Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Ιουλίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 19-25/7, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Ιουλίου 2021

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


 

.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μία επικοινωνία με έναν παρελθοντικό έρωτα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, καλό θα ήταν να αποφύγεις αλλαγές στον ερωτικό τομέα αυτήν την εβδομάδα! Εσύ του 2ου, μην ασχολείσαι με πληγές του παρελθόντος, ενώ εσύ του 3ου, προκαλείς άσχημες καταστάσεις και ρήξεις, λόγω ανούσιας ζήλιας! 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για φλερτ, νέες γνωριμίες και ευχάριστες εξόδους, με το άτομο της καρδιάς σου! Εσύ του 1ου, απολαμβάνεις κατακτήσεις και θαυμαστές!

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη! Εσύ του 1ου, να είσαι προετοιμασμένος για εμπόδια και δυσκολίες στην συντροφική ζωή, αλλά και στην καριέρα!

 
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, ερωτικές συζητήσεις, σου δίνουν ξανά, σιγουριά για τα αισθηματικά σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, παρασύρεσαι σε έναν έρωτα του παρελθόντος και τελικά απογοητεύεσαι! Εσύ του 2ου ή του 3ου, πες όχι στους καυγάδες, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Από φλερτ, νέες γνωριμίες, εξομολογήσεις και νέα ξεκινήματα, δεν θα έχουν παράπονο, κανένα από τα 3 δεκαήμερα!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πες όχι σε ζήλια και τοξικές σχέσεις! 2ο δεκαήμερο, μην επαναφέρεις προβλήματα του παρελθόντος! 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

 

 

 


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πολλές αισθησιακές στιγμές! Ερωτικές επικοινωνίες, σου δίνουν συναισθηματική χαρά, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δύσκολη εβδομάδα, γεμάτη ρήξεις, δυσκολίες και προβληματισμούς στην συντροφική ζωή! 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από μυστικούς και παράνομους έρωτες!

 

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές ευχάριστες, εκπλήξεις, φλερτ, γνωριμίες και επίτευξη πολλών ερωτικών στόχων θα έχεις, εσύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πιθανόν σε έχουν πιέσει πολύ τα επαγγελματικά σου και γι’αυτό κάνεις αρκετές γκάφες και λάθη στην ερωτική σου ζωή!  

 

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και βαθύ συναίσθημα, δεν θα λείψουν 1ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από παράνομους έρωτες! Εσύ του 2ου ή του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα και οικογένεια. Προσοχή ωστόσο εσύ που ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, αφού δεν θα λείψουν και τα προβλήματα στην ερωτική ζωή, λόγω της τάσης σου να ζηλεύεις και να εξουσιάζεις, το άλλο σου μισό!

 

 

 

 

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία τέλεια εβδομάδα είναι εδώ 2ο και 3ο δεκαήμερο! Ερωτική τύχη, εύνοια, κεραυνοβόλοι και ρομαντικοί νέοι έρωτες και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου στην αισθηματική σου ζωή!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, εκεί που νιώθεις πως όλα φτιάχνουν σιγά-σιγά στον έρωτα, η γκρίνια και η μουρμούρα, θα φέρουν στα ξαφνικά ρήξεις! Επίσης, μείνε οπωσδήποτε μακριά από το ερωτικό παρελθόν!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και σεξουαλικότητα, θα φέρει αυτή η εβδομάδα, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, κάνεις γκάφες σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια και πρέπει να δεχθείς τις συνέπειες! Εσύ του 3ου, απέφυγε καυγάδες λόγω υπερβολικής ζήλιας!

 

 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, φλερτ, νέα ξεκινήματα και χαρούμενες εξελίξεις, 1ο δεκαήμερο! Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους και ανανέωση σχέσης για τους δεσμευμένους, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στις κόντρες, λόγω κτητικότητας και πείσματος! Εσύ του 2ου, μην επαναφέρεις παλιά προβλήματα, χωρίς λόγο. 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλιες, τοξικές σχέσεις, ρήξεις και λάθος ερωτικές επιλογές!  

 

 

 

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και καυτές σεξουαλικές στιγμές απολαμβάνεις, 1ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Θα έρθουν προβλήματα και εντάσεις, σε όλες τις διαπροσωπικές και ερωτικές σου σχέσεις, 1ο δεκαήμερο! Κράτα την ψυχραιμία σου! Εσύ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ασχολείσαι αποκλειστικά με δουλειά και τρεξίματα της καθημερινότητας!

 

 


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, φλερτ, πάθος, συναίσθημα, ερωτική τύχη, απολαύσεις και κατάκτηση στόχων στον έρωτα, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

Τα «ΜΗ»: Η εύνοια στην συντροφική ζωή, διακόπτεται από τις συνέπειες που θα έρθουν τώρα, λόγω των λαθών σου και της απαιτητικότητας σου, 1ο δεκαήμερο! Επίσης, μακριά από απαγορευμένους έρωτες!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.