Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 26/7-1/8, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 26 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου 2021

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικό παιχνίδι, τύχη, θαυμαστές και καλοπέραση στον έρωτα και τα 3 δεκαήμερα! Εσύ μάλιστα του 1ου, ομορφαίνεις επικίνδυνα!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, απέφυγε υπερβολές, έπαρση και εγωκεντρισμό!
ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μόνο θετικές εξελίξεις και επιτυχίες, θα έχεις στον αισθηματικό τομέα, 1ο δεκαήμερο! Μάλιστα, μπορεί να έρθει κι ένα ερωτικό μήνυμα από το παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή! Πες όχι στα ξεσπάσματα, τις γκάφες και στο ερωτικό παρελθόν!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εβδομάδα γεμάτη νέα ξεκινήματα, γνωριμίες, εξόδους, ευχάριστες συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις και φλερτ, για όλα τα δεκαήμερα! Εσύ μάλιστα του 1ου, μπορεί να έχεις και μία ευκαιρία, με το ερωτικό σου παρελθόν!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα λεκτικά λάθη και γκάφες!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιασμός, σταθερότητα, σιγουριά, ευχάριστες επικοινωνίες, γνωριμίες και μπόλικο φλερτ θα έχεις, 1ο δεκαήμερο!  

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πέρα από την οικονομική πίεση της περιόδου, θα υπάρξουν και αρκετές κόντρες, λόγω πεισμάτων και κτητικότητας!

 

 

 


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές, αλλά και σταθεροποίηση θα έχεις στα ερωτικά σου 1ο δεκαήμερο! Επιπλέον, χορταίνεις γνωριμίες, φλερτ και ευχάριστες επικοινωνίες!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μπορεί να βομβαρδίζεσαι από ερωτικά μηνύματα, αλλά τα λάθη σου, λόγω επιπολαιότητας και εγωκεντρισμού, θα φέρουν αρνητικές συνέπειες στα ερωτικά σου!  

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, μόνο θετικές εξελίξεις στην αισθηματική, ομορφιά, γοητεία και επίτευξη ερωτικών στόχων, θα έχεις 1ο δεκαήμερο. Επιπλέον, ένα μήνυμα από έναν απωθημένο έρωτα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από απαγορευμένα και παράνομα! Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και θα πληγωθείς!

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και τα 3 δεκαήμερα, θα έχουν ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις στον έρωτα! Όλα βελτιώνονται! Εσύ μάλιστα του 1ου, θα πάρεις ένα ξαφνικό μήνυμα, από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, κάποια προβλήματα στον φιλικό τομέα, θα σε αποσυντονίσουν!

 

 

 

 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κεραυνοβόλοι έρωτες, ευχάριστες αλλαγές και χαρούμενες στιγμές στον έρωτα θα έχεις 1ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, θα υπάρξουν και αρκετά λάθη και γκάφες και στα ερωτικά σου!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, χαρά, καλοπέραση, ευχάριστες επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, για όλα τα δεκαήμερα!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη, που ενδεχομένως να φέρει αρνητικές συνέπειες!

 

 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ταξίδια, όμορφες στιγμές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, παθιασμένες και καυτές στιγμές, 1ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μαζί με τα οικονομικά προβλήματα, θα έχεις και καυγάδες λόγω ζήλιας ή προβλήματα, λόγω παιχνιδιών ουσίας!  

 

 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και πάθος και συντροφικότητα, θα σου προσφέρει αυτή η εβδομάδα, 1ο δεκαήμερο! Στόχοι και επιθυμίες, πραγματοποιούνται!

Τα «ΜΗ»: Προσοχή 2ο και 3ο δεκαήμερο! Έρχονται λάθη, γκάφες και δυσκολίες στον συντροφικό τομέα! Διατήρησε την ψυχραιμία σου και την ωριμότητα σου!


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις την σχέση σου ή να ξεκινήσεις μία νέα, αν είσαι ελεύθερος!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με πρακτικά και εργασιακά προβλήματα!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.