Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έλα ρε παιδί μου και ήρθε η σειρά σου επιτέλους! Για σένα μιλάω 3ο δεκαήμερο που και επανασυνδέσεις έρχονται αλλά και αλλαγές ή νέα ξεκινήματα! Ανάλογα τα γούστα δηλαδή!
Τα «ΜΗ»:Να σου πω 1ο…, επειδή πολύ Κρόνος «παίζει» με την πάρτη σου και τα έχεις «παίξει» κι εσύ, δεν πας κανένα ταξιδάκι, καμιά εκδρομούλα, κάτι anyway; Όχι ότι θα φύγουν τα προβλήματα, αλλά να ξεσκάσεις μωρέ λίγο… Εσύ του 2ου, είσαι σε φάση χαλλλαρά που λένε και στην αγαπημένη συμπρωτεύουσα… Noεξελίξεις αυτήν την εβδομάδα…
ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πως αισθάνεσαι εκεί στον θρόνο σου 3ο δεκαήμερο; Έλα τώρα… Όλα με το μέρος σου είναι! Νέα, τύχη, έρωτας, επικοινωνία, τα πάντα όλα! Απόλαυσε το μωρό μου (χωρίς νευράκια) ! Το αξίζεις!
Τα «ΜΗ»: Ώπα, φιλαράκι, ηρέμησε! Εσύ του 1ου εννοώ! Πολλά νεύρα, πολλοί καυγάδες, πολλά λάθη και καθόλου ψυχραιμία απέναντι στις αλλαγές που έρχονται στην συντροφική ζωή… Κάνε λίγη γιόγκα να ηρεμήσεις please… Εσύ αγάπη μου του 2ου, μήπως ζητάς πολλά; Αρκετές ευκαιρίες δεν είχες; Ε, τώρα έχεις τον χρόνο να τις απολαύσεις! Ελπίζω να τις άρπαξες btw…
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο πάρε πολυβιταμίνες μωρό μου! Έρχονται φλερτ, θαυμαστές, επιτυχίες, διασκέδαση, επανασύνδεση και απόλυτα ερωτική ατμόσφαιρα! Μπράβο τυχερό μου, μπράβο! Εσύ του 1ου είσαι πιο… καλό παιδί! Και καλά κάνεις δηλαδή! Η συντροφική σου ζωή πάει ένα βήμα μπροστά και σταθεροποιείται μέσα από μία είδηση, μήνυμα ή συζήτηση!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο καλά πέρασες και έρχονται αργότερα και καλύτερα! Προς το παρόν όμως, άσε τις προσδοκίες για εξελίξεις στην άκρη! Relax, έχουμε… στασιμότητα!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ
»: Τύχη, τύχη και λίγο… τύχη ακόμα μωρό μου του 3ου! Ναι, είσαι ακόμα πιο ευνοημένος ερωτικά αυτήν την εβδομάδα, με κατακτήσεις, διασκέδαση, λάμψη, έρωτα, φλερτ και καυτές συναντήσεις! Απλά, θα περάσεις υπέροχα! Δεν περιγράφω άλλο…
Τα «ΜΗ»:
Αχ, βρε μάτια μου του 1ου… Δεν είναι ότι θα έχεις αναποδιές… Είναι που ότι πας να ξεκινήσεις στην συντροφική ζωή, τρενάρει, ναυαγεί και θέλει φουλ αγώνα… Υπομονή αγάπη! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις τους καρπούς της περασμένης περιόδου. Δώρα είχες, δεν έχει άλλα τώρα…
ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ
»: Και μηνύματα από πρώην θα έχεις και νέες γνωριμίες θα κάνεις και κατακτήσεις στόχων στην συντροφική ζωή θα πετύχεις, 3ο δεκαήμερο! Αν μαζέψεις και νεύρα, σούπερ σου λέω, σούπερ!
Τα «ΜΗ»:Καλά βρε 1ο δεκαήμερο, είναι δυνατόν; Με τόσες νέες γνωριμίες, μηνύματα και φλερτ, εσύ κολλημένος με την μπάλα (βλ. πρώην) ; Αν το κάνεις, μαντάρα θα τα κάνεις… Άκουσε με… 2ο αγάπη μου, με τον Άρη τόσο καιρό να σε κάνει νευρικό και κακομαθημένο στον έρωτα, θα σε συμβούλευα τώρα να ηρεμήσεις… Δεν «παίζουν» νέα πράγματα, αυτήν την εβδομάδα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Προέκταση του χεριού σου το κινητό, πουλάκι μου του 3ου! Φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα και ειδήσεις έρχονται! Και γιατί όχι, μία καυτή συνάντηση με το αντικείμενο του πόθου σου, είναι πολύ πιθανή τώρα!
Τα «ΜΗ»
: 1ο και 2ο μην παραπονιέστε! Κι αυτή η ησυχία-ηρεμία, ωφέλιμη είναι! Γεγονότα στον έρωτα από την επόμενη εβδομάδα!
ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ο Ζυγός του χειροκροτήματος είσαι 3ο δεκαήμερο! Επανασυνδέσεις, πάθη, συναίσθημα, λάμψη, καλοπέραση, φλερτ, μηνύματα, κατακτήσεις! Your (love) stylerocks!!!
Τα «ΜΗ»: Όχι 1ο δεκαήμερο… Η ευτυχία ΔΕΝ βρίσκεται στον πρώην σου… Άκου και τους φίλους σου… Ξέρουν τι σου λένε!  2ο δεκαήμερο, εξελίξεις όχι, ανάσα όμως από τις αναποδιές, ναι!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Παρακαλώ κύριε Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου, περάστε… Καθίστε… Τι να σας προσφέρει το σύμπαν; Έχουμε όλα τα καλούδια εδώ… Θα τα έχετε όλα! Όλα όμως! Ότι ζητήσετε στον έρωτα, στη διάθεση σας! Προσκυνώ!
Τα «ΜΗ»:Και αμαρτίες κάνεις 1ο δεκαήμερο και τα «παίρνεις κρανίο»! Ε, όχι… Με αυτήν την συμπεριφορά, θα τις έχεις τις ερωτικο-οικονομικές ανατροπούλες σου! Sorryκιόλας! Εσύ του 2ου είσαι αχάριστος μόνο και μόνο που είσαι εδώ και διαβάζεις! Για μήνες ολόκληρους τα είχες όλα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου και θες κι άλλα! Ε, όχι τέτοια αχαριστία-απληστία! Τώρα ήρθε η ώρα για ηρεμία!

 


ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Για να βγούμε στο φως 1Ο και 3ο δεκαήμερο! Επικοινωνίες, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέα ξεκινήματα είναι εδώ! Τα νέα είναι καλά και οι ερωτικές συναντήσεις ακόμα περισσότερες… Α, και εσύ του 3ου, ο πρώην ξαναχτυπά, να ξέρεις…
Τα «ΜΗ»:2ο εσύ είσαι της υπομονής… Ναι οκ, το ξέρω, βαριέσαι… Αλλά, μία στάσιμη εβδομάδα είναι, θα περάσει…  

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο και με πρώην πάρε-δώσε βλέπω, αλλά και νέες γνωριμίες! Καλά νέα, αλλά και συναντήσεις! Φιλία που γίνεται έρωτας, επίσης! Ε, τι άλλο θες; Όλα σούπερ αγάπη μου!
«ΜΗ»: Αντέχεις ακόμα 1ο δεκαήμερο και πίστεψε με, έχεις περισσότερη δύναμη από ποτέ! Συνέχισε λίγο ακόμα την υπομονή και τον αγώνα, στις δυσκολίες και θα δεις πως θα ανταμειφτείς αργότερα! Εσύ του 2ου,καλά δεν πέρασες το προηγούμενο διάστημα; Τι θες, κι άλλο; Τώρα αράζεις στα αυγά σου, μωρό μου!

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έρχεται το μήνυμα από τον πρώην 3ο δεκαήμερο, μην σου πω ότι έρχεται και συνάντηση μαζί του! Αν πάλι, σκασίλα σου για τον πρώην, έρχεται τύχη, γνωριμίες, καλά νέα και γιατί όχι, ταξιδάκι! Εν τω μεταξύ, είσαι πιο σέξι, γοητευτικός και ικανός να πετύχεις στόχους, από ποτέ! Όχι λοιπόν στους περιττούς εκνευρισμούς…
Τα «ΜΗ»:…και μια που έλεγα για εκνευρισμούς, μαζέψου λίγο εσύ του 1ου γιατί και θα φέρεις ρήξεις στον έρωτα που μετά δεν διορθώνονται με τίποτα, αλλά και εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα! Άκου τους φίλους σου… Έχουν ωφέλιμες συμβουλές για σένα… Εσύ 2ο δεκαήμερο, έχεις καταντήσει Ταύρος… Τύπου, έφαγες καλά όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα κάθεσαι να «χωνέψεις»… Καλό είναι κι αυτό…
ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, Ψαράκι του 3ου… Βάλε ένα ματάκι μπλε βρε χρυσό μου… Με τόση τύχη, δεν παίζει να μην σε ματιάσουν! Καλά νέα και ειδήσεις, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, ερωτικές συναντήσεις και ταξίδια! Διασκέδασε το!
Τα «ΜΗ»:
1Ο και 2ο δεκαήμερο, δεν είσαι στα «Μη» επειδή κάτι δυσάρεστο έρχεται… Είσαι εδώ, γιατί απλά είσαι πιο ήρεμος και πιο… στάσιμος από ποτέ! Άντε να «παίξει» κανένα… σεξάκι με απωθημένο, για τους μερακλήδες….

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.