχης που θα σας δοθεί στις δύσκολες στιγμές. Μην ρισκάρετε στον έρωτα όσο και αν γίνεται δελεαστικός αυτή την εποχή.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

Ιχθύες

 

Η περίοδος του τέλους Φεβρουαρίου είναι νευρική με εύκολη την παρεξήγηση και την ανατροπή των σχεδίων σας. Προσέξτε για μια ακόμα φορά τις σχέσεις σας με συγγενείς και συνεργάτες σας. Ο Άρης με τον Ουρανό στον Ταύρο επαναφέρουν την ένταση  στο κλίμα στην ερωτικής σας ζωής και πληθαίνουν τις πιθανότητες της διεκδίκησης ή, της μέχρι τέλους, επιμονής και από τις δυο πλευρές. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες και αποφύγετε ανοικτές ρήξεις όσο δίκιο και αν έχετε. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις και το επαγγελματικό σας κύρος. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 27 ευνοεί τις μυστικές συνεννοήσεις και τις μεταβολές σχεδίων.Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται το Σάββατο 27/2; Μίλησε προσωπικά με τον Κώστα Λεφάκη, κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 στο 54754.

 

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
2,44 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.