Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 3 έως 9 Μαΐου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 3-9/5, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 3 έως 9 Μαΐου 2021

Μία εβδομάδα, που αν αποφύγουμε λάθος συμπεριφορές και γκάφες, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε, πάθος και συναίσθημα!

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, υπόσχεται ρομαντισμό, τρυφερότητα και εκπλήρωση ερωτικών ονείρων!

Ταυτόχρονα ωστόσο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου και το Τετράγωνο Ερμή-Δία, που θα φέρουν ρήξεις και επικοινωνιακά λάθη!


Ο Ερμής, περνώντας στο δικό του Ζώδιο, αυτό των Διδύμων, θα γεμίζει τις ερωτικές μας επικοινωνίες, με παιχνιδιάρικη διάθεση, φλερτ και χαρμόσυνες ερωτικές συνομιλίες!

Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα μας προσφέρει βαθύ συναίσθημα, μεγάλους καυτούς έρωτες, γοητεία, ομορφιά, πραγματοποίηση επιθυμιών και παθιασμένες στιγμές!

Τέλος, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, μας παρασύρει σε λάθος επιλογές, υπερβολές και επιπολαιότητα, στον έρωτα!


Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
 

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις ένα χαρμόσυνο μήνυμα ή τηλεφώνημα, μία νέα γνωριμία και μία ευχάριστη είδηση! 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις αισθησιασμό και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι στα πείσματα, την κτητικότητα και την ξεροκεφαλιά!
 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μέσα από ερωτικές επικοινωνίες, ανακτάς αυτοεκτίμηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις συναίσθημα, ερωτισμό, πάθος και ρομαντισμό, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην αμελείς τα οικονομικά σου θέματα! 2ο δεκαήμερο, λάθη του παρελθόντος πληρώνονται τώρα, με ρήξεις! 3ο δεκαήμερο, πες όχι στις υπερβολές και την ερωτική ανωριμότητα!

 


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα βρίσκεις τον εαυτό σου! Εβδομάδα γεμάτη ερωτικές επικοινωνίες και γενικά, εύνοια στα αισθηματικά σου! 3ο δεκαήμερο, ικανοποίηση και χαρά θα πάρεις, από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, με τον πιο παθιασμένο και ρομαντικό τρόπο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένους έρωτες και μεγάλες προσδοκίες! Θα έρθουν αποκαλύψεις που βλάπτουν την ερωτική σου ζωή και που σε απογοητεύουν!

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, παρασκηνιακές ερωτικές επικοινωνίες, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, αλλαγές, επίτευξη στόχων και βοήθεια από τρίτους, για τα ερωτικά σου ζητήματα, θα έχεις!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, κομπλέ τα ερωτικά σου, αλλά ο φιλικός σου κύκλος, επιφυλάσσει ρήξεις!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, γνωριμίες, φλερτ, ξαφνικές εξομολογήσεις και ανέλπιστες αλλαγές στα ερωτικά σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα! 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα είναι ιδανική για να βάλεις γερές βάσεις στα ερωτικά σου!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, στην πρώτη γραμμή είναι τα επαγγελματικά σου κι όχι ο έρωτας. Ωστόσο, εσύ του 2ου, θα πρέπει να αναμένεις προβλήματα και ρήξεις και στα αισθηματικά σου ζητήματα!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτικές επικοινωνίες, τύχη και επίτευξη ερωτικών στόχων! Ιδίως εσύ του 3ου, χορταίνεις πάθος και συναίσθημα, με κάθε τρόπο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, η καριέρα και η οικογένεια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 2ο δεκαήμερο, πες όχι στα επικοινωνιακά λάθη και τις λεκτικές ρήξεις! Εσύ του 3ου,. Προσπάθησε να μην είσαι υπεραισιόδοξος!
 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, φλερτ, τύχη, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα και επίτευξη στόχων, θα φέρει η εβδομάδα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτές ερωτικές στιγμές, γοητεία και πραγματοποίηση επιθυμιών!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από ζήλιες, τοξικές σχέσεις και παιχνίδια εξουσίας!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, καυτές συνομιλίες να αναμένεις! 3ο δεκαήμερο, νέος έρωτας ή βελτίωση της σχέσης σου θα έχεις, με τον πιο παθιασμένο και συναισθηματικό τρόπο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην παραμελείς τον οικονομικό τομέα, για χάρη του έρωτα! 2ο δεκαήμερο, η συντροφική ζωή, πλήττεται από δυσκολίες, εμπόδια, ακόμα και οριστικές ρήξεις! 3ο δεκαήμερο, σταμάτα να είσαι τόσο άπληστος και απαιτητικός!

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, το κλειδί στην συντροφική ζωή είναι η επικοινωνία! Βρίσκεις λύσεις συζητώντας με το ταίρι σου αν είσαι δεσμευμένος ή κάνεις μία νέα γνωριμία, πολλά υποσχόμενη, αν είσαι ελεύθερος! 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και γοητεύεις κόσμο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο (ειδικά εσύ του 3ου), πρώτο σου μέλημα πρέπει να είναι τα επαγγελματικά σου! Όχι οι έρωτες!
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, τα ερωτικά στα καλύτερα τους! Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις και επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων! Ιδίως εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις μπόλικο πάθος και ρομαντισμό!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, θέματα εργασιακά και καθημερινότητας σε απασχολούν μόνο αυτήν την εβδομάδα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από έπαρση, επιπολαιότητα και εγωκεντρισμό!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, φλερτάρεις ασταμάτητα και χορταίνεις κομπλιμέντα, εξομολογήσεις και κατακτήσεις! 3ο δεκαήμερο, μία συγκατοίκηση ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανά σενάρια τώρα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις που βασίζονται σε παλαιότερα ερωτικά προβλήματα, που επανέρχονται! 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε γκρίνια και μουρμούρα!

 


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις συναισθηματικές επικοινωνίες, αλλά και ευκαιρία για ένα ερωτικό πισωγύρισμα! 2ο και 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες και χαρμόσυνες ειδήσεις!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην αμελείς επάγγελμα και οικογένεια! 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσπάθησε να αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη, που θα φέρουν αρνητικές συνέπειες για σένα!

 .

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.