Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019


Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2019

Καλή Εβδομάδα σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
Οι προσωπικές σου ερωτικές αναλυτικές προβλέψεις σου σύμφωνα με τον αστρολογικό σου χάρτη, από Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αν θα έχεις επανασύνδεση ή νέα σχέση αυτήν την περίοδο!
Κάλεσε στο
14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!
ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δεν αντιλέγω 3ο δεκαήμερο... Θα υπάρξουν προβληματάκια που πονάνε, ιδίως επικοινωνιακά στον Έρωτα, όμως έχεις και την γοητεία και την τύχη, να πετύχεις στο τέλος τον στόχο σου! Εσύ του 2ου, είσαι (φτου-φτου) μία ομορφιά, μια γοητεία, μια ερωτεύσιμη προσωπικότητα, που σίγουρα η ερωτική επιτυχία, είναι στο τσεπάκι σου!
Τα «ΜΗ»: 1οδεκαήμερο, θα είναι τόσες οι ανατροπές στα οικονομικά σου, που τα ερωτικά σου, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα...


ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι 2ο δεκαήμερο! Η εποχή των γενεθλίων σου is coming και εσύ είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις και να βελτιώσεις τα πάντα! Ναι, ναι! Με τόσες νέες ευκαιρίες και καινούργιους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου, θα το πετύχεις! Εσύ του 3ου, με γεμάτο πορτοφόλι, απαλλάσσεσαι από άγχη και ρίχνεσαι με τα... μούτρα, στην βελτίωση και τον εμπλουτισμό της σεξουαλικής σου ζωής! Ζήσε το πάθος!
Τα «ΜΗ»: Αλλαγές συνεχώς, ανατροπές και αναπάντεχα έρχονται Ταυράκι του 1ου... Υπομονή!


ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν συγκρατήσεις νεύρα, παρορμητισμό και υπερβολές και αντ'αυτού να ακολουθήσεις τις συμβουλές των φίλων σου, η επιτυχία η ερωτική είναι στο τσεπάκι σου, Δίδυμε του 2ου και του 3ου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο... Άσε τους μυστικούς έρωτες, γιατί αποκαλύπτονται και δεν σε συμφέρει αγάπη μου...ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες ευκαιρίες για αλλαγές, εκπλήρωση ονείρων, γνωριμίες, ανανέωση! Μία καινούργια εποχή ξεκινά για σένα 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο.... Λάθος αποφάσεις, υποσχέσεις, λόγια και πράξεις, που τώρα μετανιώνεις... Αχ, γιατί δεν πρόσεχες; Εσύ πάλι του 1ου, κράτα ψυχραιμία στα φιλικά σου ζητήματα και άσε τα ερωτικά, τουλάχιστον για τώρα...ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, έχεις κέφι, τύχη, πολλά μηνύματα, επαφές, γνωριμίες, ανανέωση και πες ναι στην ευκαιρία γιαένα ταξιδάκι! Το γλεντάς!
Τα «ΜΗ»: Χαμούλης στα επαγγελματικά 1ο δεκαήμερο... Τρέξε για αυτά και άσε τα ερωτικά για την επόμενη εβδομάδα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα ξεκινήματα, επίτευξη στόχων, χαρούμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα και ακόμα πιο συναρπαστικές συναντήσεις και μετακινήσεις! Η τύχη ήρθε για να μείνει!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, σου έλεγα να μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και να μην επαναπαύεσαι; Ναι, στο έλεγα! Τώρα ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσεις λίγο απότομα κάποιες καταστάσεις και σε έρωτα και σε καριέρα... 1ο δεκαήμερο, εσύ χαλαρά με τα αυθόρμητα λογάκια, γιατί θα σε παρεξηγήσουν...
ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η συντροφική ζωή έχει σίγουρα ευκαιρίες και εύνοια, ώστε να βελτιωθεί όπως ακριβώς εσύ θες! Εσύ μόνο του 3ου μωρέ, πρόσεχε τι ξεστομίζεις... Οι “κακίες” θα σου βγουν σε κακό!
Τα «ΜΗ»: Έλα μωρε 1ο δεκαήμερο... Κρίμα δεν είναι να τσακώνεσαι ασταμάτητα για ανόητες ζήλιες και αβάσιμη καχυποψία;


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ω, ναι 2ο δεκαήμερο! Ήρθε η μεγάλη ευκαιρία, να διορθώσεις τα πάντα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος ή να βρεις επιτέλους το άλλο σου μισό, αν είσαι ελεύθερος! Εσύ του 3ου, επιτέλους σταθεροποιείς τα ερωτικά σου και ηρεμείς! Κι όλα αυτά, με γεμάτο πορτοφόλι!
Τα «ΜΗ»: 1ο πολλά νεύρα έχεις, ε; Δεν κερδίζονται έτσι, επιθυμίες στην συντροφική ζωή...ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου! Μία εβδομάδα γεμάτη φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές, καλοπέραση, έρωτα και πάθος! Εσύ μόνο του 3ου, μείνε ώριμος, γιατί με τις υπερβολές που κάνεις, θα χάσεις όλα τα παραπάνω...
Τα «ΜΗ»: Αχ βρε 1ο... Υποχρεώσεις, σκληρή καθημερινότητα και μπόλικη δουλειά, σε εξαντλούν... Που να βρεις κέφι μετά, για έρωτες...ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα εποχή για τα ερωτικά σου 2ο δεκαήμερο!!! Κέφι, κατακτήσεις, επιτυχίες, λάμψη και όλα σούπερ! Αλλαγές και ανανέωση ερωτική με κάθε τρόπο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στο ερωτικό παρελθόν... Θα πληγωθείς! Εσύ του 1ου, αν δεν... σοβαρευτείς, κάτι σοβαρό στον έρωτα, δεν θα βρεις...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πω, πω, πω 2ο και 3ο δεκαήμερο! Μηνυματάκια, τηλεφωνηματάκια, φλερτ, γνωριμίες, ραντεβουδάκια και ερωτικά λογάκια! Τι άλλο θες!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, άσε το παρελθόν καλό μου... Δεν αλλάζει ο άνθρωπος!


ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες ευκαιρίες, κυρίως επικοινωνιακές, έρχονται και διορθώνεις τα πάντα στα ερωτικά σου! Αν δε είσαι και ελεύθερος, μία συναρπαστική γνωριμία είναι εδώ!
Τα «ΜΗ»: Πολλά τα λάθη με το ερωτικό σου παρελθόν 3ο δεκαήμερο και τώρα αντιμετωπίζεις την σκληρή αλήθεια... Εσύ πάλι του 1ου, κόψε τα αυθόρμητα λόγια, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό τόσος παρορμητισμός!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,88 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.