Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 1 έως 7 Μαρτίου 2021

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 1 έως 7 Μαρτίου 2021

Μία αρκετή θετική εβδομάδα, για τα ερωτικά μας, είναι η πρώτη εβδομάδα του Μάρτη!

Η Αφροδίτη με τον Ουρανό και η όψη Εξαγώνου που σχηματίζουν, θα μας φέρουν κεραυνοβόλους έρωτες, ερωτικές εξομολογήσεις και πολλές ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις!

Η Σύνοδος Ερμή-Δία, μας προσφέρει τύχη, ευχάριστα μηνύματα και χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες!

Τέλος, αξιοσημείωτη είναι το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους και στον έρωτα προσφέρει, ανάγκη για φλερτ, εναλλαγές, ανοιχτό μυαλό και εγκεφαλικότητα!
Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!
 

.


ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ένας παρασκηνιακός ή απωθημένος έρωτας, θα σου δώσει μία ξαφνική χαρά! 2ο δεκαήμερο, εσύ άσε τα απαγορευμένα και εκμεταλλεύσου την τύχη σου επικοινωνιακά, ώστε να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή που θες καιρό τώρα, στα ερωτικά σου!  
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στους καυγάδες λόγω ζήλιας και κτητικότητας και ναι, στις αισθησιακές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία ολόκληρη εβδομάδα έκπληξη! Ερωτικές εξομολογήσεις, κεραυνοβόλοι έρωτες και ανέλπιστα θετικές εξελίξεις, 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, είσαι γεμάτος γοητεία, σεξαπίλ, αλλά και πάρα πολλά παράλογα νεύρα! Εσύ του 2ου, ασχολείσαι κυρίως με καριέρα και οικογένεια, αλλά και με τα φιλικά σου ζητήματα!
ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ευχαριστιέσαι ερωτική τύχη, συναισθηματικές επικοινωνίες και επίτευξη στόχων στον έρωτα! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για λάθη!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώσου σε δουλειά τώρα και σίγουρα θα σου βγει σε καλό! Εσύ του 3ου, απέφυγε μυστικά και ψέματα στον έρωτα! Έρχονται αποκαλύψεις!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα ξαφνικό μήνυμα, μία εξομολόγηση, ένα νέο ή ένα τηλεφώνημα, θα σου αποδείξει, την απέραντη τύχη που έχεις στον έρωτα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό! Εσύ του 3ου, χορταίνεις αλλαγές, φλερτ και συναισθηματική ανανέωση! 
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή μόνο στα επικοινωνιακά σου λάθη και γκάφες!


ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ο τομέας του σεξ αλλάζει και βελτιώνεται 1ο δεκαήμερο! Η γοητεία σου ενισχύεται! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, νέα σχέση ή ενδυνάμωση υπάρχουσας! Η τύχη είναι με το μέρος σου!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, αρκετοί οι καυγάδες και οι εντάσεις σε επάγγελμα, οικογένεια, αλλά και έρωτα…ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ετοιμάσου τυχερό 1ο δεκαήμερο! Έρχεται στα ξαφνικά ένας μεγάλος έρωτας στην ζωή σου ή αν είσαι ήδη με κάποιον, να περιμένεις μία μεγάλη έκπληξη! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για φλερτ, τύχη και μπόλικες ερωτικές επικοινωνίες!
Τα «ΜΗ»: Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό και τον επαγγελματικό τομέα, 2ο δεκαήμερο! Στον επαγγελματικό όλα καλά! Στον συντροφικό τομέα ωστόσο, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια παλιά σου λάθη!

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παρά τα επαγγελματικά σου μελήματα, ο έρωτας θα σου δώσει άπειρες στιγμές φλερτ, ερωτικών επιτυχιών, πάθους και ρομαντισμού, 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»:
3ο δεκαήμερο, ναι στο σεξ, αλλά όχι στα παιχνίδια εξουσίας και στους καυγάδες για υπερβολική ζήλια! Εσύ του 1ου, ομορφαίνεις μεν, αλλά τα ερωτικά παγώνουν προς το παρόν!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές εξομολογήσεις και επιτυχίες, νέοι έρωτες από το πουθενά, εκπλήξεις και δώρα της τύχης! Όλα τέλεια 1ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο πολλοί οι καυγάδες και οι τσακωμοί στην συντροφική ζωή. Ευτυχώς δηλαδή, που τα βρίσκετε και στο σεξ, αλλιώς… Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για χαρές συναισθηματικές, μηνύματα με πρώην, απόφαση συγκατοίκησης και ερωτικές γενικά επιτυχίες! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αν είσαι δεσμευμένος, μία ξαφνική συναισθηματική χαρά να περιμένεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία επιστροφή πρώην, που ούτε καν περίμενες!
Τα «ΜΗ»: Πολλά τα επαγγελματικά και πρακτικά τρεξίματα, 3ο δεκαήμερο! Ο έρωτας, δεν θα έχει ιδιαίτερες εξελίξεις!
AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ξαφνικά μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα και εξομολογήσεις, σου δίνουν απίστευτη χαρά, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου, χορταίνεις κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές, γοητεία, πάθος και ρομαντισμό!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές φλερτ, αλλά μέχρι εκεί!ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές και ξαφνικές συγκυρίες, που θα σου δώσει σιγουριά και σταθερότητα στον έρωτα, 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι κι αν επιθυμείς στον έρωτα και όχι μόνο!  
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου, προσπάθησε να περιορίσεις εντάσεις και τσακωμούς στο σπίτι! Επίσης, μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν, λόγω ανεξέλεγκτου πάθους!


ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, είσαι ο πιο τυχερός των ημερών! Ξαφνικές συγκυρίες και γεγονότα, ανέλπιστες εκπλήξεις και κεραυνοβόλοι έρωτες, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Εσύ του 3ου κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις στόχους, μέσα από ερωτικές επικοινωνίες!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ώρα να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, τα μέχρι τώρα λάθη σου στον έρωτα! Προσοχή στα μυστικά σου και τις παρασκηνιακές συναισθηματικές σου συζητήσεις!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,1 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.