Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Απριλίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 19-25/4, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Απριλίου 2021

Περίεργη εβδομάδα, με εκπλήξεις, αλλά και ρήξεις στα ερωτικά μας!


Ο Ήλιος και Ερμής, ακολουθούν την Αφροδίτη στο Ζώδιο του Ταύρου, ευνοόντας ιδιαίτερα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, κυρίως όταν συναντιούνται με τον Ουρανό και μας επιφυλλάσουν ξαφνικές ευχάριστες συγκυρίες! Ωστόσο, τα Σταθερά Ζώδια, οφείλουν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους, απέναντι σε ανατροπές ή εντάσεις!


Ο Κρόνος σε Τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό, φέρνει ουσιαστική καρμική ανταμοιβή για τους κόπους μας και επιπλέον, αυξάνει την αίσθηση υπευθυνότητας στον έρωτα, κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!


Όταν όμως, ο Κρόνος κοντράρεται με Αφροδίτη και Ερμή, θα πρέπει να αναμένουμε δυσκολίες, εμπόδια, ακόμα και οριστικές ρήξεις στην αισθηματική μας ζωή! Πλήττονται κυρίως, τα Σταθερά Ζώδια!


Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
 

.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις μία εβδομάδα ερωτικής σταθερότητας και αισθησιασμού! Εσύ του 2ου, μέσα από ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή, κάνεις μεγάλες ουσιαστικές αλλαγές και ανακτάς με κάθε τρόπο, την αυτοεκτίμηση σου! 3ο δεκαήμερο, έρχονται ευχάριστα νέα για τα ερωτικά σου, φλερτ, χαρμόσυνες εξελίξεις, αλλαγές, τύχη και μόνο όμορφες στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες όχι σε ρήξεις λόγω κτητικότητας και πείσματος!
 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έχεις λάμψη, ερωτική εύνοια, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, 1ο δεκαήμερο! Είσαι πραγματικά ο πρωταγωνιστής των ημερών! 2ο δεκαήμερο, έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες ή εκπλήξεις, από το ταίρι σου! Εσύ του 3ου, μπορείς να αναμένεις μια θετική επικοινωνία, με έναν ανεκπλήρωτο ή κρυφό έρωτα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πρώτον κράτα την ψυχραιμία σου, σε τυχόν κόντρες και κυρίως προετοιμάσου για ένα μεγάλο αδιέξοδο στις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες απαιτούν ωριμότητα και εντιμότητα!

 


ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένας απωθημένος έρωτας, σου δίνει χαρά 1ο και 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου μάλιστα, μέσα από συζήτηση, θα πετύχεις έναν μεγάλο ουσιαστικό στόχο! 3ο δεκαήμερο, θα έχεις φλερτ, θετικές αλλαγές, νέες γνωριμίες και επίτευξη ερωτικών στόχων!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από παράνομους έρωτες, ψέματα και μυστικά! Έρχονται επίπονες αποκαλύψεις!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επιτέλους 1ο δεκαήμερο, έρχονται οι αλλαγές που τόσο καιρό περίμενες στα ερωτικά σου! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για ξαφνικές εξομολογήσεις και ερωτικές εκπλήξεις! Το 3ο δεκαήμερο, χορταίνει παθιασμένες και καυτές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ελπίζω να μην σε αποσυντονίσουν τα φιλικά προβλήματα, που ενδεχομένως να προκύψουν!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, μία απόλυτα συντροφική εβδομάδα είναι εδώ! Νέα σχέση ή ένα είδος επισημοποίησης, είναι πολύ πιθανά τώρα! 2ο δεκαήμερο, μπορείς να αναμένεις ένα καρμικό πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή, που θα σου δώσει μεγάλη σιγουριά στον συντροφικό τομέα!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα αυτήν την εβδομάδα και αυτό σε αποσυντονίζει ερωτικά! Ιδίως εσύ του 2ου, θα πρέπει να υποστείς μεγάλες ρήξεις σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες και επικοινωνιακές ερωτικές χαρές, θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, μπορείς να αναμένεις ανέλπιστα μηνύματα και ξαφνικές εξομολογήσεις! Το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να αναμένει ανανεωμένο τον σεξουαλικό τομέα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή στις επικοινωνιακές γκάφες και υπερβολές!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έχεις ακαταμάχητη γοητεία και επιπλέον, απολαμβάνεις τον σεξουαλικό τομέα, περισσότερο από ποτέ! 2ο δεκαήμερο, σπας όλα τα ταμπού στην κρεβατοκάματα και έχεις ουσιαστικές επιτυχίες και κατακτήσεις στον έρωτα! Εσύ του 3ου, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου συναισθηματικά ή θα κάνεις μία νέα ρομαντική σχέση ή απλά θα χορτάσεις θαυμαστές και φλερτ!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες όχι στις ρήξεις, λόγω της τάσης σου για ζήλια και παιχνίδια εξουσίας!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Η ερωτική σου σχέση, βελτιώνεται στο έπακρο 1ο δεκαήμερο! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μία νέα σχέση είναι πολύ πιθανή! Εσύ του 2ου, θα έχεις μία ξαφνική χαρά στα ερωτικά σου, ακόμα κι αν είναι για λίγο! 3ο δεκαήμερο, καταφέρνεις και λύνεις προβλήματα του παρελθόντος!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, οι χαρές θα είναι προσωρινές. Δυστυχώς αναμένονται ξεσπάσματα, προβλήματα, ψυχρότητα, μέχρι και οριστικές ρήξεις στην συντροφική σου ζωή!

 

 
ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, μία τέλεια εβδομάδα είναι εδώ! Χορταίνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, φλερτ και μόνο χαρμόσυνες εξελίξεις στα ερωτικά σου! 1ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και 2ο δεκαήμερο, παίρνεις μία σημαντική απόφαση, που ωφελεί τα ερωτικά σου!

Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, θα σε φάει η δουλειά αυτή η εβδομάδα! Εσύ του 2ου, απέφυγε αλλαγές στην εμφάνιση σου!

 

 
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λάμψη, κατακτήσεις, πάθος και ρομαντισμό απολαμβάνεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλους έρωτες και άπειρες ερωτικές επιτυχίες! Το 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις επικοινωνίες με το ερωτικό παρελθόν, αλλά και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι του, αν είναι ήδη δεσμευμένος!

Τα «ΜΗ»: Πες όχι σε εγωισμό και έπαρση, 2ο δεκαήμερο!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μπορείς τώρα να επικοινωνήσεις με το ερωτικό σου παρελθόν και να κάνετε το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης! 2ο δεκαήμερο, μία σημαντική εξέλιξη, σταθεροποιεί τα ερωτικά σου επιτεύγματα! Εσύ του 3ου, κάνεις νέες γνωριμίες, φλερτάρεις, απολαμβάνεις νέα ξεκινήματα και αν είσαι ήδη με κάποιον, βρίσκετε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μπορεί να χαρείς που θα λάβεις ένα ξαφνικό μήνυμα από τον πρώην, αλλά το αποτέλεσμα θα σε πικράνει τελικά! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ξεσπάσματα και γκρίνια, αν θες να γλιτώσεις μία μεγάλη ρήξη!

 


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και χαρούμενες ερωτικές συζητήσεις θα έχεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για ένα ξαφνικό ερωτικό μήνυμα, που θα σου δώσει τεράστια χαρά! Ενώ εσύ 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις σταθερότητα στα ερωτικά σου, αλλά και απολαμβάνεις πολλές αισθησιακές στιγμές!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολλά τα επικοινωνιακά σου λάθη και αυτό θα γυρίσει, εις βάρος σου!

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.