Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της Μεγάλης εβδομάδας 26/4-2/5, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021

Ο Ερμής στον Ταύρο, είναι με το μέρος των αισθηματικών μας ζητημάτων αυτήν την εβδομάδα!

Η συνεργασία του, με Αφροδίτη, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, θα φέρει νέους έρωτες, φλερτ, νέες γνωριμίες, ρομαντισμό, τρυφερότητα, γλυκές ερωτικές συνομιλίες, παθιασμένες κουβέντες και μηνύματα!


Η Πανσέληνος στο Ζώδιο του Σκορπιού, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα, θα φέρει και αρκετές ρήξεις λόγω ζήλιας, ερωτικά παιχνίδια εξουσίας και τοξικές σχέσεις που πληγώνουν!


Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό, επίσης στο Ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες, αισθηματικές εκπλήξεις και ανέλπιστα θετικές εξελίξεις. Ωστόσο, θα φέρει και αρκετές εντάσεις και ξεσπάσματα, αν δεν συγκρατήσουμε την ψυχραιμία μας!


Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:  Ερωτική σιγουριά, σταθερότητα και αισθησιακές στιγμές, μπορείς να αναμένεις 2οκαι 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απέφυγε ρήξεις που βασίζονται σε ζήλια και κτητικότητα! Συγκρατήσου!  

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μέσω της επικοινωνιακής οδού, 2ο και 3ο δεκαήμερο, πετυχαίνεις θετικές ερωτικές εξελίξεις, ανέλπιστα χαρμόσυνες καταστάσεις στα αισθηματικά σου, πάθος και ρομαντισμό!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, περιόρισε νεύρα, ξεσπάσματα και ρήξεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την ερωτική σου ζωή!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συναισθηματική ικανοποίηση, από έναν ανεκπλήρωτο και απωθημένο έρωτα, μέσω της επικοινωνιακής οδού, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή αν είσαι μπλεγμένος σε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες, διότι έρχονται αποκαλύψεις! 1ο δεκαήμερο, τα εργασιακά προβλήματα και η κούραση σου από τα τρεξίματα της καθημερινότητας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, αυτήν την εβδομάδα!

 

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, εκπλήξεις, φλερτ, κατακτήσεις, νέες γνωριμίες και ξεκινήματα, εκπλήρωση ονείρων και ερωτικών στόχων, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, 1ο, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»:  Εσύ του 1ου, περιόρισε την τάση σου για έπαρση και εγωκεντρισμό, ώστε να μην έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πραγματικά επιθυμείς!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ιδανική περίοδος για να δείξεις την καλύτερη πλευρά σου και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του ατόμου που σε ενδιαφέρει!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, γκρίνια και μουρμούρα θα φέρει ρήξεις στα ερωτικά σου. Επίσης, μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν και απέφυγε λάθη σε καριέρα και οικογένεια. 2ο δεκαήμερο, κράτα την ψυχραιμία σου, απέναντι σε ερωτικές και επαγγελματικές ανατροπές!

 

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, χαρά, αισιοδοξία, φλερτ, επικοινωνιακή επιτυχία, πάθος, γνωριμίες, ρομαντισμός, εξομολογήσεις και νέα ξεκινήματα, 1ο, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην καταστρέφεις την εύνοια, με επικοινωνιακά και λεκτικά λάθη! 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτές ερωτικές στιγμές, επιτυχίες λόγω της ακαταμάχητης γοητείας σου και πραγματοποίηση επιθυμιών!

Τα «ΜΗ»:  1ο και 2ο δεκαήμερο, πες όχι σε κόντρες και ρήξεις, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η συντροφική ζωή στα καλύτερα της, 2ο και 3ο δεκαήμερο, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού. Νέα γνωριμία ή σχέση ή ακόμα και πρόταση από το άλλο σου μισό, αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι πολύ πιθανά σενάρια αυτήν την εβδομάδα!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, όχι στα νεύρα, τα ξεσπάσματα, τις βιαστικές αποφάσεις και τα παρορμητικά λάθη! 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και απολαμβάνεις θαυμασμό από τους γύρω σου!

Τα «ΜΗ»:  Πέρα από την βελτίωση της εμφάνισης σου όμως 2ο και 3ο δεκαήμερο, οι ερωτικές εξελίξεις παγώνουν και εσύ ασχολείσαι με εργασιακά θέματα! 1ο δεκαήμερο, μακριά από ανεκπλήρωτους και απαγορευμένους έρωτες, γιατί θα απογοητευτείς!

 

 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Στα καλύτερα σου 2ο και 3ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, λάμψη, θαυμαστές, νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες, εξομολογήσεις, ρομαντισμός, τρυφερότητα και άπλετο πάθος! 1ο δεκαήμερο, όλα καλά με θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σου, χωρίς όμως πυροτεχνήματα.  

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ο φιλικός τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου, αφού θα υπάρξουν πολλά προβλήματα!   
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα αυτή, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος, να έρθεις πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου και να επιδιώξεις επανασύνδεση ή και συγκατοίκηση!

Τα «ΜΗ»:  2ο δεκαήμερο, προσοχή μόνο στην τάση σου για ξεσπάσματα και γκρίνια, που ενδεχομένως να προκαλέσουν σοβαρές ρήξεις! Εσύ του 3ου, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος, απέναντι σε προβλήματα που θα έρθουν, σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια!

 


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, νέες γνωριμίες, ερωτικές χαρμόσυνες συνομιλίες και συζητήσεις, λύσεις, ξαφνικά καυτά μηνύματα, τηλεφωνήματα και εξομολογήσεις, για σένα του 2ου και του 3ου δεκαήμερου!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όλα καλά, αρκεί να αποφύγεις υπερβολές, λεκτικά λάθη και γκάφες επικοινωνιακές!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,22 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.