Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 14 έως 20 Ιουνίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων 14-20/6, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 14 έως 20 Ιουνίου 2021

Η εβδομάδα, συνεχίζει να φέρνει ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, με τον Ανάδρομο Ερμή!

Ωστόσο τα πράγματα είναι δύσκολα για τα ερωτικά μας.

Αρχικά, το Τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει εξιδανικεύσεις, εξαπατήσεις, προδοσίες και απογοητεύσεις!

Ύστερα, το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, προκαλεί ρήξεις, επίπονες ανατροπές και πολύ πιθανόν, ξαφνικούς χωρισμούς!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!


 

.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρές θα έχεις, από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα αυτήν την εβδομάδα, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για επιστροφές από το παρελθόν! 3ο δεκαήμερο, πες ναι στο φλερτ και τις νέες γνωριμίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή στον φιλικό τομέα. Έρχονται ρήξεις! Εσύ του 3ου, πες όχι σε μυστικά και ψέματα!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ξαφνικές χαρές, αλλαγές και επίτευξη ενός μεγάλου ερωτικού στόχου!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις ξαφνικές στον έρωτα και οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος! Επιπλέον, θα υπάρξουν προβλήματα και σε άλλους τομείς, όπως ο επαγγελματικός, ο οικογενειακός και ο οικονομικός τομέας! 3ο δεκαήμερο, ένα απογοητευτικό γεγονός στον έρωτα, ρίχνει την αυτοπεποίθηση σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επιστροφές έρχονται, 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, βάζεις τα ερωτικά σου σε δεύτερη μοίρα και ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου! 2ο δεκαήμερο, η εβδομάδα δεν είναι ιδανική για νέα ερωτικά ξεκινήματα, σοβαρές συζητήσεις και γνωριμίες. 3ο δεκαήμερο, πολλές οι απογοητεύσεις, λόγω ψευδαίσθησης και εξιδανίκευσης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, στα καλύτερα σου! Γεμάτος κέφι, τύχη και αισιοδοξία, πετυχαίνεις πολλούς ερωτικούς στόχους! 2ο δεκαήμερο, ένας απωθημένος έρωτας επιστρέφει!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται εντάσεις, λόγω ζήλιας ή τοξικότητας στις σχέσεις σου! Εσύ του 3ου, απέφυγε παρελθοντικούς ή παράνομους έρωτες, γιατί θα πληγωθείς!

 


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος και εκπλήρωση μίας βαθιάς επιθυμίας θα έχεις, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, θα έχεις πολλές ερωτικές και φιλικές επιστροφές από το παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πολύ επικίνδυνη εβδομάδα για την συντροφική σου ζωή, ιδίως αν είσαι ήδη με κάποιον. Έρχονται τελειωτικές ρήξεις και πιθανόν και χωρισμοί! 3ο δεκαήμερο, κάποιες φιλικές απογοητεύσεις, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη στην συντροφική ζωή, 1ο δεκαήμερο! Νέα σχέση ή πρόταση επισημοποίησης έρχεται!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, είναι πάρα πολλές οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, που σε αναγκάζουν, να μην ασχοληθείς καν με τον ερωτικό! Εσύ του 3ου, προετοιμάσου για μία μεγάλη απογοήτευση, στον έρωτα, αλλά και στον επαγγελματικό-οικογενειακό τομέα!

 

  

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, έρχεται ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα από το ερωτικό σου παρελθόν! 3ο δεκαήμερο, πες ναι σε φλερτ και νέες γνωριμίες, κρατώντας όμως μικρό καλάθι!

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, σε απασχολεί μόνο ο επαγγελματικός τομέας τώρα! 2ο δεκαήμερο, κάποιες ανατροπές στον ερωτικό τομέα, θα σου ρίξουν λίγο την διάθεση!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές, καλοπέραση, πάθος και ρομαντισμό! Εσύ του 2ου, θα έχεις ευκαιρία για σεξ με πρώην!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μεγάλη προσοχή! Επίπονες ανατροπές και μεγάλες ρήξεις, σε έρωτα, οικογένεια και εργασία! Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά σου προβλήματα!

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ιδανική εβδομάδα για συγκατοίκηση ή προσπάθεια επαναπροσέγγισης ενός παλιού έρωτα, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, είναι εδώ!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή λίγο στα εκφραστικά σου λάθη! Εσύ του 3ου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και ψέματα, στην συντροφική σου ζωή!


AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες και νέα ερωτικά ξεκινήματα θα έχεις, 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Οικονομικά και επαγγελατικά μπερδέματα, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, θα έχεις ίσως μία απογοήτευση, μέσα από μία ερωτική συνομιλία!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρά συναισθηματική θα έχεις, από έναν απωθημένο έρωτα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, μπορείς να αναμένεις ερωτικές επιστροφές! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις θαυμαστές, κατακτήσεις και φλερτ!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μεγάλη προσοχή! Έρχονται ξαφνικές τελειωτικές ρήξεις στην ερωτική σου ζωή! Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος!


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη σε όλους τους τομείς, 1ο δεκαήμερο! Και ο έρωτας λοιπόν, θα σου δώσει τα δώρα του αυτήν την εβδομάδα!
Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από παράνομους ή παρελθοντικούς έρωτες, διότι έρχονται απογοητεύσεις!

 

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.