Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 22-28/2, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2021

Μία αρκετή καλή εβδομάδα είναι εδώ για τα ερωτικά μας!

Η Αφροδίτη σε μία ιδανική θέση πλέον, στα Ψάρια, προσφέρει ρομαντισμό, τρυφερότητα, αλλά και μας ωθεί να πετάμε στα σύννεφα μερικές φορές…

Επιπλέον, η συνεργασία Εξαγώνου, ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, θα έχει ερωτικές χαρμόσυνες εκπλήξεις και εξομολογήσεις από το πουθενά!

Επίσης, έχουμε και ένα καυτό Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, που θα κάνει το κρεβάτι μας να πάρει… φωτιά!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


 

 

.


ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ένας έρωτας ανεκπλήρωτος και απωθημένος, σου δίνει μία ξαφνική χαρά! 2ο δεκαήμερο, αλλαγές, τύχη και νέα ερωτικά ξεκινήματα θα έχεις! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, προστάτεψε τα ερωτικά σου μυστικά! Άκουσε με!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εκπλήξεις, βοήθεια από φίλους και θετικές αλλαγές στα ερωτικά σου 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, πιο γοητευτικός και πιο σέξι από ποτέ! Εκπληρώνεις επιθυμίες και ζεις καυτές στιγμές με το άτομο που ποθείς!
Τα «ΜΗ»: Επαγγελματικά είναι τα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν τώρα 2ο δεκαήμερο και όχι ερωτικά!ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Άπλετη τύχη, πολλές χαρούμενες ερωτικές στιγμές, ευχάριστα μηνύματα και τηλεφωνήματα 2ο δεκαήμερο και όλα σούπερ! Καυτό σεξάκι με τον απωθημένο σου έρωτα έρχεται, 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου δεκαημέρου, ασχολείσαι με καριέρα και οικογένεια. Δεν την λες και ερωτική την εβδομάδα…

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, χαρά, αισιοδοξία, στόχοι που επιτυγχάνονται και ανέλπιστες εκπλήξεις που θα έρθουν, μέσω της επικοινωνιακής οδού, μπορείς να αναμένεις 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, χορταίνεις σεξ, έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις σου και σαγηνεύεις τους πάντες! Εσύ του 3ου, πετυχαίνεις μεγάλα ερωτικά όνειρα, κάνεις ευχάριστες αλλαγές και ζεις το πάθος!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο μην ζηλεύεις τόσο υπερβολικά και εσύ του 3ου, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σπας ταμπού, κάνεις ποιοτικότερο σεξ και πραγματοποιείς μια βαθιά σου επιθυμία, στα ξαφνικά 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, μπορείς τώρα να αναμένεις την έναρξη μίας νέας σχέσης ή την απόφαση μίας επισημοποίησης!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου δεκαημέρου, αφοσιώνεσαι σε καριέρα. Και καλά κάνεις δηλαδή, γιατί πραγματικά μπορείς να πετύχεις πολλά τώρα, σε αυτόν τον τομέα!
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα, ρομαντισμός, νέα σχέση ή/και ένας κεραυνοβόλος έρωτα, έρχονται 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις παθιασμένα μηνύματα και καυτές ερωτικές συνομιλίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, η δουλειά και η καθημερινότητα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλυτα τυχερή η εβδομάδα για τα ερωτικά σου, 2ο δεκαήμερο! Κατακτήσεις, φλερτ και άπειρες ερωτικές χαρές και επιτυχίες, έρχονται! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου για παθιασμένες καυτές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, σίγουρα είσαι πιο όμορφος από ποτέ, ωστόσο οι δουλειές και τα τρεξίματα, δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση για έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, χορταίνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, μεγάλα πάθη και μπόλικο συναίσθημα! Εσύ του 2ου, έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου ή ακόμα και με έναν παλιό έρωτα! 3ο δεκαήμερο, έχεις τύχη στην συντροφική ζωή! Ή με μία νέα παθιασμένη σχέση ή με απόλυτη βελτίωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην ασχολείσαι με εκκρεμότητες του παρελθόντος, γκρινιάζοντας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η καλύτερη εβδομάδα για απόφαση συγκατοίκησης ή για επανασύνδεση, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, δέχεσαι ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, που αλλάζει όλα σου τα δεδομένα στον έρωτα και βελτιώνει τα πάντα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μπορεί να είσαι πιο γοητευτικός από ποτέ, αλλά η δουλειά είναι μπόλικη και δεν μένει χρόνος για έρωτες!
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες και πολλά ερωτικά μηνύματα, όπως και επίτευξη στόχων θα έχεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου δεκαημέρου, απαλλαγμένος από οικονομικά προβλήματα, χορταίνεις αισθησιασμό και ερωτική σταθερότητα! 3ο δεκαήμερο, λάμπεις, έχεις αμέτρητες κατακτήσεις, ζεις το απόλυτο πάθος, είσαι σέξι και βελτιώνεις την ερωτική σου φήμη! Όλα σούπερ!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, άσε τα πείσματα και την κτητικότητα, please!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές, σταθερότητα και αφοσίωση στον έρωτα, αλλά και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου να αναμένεις, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, έχεις τύχη σε όλους τους τομείς, αλλά ιδίως στον έρωτα! Άρπαξε ευκαιρίες! Το σύμπαν στο χρωστάει και αυτήν την εβδομάδα στο ξεπληρώνει στα αισθηματικά σου! Λύσεις για παρελθοντικά ερωτικά προβλήματα βρίσκεις 3ο δεκαήμερο και πολύ πιθανόν να πετύχεις μία παθιασμένη επανένωση με έναν παλιό έρωτα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μην παραμελείς δουλειά και οικογένεια, για χάρη του έρωτα!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πρωταγωνιστής 1ο δεκαήμερο! Ομορφιά, γοητεία, ερωτική τύχη και εύνοια και κυρίως εκπλήξεις ή κεραυνοβόλοι έρωτες! Εσύ του 2ου, νιώθεις επιτέλους ικανοποιημένος συναισθηματικά, είτε με έναν έρωτα ανεκπλήρωτο, είτε με έναν έρωτα παρασκηνιακό! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτές συνομιλίες και απόλυτα ερωτικά μηνύματα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, περιόρισε τις προσδοκίες σου, για να μην απογοητευτείς!

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.