Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 8 έως 14 Ιουνίου 2019

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 8 έως 14 Ιουνίου 2019

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!


 
ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο εβδομαδάρα σου λέω! Ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέα πρόσωπα, λύσεις, κατακτήσεις, διασκέδαση, πάθος, συναίσθημα και κάθε ημέρα μυρίζει... έρωτα!
Τα «ΜΗ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, σκούρα τα πράγματα.... Κρόνος και Πλούτωνας, προειδοποιούν να μείνεις μακριά από το ερωτικό παρελθόν, να διορθώσεις άμεσα παλιά λάθη σου για να γλιτώσεις ρήξεις και να κόψεις νεύρα και γκρίνια...

 

 

 

 


ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο δεκαήμερο, εδώ ο κόσμος καίγεται και εσύ... καλοπερνάς! Εκπληρώνεις ερωτικά όνειρα, περνάς υπέροχα, γνωρίζεις κόσμο, φλερτάρεις και ανανεώνεις πλήρως την ερωτική σου ζωή!
Τα «ΜΗ»:1ο δεκαήμερο, μπορεί να επιστρέφει το ερωτικό παρελθόν, αλλά πίστεψε με, θα σε πληγώσει και κυρίως θα σε εκνευρίσει το αποτέλεσμα! Τα καινούργια, είναι τα καλύτερα! Εσύ του 3ου, είσαι σαν τις παραλίες της Αττικής τις καθημερινές! Χωρίς ενδιαφέρον, αλλά με μία αξιοζήλευτη ηρεμία στα ερωτικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φόρτισε κινητό 1ο δεκαήμερο, γιατί είτε ο πρώην θα στείλει, είτε θα φλερτάρεις ασταμάτητα και... διαδικτυακά, με νέα πρόσωπα, που τα σαγηνεύεις πανεύκολα! Εσύ του 2ου, ή παντρεύεσαι (ελπίζω όχι ανάμεα στις Εκλείψεις), ή χορταίνεις συντροφικότητα με τον σύντροφο, ή απλά, βρίσκεις σύντροφο!
Τα «ΜΗ»: 3ο άσε τις ζήλιες και την κτητικότητα, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό τόση απαιτητικότητα!ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Αχ 1ο δεκαήμερο! Πόσο ωραίο να σου έρχεται ξαφνικά ο μεγάλος έρωτας, το μήνυμα που καιρό περίμενες, μία εξομολόγηση, μία έκπληξη! Χαμογέλα ομορφιά μου!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορεί φαινομενικά η εβδομάδα να είναι με φουλ πάθος και ρομαντισμό, αλλά αργά ή γρήγορα, όλα τα λάθη σου, παρελθοντικά και παροντικά, θα σου δείξουν (δυστυχώς) πόσο δυσάρεστες συνέπειες έχουν...
ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ωστέ εσύ ήσουν 2ο δεκαήμερο, ε; Εσύ ήσουν το κουκλί, στο μπιτσόμπαρο που χόρευες, σε έδειχνε το Star στις ειδήσεις και όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, από την λάμψη σου! Whatever, ακόμα κι αν ακόμα δεν είσαι σε φάση... διακοπών, το σίγουρο είναι πως το γλεντάς (ερωτικά και γενικά) και όλοι σε θαυμάζουν!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο το νου σου! Έρχεται η μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Μην τα κάνεις μαντάρα, λόγω οξυθυμίας και εγωισμού! Εσύ του 3ου, τι να σου πω βρε μαναράκι; Σε έχουν πιάσει ι μελαγχολίες σου και οι ανασφάλειες σου! Που πας καμάρι μου με τέτοια διάθεση καλοκαιριάτικα;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ήρθε η αλλαγή! Ήρθε η ανατροπή! Όχι, δεν είναι πολιτική διαφήμιση 1ο και 2ο δεκαήμερο! Είναι η ερωτική σου ζωή, που εμπλουτίζεται με εκπλήξεις και εκπλήρωση ονείρων και εσύ γλυκό μου, επιτέλους χαμογελάς!
Τα «ΜΗ»: 3ο, άσε τους έρωτες αυτήν την εβδομάδα και προστάτεψε τις φιλικές σου σχέσεις, στις οποίες τα κάνεις... χωριάτικη!ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι! Από την μια εσύ του 1ου, δέχεσαι ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, όπως και την εκπλήρωση ενός ερωτικού στόχου και από την άλλη εσύ του 2ου, κάνεις νέες γνωριμίες και δέχεσαι το μήνυμα (επιτέλους) που τόσο καιρό περίμενες!
Τα «ΜΗ»:Αν είσαι ελεύθερος 3ο δεκαήμερο, ξέχνα ο,τιδήποτε ερωτικό και επικεντρώσου στην καριέρα, διότι προβλέπω δυσάρεστες καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις (με τον πιο σκληρό τρόπο) τα λάθη σου και φυσικά φρόντισε να μην κάνεις κι άλλα!ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρε δε πα να 'ρχονται τα πάνω-κάτω... Εσύ 2ο δεκαήμερο, είσαι μέσα στην τρελή χαρά! Ρομαντικά μηνύματα, ραντεβού και ταξιδάκια και τσουβάλια αισιοδοξία και τύχη!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στο παρεθλόν, όχι στις επαγγελματικές γκάφες, όχι στα νεύρα και όχι στον εγωισμό! Εσύ του 3ου, όλα κομπλέ, απλά τα κάνεις λίγο μαντάρα σε επικοινωνίες και μετακινήσεις...ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Θες μήνυμα από τον πρώην 1ο και 2ο δεκαήμερο; Θα το έχεις! Θες νέα γνωριμία; Θα την έχεις! Θες βελτίωση στην σχέση σου; Θα την έχεις! Γενικά, ένας στόχος πραγματοποιείται στον έρωτα αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 3οδεν σου πάει καμάρι μου να είσαι κακούλης, καταπιεστικός, κτητικός και ζηλιάρης... Άσ'τα αυτά λοιπόν!

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κεραυνοβόλος έρωτας; Συναρπαστική γνωριμία; Έκπληξη ή πρόταση από τον σύντροφο; Διάλεξε 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο... Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις (ίσως με τον πιο σκληρό τρόπο) τα μέχρι τώρα λάθη σου στην συντροφική ζωή... Είσαι έτοιμος για καταλυτικές αλλαγές;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, τύχη, εκπλήρωση συναισθηματικών στόχων, φίλοι στο πλευρό σου, καλοπέραση και ερωτική ανανέωση 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 1ο..., μπορεί το παρελθόν να επιστρέφει, αλλά κάνεις τόσα λάθη λόγω εγωισμού, νεύρων και παρορμητικότητας, που το πουλάκι θα (ξανά)πετάξει μακριά! Εσύ 3ο έχεις τα επαγγελματικά σου τρεξίματα τώρα... Άσε τα ερωτικά!ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απρόσμενη επίτευξη όλων των ερωτικών σου στόχων, 1ο και 2ο δεκαήμερο! Κάτι τέλειο έρχεται και σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις ανέλπιστα ευτυχισμένος!
Τα «ΜΗ»: 3ο μια χαρά είσαι... Μακριά από μοιραίους παθιασμένους έρωτες μόνο, που πληγώνουν την καρδούλα σου!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,78 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.