Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 5 έως 11 Απριλίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 5 έως 11 Απριλίου 2021

Περίεργη για τα ερωτικά μας, αυτή η εβδομάδα!

Από την μία, τα Εξάγωνα της Αφροδίτης, με τον Άρη και τον Δία, θα φέρει άπειρες ευκαιρίες για νέους έρωτες, χαρές, πάθος και θετικές εξελίξεις!

Επίσης, το Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, θα φέρει σοβαρές, εποικοδομητικές συζητήσεις και νέες γνωριμίες, που υπόσχονται μέλλον!

Οι ευνοημένοι των παραπάνω όψεων, είναι κυρίως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

Από την άλλη ωστόσο, το Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θα φέρει εξιδανικεύσεις, βιαστικές λάθος επιλογές, απομυθοποιήσεις, εξαπατήσεις, προδοσίες, μεγάλες απογοητεύσεις και κόντρες, κυρίως για τα Μεταβλητά Ζώδια του 3ου δεκαημέρου!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:1ο δεκαήμερο, καταφέρνεις και ξεπερνάς παλαιές πληγές και προβλήματα στον έρωτα, με ευκολία! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος, συναίσθημα, νέους έρωτες, συναισθηματική εύνοια, σεξουαλικότητα και λύσεις, μέσα από συζητήσεις! Εσύ του 3ου, χορταίνεις τύχη ερωτική, ομορφιά, νέες σχέσεις, προτάσεις, εξομολογήσεις και θετικές εξελίξεις!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από ψέματα, αλλά και από την τάση σου να πιστεύεις μεγάλα λόγια! Έρχονται λεκτικές κόντρες!ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, απολαμβάνεις συναισθηματική ικανοποίηση, πάθος και εύνοια, με έναν έρωτα κρυφό, ανεκπλήρωτο ή απωθημένο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου ωστόσο, απέφυγε καυγάδες, λόγω ξεροκεφαλιάς και κτητικότητας, γιατί θα έρθουν απογοητεύσεις!
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Σε όποια κι από τα 3 δεκαήμερα ανήκεις, θα έχεις την τύχη και την ευκαιρία, να κάνεις αλλαγές, να πετύχεις υψηλούς ερωτικούς στόχους και να απολαύσεις εκπλήξεις!
Τα «ΜΗ»: Ωστόσο, εσύ του 3ου δεκαημέρου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Αποκαλύπτονται ψέματα, υποκριτικές συμπεριφορές και προδοσίες, που πληγώνουν και θυμώνουν!

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, ευκαιρία θα έχεις, για έναν έρωτα μέσα από το περιβάλλον σου ή για ένα είδος επισημοποίησης με το άλλο σου μισό!
Τα «ΜΗ»: Όλα τα δεκαήμερα, επικεντρώνονται αυτήν την εβδομάδα στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα, παρά στον έρωτα! Εσύ ωστόσο του 3ου, απέφυγε ψευδαισθήσεις, ανεκπλήρωτους ή κρυφούς έρωτες, μυστικά και ψέματα! Έρχονται αποκαλύψεις, που απογοητεύσεις!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Όλα τα δεκαήμερα, έχουν την τύχη με το μέρος τους στον έρωτα! Φλερτ, γνωριμίες, επίτευξη ερωτικών στόχων, χαρούμενες στιγμές και αισιοδοξία!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, μεγάλη προσοχή στον φιλικό τομέα. Θα έρθουν αρκετά προβλήματα, που ενδεχομένως να αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου, από τα ερωτικά σου επιτεύγματα!ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Μία απόλυτα καυτή και παθιασμένη εβδομάδα σε περιμένει, σε όποιο δεκαήμερο κι ανήκεις! Η γοητεία και η σεξουαλικότητα σου στα ύψη!
Τα «ΜΗ»: Δυστυχώς, εσύ του 3ου δεκαημέρου, θα πρέπει να αναμένεις και πολλές κόντρες, όπως και μεγάλες απογοητεύσεις, στον τομέα του έρωτα, της καριέρας και της οικογένειας!

 

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ξεπερνάς κάθε είδους πρόβλημα στην συντροφική ζωή, με συζήτηση 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, βρίσκεις λύσεις, αλλά απολαμβάνεις και πάθος, συναίσθημα και χαρούμενες στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου! 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου! Έναρξη νέας σχέσης ή ένα μεγάλο βήμα με το άλλο σου μισό θα έχεις!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μην υπεραισιοδοξείς και μην έχεις μεγάλες προσδοκίες, ιδίως στις ερωτικές σου επικοινωνίες, γιατί σε βλέπω να την “πατάς”! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:2ο και 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις θαυμασμό! Επιπλέον, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός τώρα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, ασχολείσαι μόνο με εργασιακά ζητήματα και θέματα καθημερινότητας! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για απογοητευτικές ρήξεις, λόγω ζήλιας και απαιτητικότητας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Και τα 3 δεκαήμερα, απολαμβάνουν κατακτήσεις, ερωτική τύχη, χαρούμενες στιγμές, θαυμαστές, λάμψη, πάθος και συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»: Ωστόσο εσύ του 3ου δεκαημέρου, έχεις να αντιμετωπήσεις ουσιαστικά προβλήματα, παρά την εύνοια... Ο συντροφικός τομέας, αποκαλύπτει προδοσίες, εξιδανικεύσεις, ψεύτικες συμπεριφορές και ερωτικά λάθη!

 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μία συναισθηματική εβδομάδα! Συγκατοίκηση ή επανασύνδεση, είναι πολύ πιθανά σενάρια,  αυτήν την εβδομάδα! 1ο δεκαήμερο, λύνεις παλαιά προβλήματα στα αισθηματικά σου! 
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε αλλαγές εμφάνισης!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, απολαμβάνεις φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα, χαρμόσυνες συζητήσεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ ωστόσο του 3ου δεκαημέρου, απέφυγε ερωτική έπαρση και απληστία, διότι δεν θα μείνουν ατιμώρητα!
ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Για όλα τα δεκαήμερα, η εβδομάδα προσφέρει ανάκτηση αυτοεκτίμησης και πολλές αισθησιακές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: Ωστόσο, το 3ο δεκαήμερο, οφείλει να είναι προετοιμασμένος, για οικογενειακές, επαγγελματικές και ερωτικές απογοητεύσεις και κόντρες! Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.