Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 30/8-5/9, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, πάθος, σεξουαλικότητα και έντονο συναίσθημα, απολαμβάνεις! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και γοητεύεις!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην γκρινιάζεις για θέματα που ανήκουν στο παρελθόν. 3ο δεκαήμερο, όχι στην τοξικότητα, την ζήλια και τα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

 ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, το δεύτερο μισό της εβδομάδας, υπόσχεται βελτίωση στην σχέση σου ή ευκαιρία για νέα σχέση, αν είσαι ελεύθερος! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για κεραυνοβόλους έρωτες και νέα ξεκινήματα! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις σεξ, πάθος και πολλές ερωτικές επιτυχίες!

Τα «ΜΗ»: Όχι στις αλλαγές στην εμφάνιση σου, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλεια περίοδος για να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, 1ο δεκαήμερο. Μία επιστροφή από το παρελθόν, φλερτ, καλοπέραση ή μία απρόσμενη πρόταση για συγκατοίκηση, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η δουλειά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα 2ο και 3ο δεκαήμερο!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ξεκινά η πιο ερωτική περίοδος για σένα, γεμάτη τύχη, κατακτήσεις και αισθηματικές επιτυχίες! 2ο και 3ο δεκαήμερο, πέρα από το φλερτ και τις χαρούμενες ερωτικές συναντήσεις, θα έχεις και ένα ξαφνικό μήνυμα ή νέο, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στις γκρίνιες, για παλιά ξεπερασμένα προβλήματα! Εσύ του 3ου, μακριά από το ερωτικό παρελθόν, αλλά και από τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές!

 

 ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές και ίσως μία επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις ερωτική σταθερότητα, αισθησιασμό και ερωτικές επικοινωνίες!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στις επικοινωνιακές γκάφες!

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ναι στο φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις ερωτικές συνομιλίες! Εσύ του 2ου και του 3ου δεκαήμερου, ευχαριστιέσαι ερωτική εύνοια! Τύχη, χαρές, ευκαιρίες, επίτευξη στόχων, κεραυνοβόλοι έρωτες και νέα ξεκινήματα, σε κάνουν ευτυχισμένο!

Τα «ΜΗ»: Μην χαλάς την εύνοια στα αισθηματικά σου, 2ο και 3ο δεκαήμερο, λόγω της τάσης σου για ζήλια και κτητικότητα!

 

 

 

  

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, αισθησιασμός και ερωτική σταθερότητα θα έχεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, θα έχεις μία μεγάλη χαρά από έναν παθιασμένο παρασκηνιακό, ανεκπλήρωτο ή παλαιό έρωτα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην γκρινιάζεις χωρίς λόγο, για τα παλιά. Εσύ του 3ου προσοχή! Τοξικότητα, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας στον έρωτα, φέρνουν απογοήτευση και πόνο!

 

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το τέλος της εβδομάδας, σου φέρνει μία τεράστια ερωτική χαρά 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, ετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, εκπλήξεις και απρόσμενες παθιασμένες εξομολογήσεις!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από μυστικά, ψέματα και παράνομους έρωτες!

 

 

 

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ρομαντισμός, συναισθηματικές στιγμές, αλλά και χαρά από ανεκπλήρωτο έρωτα θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, θα έχεις ευχάριστες αλλαγές και φλερτ που ανανεώνει!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, καριέρα και οικογένεια, θα είναι προτεραιότητες για σένα!

 

 

 

 

 

 AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Γνωριμίες, ξαφνικές χαρές, φλερτ και αλλαγές θετικές στον έρωτα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, θα έχεις απίστευτη τύχη, καλοπέραση, επίτευξη στόχων, ευκαιρίες για εξόδους και ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα, παθιασμένες γνωριμίες και συνομιλίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην αφήνεις επαγγελματικούς προβληματισμούς, να χαλούν την ερωτική εύνοια. Εσύ του 3ου, προσοχή. Πέρα από τα προβλήματα σε καριέρα και οικογένεια, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και στην ερωτική ζωή, κυρίως για λόγους που αφορούν ζήλια και ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ο τομέας της κρεβατοκάμαρας, σε συναρπάζει 2ο και 3ο δεκαήμερο! Κανείς δεν αντιστέκεται στην γοητεία σου και επιπλέον, απολαμβάνεις παθιασμένο φλερτ ή συνομιλίες!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά απρόσεκτα λάθη! Εσύ του 1ου, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα και οικογένεια, αυτήν την εβδομάδα!

 

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, καλοπέραση, χαρούμενες στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου και τύχη, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου και του 3ου, θα έχεις κεραυνοβόλους έρωτες, νέα σχέση, ευκαιρία για επισημοποίηση, πάθος, τύχη και συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πες όχι στην ζήλια και στην τάση σου να έχεις εσύ το πάνω χέρι!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,25 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.