Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 10 έως 16 Μαΐου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας 10-16/5, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 10 έως 16 Μαΐου 2021

Η Αφροδίτη στους Διδύμους πια, θα φέρει παιχνιδιάρικη διάθεση, μπόλικο φλερτ, νέες γνωριμίες, χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες, αλλά και τάση για… απιστίες και ψέματα στον έρωτα!


Στις 11 Μαΐου, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, αποτελεί την έναρξη μίας νέας εποχής, γεμάτης με ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα!


Την ίδια ημέρα, ο Ερμής συναντιέται με τον Βόρειο Δεσμό, σχηματίζοντας Εξάγωνο με τον Χείρωνα, φέρνοντας χαρμόσυνες επικοινωνίες στα αισθηματικά μας και λύσεις!


Στις 12 Μαΐου, ο Άρης και το Εξάγωνο του με τον Ουρανό, θα φέρει ξαφνικούς παθιασμένους έρωτες και ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις! Προσοχή μόνο στο Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα, που θα φέρει εντάσεις και ξεσπάσματα! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, θα βοηθήσει να επικρατήσει λογική και ψυχραιμία!


Στις 13 του μήνα, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκπληρώνει όνειρα και προσφέρει πολλές ρομαντικές και τρυφερές στιγμές!


Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

 

.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις συναισθηματική ανανέωση, αλλά και ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες! 2ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, ευχάριστα μηνύματα (ακόμα κι από πρώην) και νέες γνωριμίες! Εσύ του 3ου, θα έχεις ερωτική σιγουριά και σταθερότητα, αλλά ταυτόχρονα θα απολαύσεις πολλές αισθησιακές στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή! Πες όχι σε ξεσπάσματα, γκρίνια και ρήξεις, για παλιά θέματα, που υποτίθεται έχουν ξεπεραστεί!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, αισθησιασμό, αλλά και ερωτική σιγουριά απολαμβάνεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, νιώθεις επιτέλους συναισθηματική ικανοποίηση, μέσα από μηνύματα, νέα και συζητήσεις! 3ο δεκαήμερο, η εβδομάδα σου ανήκει! Περνάς υπέροχα, έχεις νέες ευκαιρίες στα ερωτικά σου, ρομαντισμό και εκπλήρωση ονείρων! Απόλαυσε το!

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, απέφυγε επικοινωνιακά λάθη!ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, πρωταγωνιστείς αυτήν την εβδομάδα! Τύχη στα ερωτικά σου ζητήματα, θετικές εξελίξεις, λύσεις, εύνοια, συναίσθημα, επίτευξη στόχων και πάθος! Εσύ του 3ου, θα πάρεις μία μεγάλη χαρά από έναν κρυφό ή απωθημένο έρωτα! Επιπλέον, οι ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές, θα είναι άπειρες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στους καυγάδες λόγω ζήλιας και κτητικότητας!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, συναισθηματική ανανέωση και ικανοποίηση από τα ερωτικά σου θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Παρασκηνιακά μηνύματα, σου δίνουν χαρά από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα 2ο δεκαήμερο! Επιπλέον, πετυχαίνεις έναν μεγάλο στόχο ερωτικό και απολαμβάνεις παθιασμένες στιγμές! 3ο δεκαήμερο, πες ναι σε εκπλήξεις, αλλαγές και σε ένα όνειρο, που τώρα γίνεται πραγματικότητα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή! Δεν θα βγει τίποτα καλό, αν συνεχίζεις να ξεσπάς και να προκαλείς κόντρες, για παλιές πληγές!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, επίτευξη στόχων, αλλά και πάθος απολαμβάνεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για ξαφνικές λύσεις, νέα ξεκινήματα, μηνύματα-εκπλήξεις και γνωριμίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μακριά από ερωτικές παρανομίες, μυστικά και ψέματα! Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως, με οικογένεια και καριέρα!

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μπορεί να σε τρέχουν τα εργασιακά, αλλά ο έρωτας σου επιφυλάσσει ισορροπία και συντροφικότητα! 2ο δεκαήμερο, ναι στις αλλαγές και στην τόλμη, για την επίτευξη των ερωτικών σου στόχων! 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου! Εκπληρώνεις όνειρα στην αισθηματική σου ζωή και ταυτόχρονα απολαμβάνεις ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες και γνωριμίες!  
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, μην αμελήσεις τα επαγγελματικά σου και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου, ρήξεις!

 

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, τύχη και μόνο ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου θα έχεις, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, δέχεσαι ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα ή νέα, που αφορούν το άτομο της καρδιάς σου! 3ο δεκαήμερο, πάθος και έντονο συναίσθημα, βελτιώνουν στο έπακρο τα αισθηματικά σου!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προκαλείς ρήξεις, που βλάπτουν έρωτα, οικογένεια, αλλά και καριέρα! Συγκρατήσου και διόρθωσε τα λάθη σου!

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξεκινά η πιο ερωτικά τυχερή περίοδος για σένα 1ο δεκαήμερο, αυτήν την εβδομάδα! Επιπλέον, οι ημέρες προσφέρουν πολλές παθιασμένες στιγμές! Εσύ του 2ου, χαρακτηρίζεσαι από γοητεία, διορατικότητα και πειθώ! Ο σεξουαλικός τομέας στα καλύτερα του! Το πιο τυχερό είσαι εσύ 3ο δεκαήμερο, αφού έρχεται μία νέα ρομαντική σχέση ή ακόμα και μία επισημοποίηση!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες όχι στα επιπόλαια και ανώριμα λεκτικά λάθη!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, η πιο συντροφική εβδομάδα είναι εδώ! Νέα γνωριμία, βελτίωση της σχέσης σου ή έναρξη ενός νέου δεσμού, είναι πολύ πιθανά τώρα! 3ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις επικίνδυνα!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες όχι σε κόντρες και ρήξεις, λόγω ζήλιας και τοξικότητας! Εσύ του 3ου, ασχολείσαι κυρίως με εργασιακά θέματα, παρά με ερωτικά!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, μπορεί να υπάρχουν πολλές και σημαντικές ερωτικές εξελίξεις, αλλά σίγουρα εμφανισιακά η ανανέωση είναι δεδομένη και οι κατακτήσεις άπειρες! 3ο δεκαήμερο, στα καλύτερα σου ερωτικά! Θαυμαστές, εξομολογήσεις, νέα ξεκινήματα, χαρμόσυνες εξελίξεις, ρομαντισμός και ερωτικές επιτυχίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα στην συντροφική ζωή, ιδίως για παλιά θέματα που δεν πρέπει να ξαναέρθουν στο προσκήνιο!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κατακτήσεις, θαυμαστές, πάθος και μόνο θετικές ερωτικές εξελίξεις θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, παρά τα επαγγελματικά προβλήματα, ο έρωτας σου δίνει μόνο χαρά! Φλερτ, απαλλαγή από προβλήματα, επιτυχίες και χαρμόσυνα μηνύματα έρχονται! Εσύ του 3ου, επιδίωξε επανασύνδεση ή συγκατοίκηση, αυτήν την περίοδο!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, περιόρισε άγχος και νεύρα!


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα, που εγκαινιάζει μία περίοδο τύχης και αφθονίας, 1ο δεκαήμερο! Επιπλέον, έχεις εύνοια όσον αφορά παρελθοντικά προβλήματα, που τώρα λύνεις! Εσύ του 2ου, θα έχεις ευκαιρία για επικοινωνία με έναν πρώην ή για μία συζήτηση, που θα κλείσει παλαιές πληγές! 3ο δεκαήμερο, μέσα από ερωτικές επικοινωνίες, παίρνεις μεγάλη χαρά! Νέες γνωριμίες και ξεκινήματα, ευνοούνται ιδιαίτερα!
Τα «ΜΗ»: Όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα, 2ο δεκαήμερο!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.