Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 7 έως 13 Ιουνίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 7-13/6, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 7 έως 13 Ιουνίου 2021

Δύσκολη εβδομάδα. με Ηλιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, που θα φέρει καταλυτικές αλλαγές για τους Μεταβλητούς του τέλους του 2ου δεκαημέρου και των αρχών του 3ου!

Ωστόσο, όψεις όπως το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει ξαφνικές ερωτικές χαρές και όπως η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν! 

 

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συναισθηματική ικανοποίηση, αλλά και γοητεία, πάθος και φλόγα, θα έχει η ερωτική σου ζωή, 1ο δεκαήμερο. Μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο!  
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακές γκάφες!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αλλαγές και ερωτικές εκπλήξεις, έρχονται! 2ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα ή μία εξομολόγηση, έρχεται που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα!
Τα «ΜΗ»: Κόψε τις γκρίνιες και την μουρμούρα, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ρήξεις έρχονται, για λόγους ζήλιας και κτητικότητας.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, πετυχαίνεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, μέσω της επικοινωνιακής οδού! 2ο δεκαήμερο, να αναμένεις αισθησιακές στιγμές, ενώ εσύ του 3ου, ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: Μεγάλη προσοχή 2ο και 3ο δεκαήμερο! Έρχονται αναγκαστικές επίπονες αλλαγές στον έρωτα, ίσως και τελειωτικές ρήξεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη ερωτική, επίτευξη στόχων, αλλά και πολλές παθιασμένες στιγμές, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, κεραυνοβόλος έρωτας ή έκπληξη από το ταίρι σου, θα έχεις! 3ο δεκαήμερο, έρχεται μήνυμα, από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, απέφυγε πείσματα και ξεροκεφαλιά! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από παράνομους έρωτες! Θα πληγωθείς ή θα αποκαλυφθείς!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δυναμισμός, πάθος, γοητεία και πολλές καυτές σεξουαλικές στιγμές, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, ένας απωθημένος έρωτες, σου χτυπάει ξαφνικά την πόρτα! 3ο δεκαήμερο, θα έχεις μία επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πολλά νευράκια έχεις! Συγκρατήσου! 2ο και 3ο δεκαήμερο, πολύ πιθανόν να περάσει μία κρίση ο φιλικός τομέας, γεγονός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου, αυτήν την εβδομάδα!

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου, είτε για απόφαση επισημοποίησης, είτε για μία νέα σχέση, αν είσαι ελεύθερος! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ερωτικές εξομολογήσεις και χαρμόσυνες αλλαγές!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από παράνομα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, έρχονται μεγάλες δυσκολίες και καταλυτικές αλλαγές στον έρωτα, αλλά και στην καριέρα και στην οικογένεια!

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, δυναμικά και αποφασιστικά, πετυχαίνεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο! 3ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις μηνύματα ή τηλεφωνήματα, από το ερωτικό σου παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη, στον έρωτα!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, φλερτ, πάθος, καλοπέραση και συναίσθημα, 1ο δεκαήμερο! Ένα ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου δίνει μεγάλη χαρά στον έρωτα, 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, σεξ με πρώην είναι πιθανό αυτήν την εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από ξεσπάσματα, επειδή απλά, έχεις επαγγελματικά προβλήματα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, αν μπλέξεις σε καυγάδες λόγω ζήλιας, τοξικές σχέσεις και παιχνίδια εξουσίας, θα πληγωθείς!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις, τύχη και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, στην αισθηματική σου ζωή, 1ο δεκαήμερο! Επιπλέον, βρίσκεις λύση, σε ένα παρελθοντικό σου πρόβλημα! 2ο δεκαήμερο, ο σεξουαλικός τομέας, βελτιώνεται στο έπακρο! 3ο δεκαήμερο, θα έχεις μία επιστροφή από το παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα κρύβει πολλούς κινδύνους! Ρήξεις, δύσκολες ανατροπές, ακόμα και χωρισμοί, έρχονται!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικοινωνιακές χαρές, αλλά μπόλικο πάθος να αναμένεις, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, κεραυνοβόλοι έρωτες και ξαφνικές χαρές στην αισθηματική ζωή θα έχεις!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην καυγαδίζεις για λόγους ανούσιας ζήλιας!2ο και 3ο δεκαήμερο, πολλά τα επαγγελματικά προβλήματα, για να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου. Επίσης, μακριά από αλλαγές στην εμφάνιση!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, πάθος στην συντροφική ζωή θα έχεις, αλλά και σταθερότητα! 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις κομπλιμέντα! Ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες κατακτήσεις θα έχεις, 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μάζεψε τα νευράκια σου! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ίσως παραείσαι απαιτητικός στον έρωτα και ξαφνικά να προσγειωθείς απότομα!ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, παρά τα τρεξίματα της καθημερινότητας, έχεις την τύχη με το μέρος σου, σε όλους τους τομείς και κυρίως στον έρωτα! Μπορείς να πετύχεις, κάθε στόχο σου! 2ο δεκαήμερο, πολλές κατακτήσεις, ξαφνικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες, έρχονται! 3ο δεκαήμερο, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, παρά τις χαρές, η εβδομάδα θα φέρει και μεγάλες στεναχώριες! Γκρίνια, μουρμούρα, τελειωτικές ρήξεις, επαναφορά παλαιών προβλημάτων και ψυχολογική κατάπτωση!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,83 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.