Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 10-16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο διάσημος αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μας δίνει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο 10-16 Σεπτεμβρίου 2018 για όλα τα ζώδια

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 10-16 Σεπτεμβρίου 2018

Μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο στην πολιτική ζωή και γίνονται επαφές με στόχο κάποιες συμμαχίες ανάγκης. Το αποτέλεσμα φαίνεται να επείγει γι αυτό και θα γίνουν επικοινωνιακές κινήσεις εντυπωσιασμού.


Ο Κώστας Λεφάκης σου δίνει την τρίμηνη προσωπική πρόβλεψη σου για το Φθινόπωρο 2018!
Μίλησε μαζί του τώρα καλώντας από σταθερό ή κινητό στο 14994!Κριός

Κάτι αλλάζει στα αισθηματικά σας και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και στις προσδοκίες σας. Μετριάστε τον εγωισμό σας και μην παίζετε παιχνίδια που τελικά θα σας βλάψουν. Το ίδιο συμβαίνει και στην κοινωνική σας ζωή όπου δεν πρέπει να παρατραβάτε το σκοινί στις συναναστροφές σας και να μην παίζετε το χαρτί της ανεξαρτησίας. Οικονομικά επιδιώξτε κάποιον έξυπνο συμβιβασμό ή διευθέτηση μιας υποχρέωσής σας!

ΤΙΡ

Είναι προτιμότερο να ανήκετε σε κάποια ομάδα, από το να προσπαθείτε μόνοι!

Ταύρος

Δώστε βάρος στις επαγγελματικές σας κινήσεις και προσπαθήστε να κατοχυρώσετε θέσεις και δικαιώματα. Ξεκινά μια περίοδος αβεβαιότητας που δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα και στις ανάγκες σας, επομένως φανείτε προνοητικοί και επιφυλακτικοί απέναντι στις όποιες αλλαγές διαισθάνεστε. Οικονομικά, είναι πιθανόν να ζητήσετε ενίσχυση από αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΙΡ

Κερδίστε τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα όταν συναντάτε ανθρώπους για πρώτη φορά!

Δίδυμοι

Αρκετά διλήμματα θα φέρει η εβδομάδα όσον αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και ανησυχίες. Το ένστικτό σας είναι σωστό, αλλά υπάρχουν συνέπειες σε αυτό που θα επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η διέξοδος είναι η διπλωματική σας συμπεριφορά, αλλά φροντίστε να μην θίξετε αισθήματα και συμφέροντα. Ταξίδια και μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία καθώς το πρόγραμμά σας ποικίλει δραστηριοτήτων.

ΤΙΡ

Κερδίστε την εμπιστοσύνη χρήσιμων ανθρώπων.

 


Καρκίνος

Αισθηματικά και οικογενειακά θέματα σας απασχολούν στην αρχή της εβδομάδας και πρέπει να λειτουργήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η συμπεριφορά θα είναι και το φίλτρο που θα ξεχωρίσει τα χρήσιμα από τα περιττά, θα σας δώσει περιθώρια χρόνου για να σκεφτείτε και να δράσετε, χωρίς να θίξετε τίποτα από τα κεκτημένα σας. Μην σας απασχολούν κάποιες καθυστερήσεις!

ΤΙΡ

Μια υποχώρηση σε ένα προσωπικό ζήτημα θα σας κάνει μεγάλο καλό!Λέων

Η αποφασιστικότητά σας δεν είναι αρκετή στην τακτοποίηση επαγγελματικών και πρακτικών ζητημάτων. Είναι προτιμότερο να οργανώσετε τις δράσεις σας, να εμψυχώσετε τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας και να εξηγήσετε τη στρατηγική σας. Η αντίθεση που επικρατεί στο προσωπικό σας περιβάλλον δημιουργεί ένταση την οποία πρέπει να αποφύγετε να την εκφράσετε στη δουλειά΄σας!

ΤΙΡ

Ασχοληθείτε με την αναμόρφωση του χώρου σας!Παρθένος

Κερδίζετε τις εντυπώσεις και πρέπει να λειτουργήσετε λίγο πιο επιθετικά από ότι συνήθως. Εκφράστε το συναίσθημα, μιλήστε για τα ενδιαφέροντά σας και ανοίξτε περισσότερους δρόμους επικοινωνίας με το περιβάλλον σας.  Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, αρκεί να το πιστέψετε και να το υποστηρίξετε. Η άμυνα σας φέρνει στο περιθώριο των εξελίξεων και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσετε!

ΤΙΡ

Θυμηθείτε ότι υπάρχει και ελεύθερος χρόνος!
Ζυγός

Περιορίστε τα έξοδά σας και προνοήστε για τις ανάγκες που θα προκύψουν. Η υπερβολή σαν στοιχείο του χαρακτήρα σας πρέπει να αποφευχθεί και να δώσει τη θέση της στην μεθοδικότητα και στην συνεργασία με εκείνους οι οποίοι έχουν τα κατάλληλα εφόδια που θα χτίσουν σχέσεις αμοιβαιότητας. Αυτό μπορεί να συμβεί στην εργασία ή ακόμα και σε κάποιο κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο κάνετε τώρα την εμφάνισή σας.

ΤΙΡ

Φροντίστε να επανορθώσετε μια πληγωμένη σας σχέση!Σκορπιός

Έχετε περιθώρια να διορθώσετε κάποιες δύσκολες επιλογές που κάνατε στα επαγγελματικά και οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Μπορείτε να αναθεωρήσετε την στρατηγική σας και να θέσετε άλλους στόχους, πιο εύκολα υλοποιήσιμους. Αισθηματικά η κατάσταση που σας αφορά δείχνει σημάδια βελτίωσης, αλλά πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Κάποιες γνώμες τρίτων, κατάφεραν απλά να σας καθυστερήσουν από το στόχο σας!

ΤΙΡ

Προσέξτε την περιουσία σας και εκείνους που σας προτείνουν τρόπους εκμετάλλευσής της!Τοξότης

Η εβδομάδα θέλει προσοχή στα πρακτικά σας θέματα. Είναι πιθανόν να μεταβάλλετε κάποιο πρόγραμμά σας εξ αιτίας υποχρεώσεων που θα προκύψουν απρόβλεπτα, αλλά αυτό δεν σας πτοεί, καθώς οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε καινούρια ενδιαφέροντα στα επαγγελματικά σας. Είναι δυσκολότερο να πείσετε κάποιους αυτήν την εβδομάδα, είτε πρόκειται για νέες επαγγελματικές επιλογές, είτε για προσωπικές σας εκτιμήσεις και αυτό είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει και θα σας κουράσει περισσότερο από τα άλλα.

ΤΙΡ

Έχετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Κάτι που δεν λειτουργεί, θέλει χρόνο ωρίμανσης!Αιγόκερως

Κάποιοι έρχονται στα λόγια σας και αυτό σας δίνει περιθώρια κινήσεων στην εργασία. Φροντίστε να διατηρήσετε τα τωρινά σας πλεονεκτήματα, αλλά ασχοληθείτε και με τα υπόλοιπα θέματα που σας απασχολουν, σε άλλους τομείς. Αισθηματικά μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και μην φανερώνετε κάποιους φόβους σας, για την πορεία της σχέσης σας.

ΤΙΡ

Σιγουρευτείτε ότι αυτά που σκέφτεστε ισχύουν και δεν είναι αποκύημα της  φαντασίας σας!
Υδροχόος

Οι άλλοι θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, καθώς θα χρειαστεί να καθιερω΄σετε νέες ισορροπίες στις σχέσεις σας μαζί τους. Οι εξελίξεις δεν φαίνεται να είναι τόσο οριοθετημένες όσο νομίζετε, ιδιαίτεα αν αυτές περιλαμβάνουν και θέματα συμφέροντος. Υποστηρίξτε τις επιλογές σας, αλλά μην είστε άκαμπτοι εκεί που διαπιστώνετε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να επιτύχετε τους στόχους σας!

ΤΙΡ

Διαχειριστείτε πιο συνετά τα οικονομικά σας και μην παρασύρεστε από την καταναλωτική σας διάθεση για έξοδα!Ιχθύες

Είναι μια ενισχυτική εβδομάδα για εσάς. Αρκετά θα λειτουργήσουν θετικά, χωρίς μάλιστα να τα έχετε σκεφτεί ή προγραμματίσει έτσι. Οικονομικά έχετε περιθώρια να κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας εξυπηρετεί, αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγάλο ποσοστό κινδύνου. Οι συνεργασίες σας ωφελούν εν μέρει, γι αυτό φροντίστε να έχετε περιθώρια για να κινηθείτε και ανεξάρτητα.

ΤΙΡ

Διαφυλάξτε την αισθηματική σας ζωή από περιπέτειες!

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,36 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.