Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Εβδομαδιαία Astro Tips 9-15 Οκτωβρίου 2017 για όλα τα ζώδια

Ετοιμαζόμαστε να καλωσορίζουμε μία εξαιρετικά σημαντική εβδομάδα! Δες τις προβλέψεις και μάθε τα πάντα για 9-15 Οκτωβρίου 2017

Εβδομαδιαία Astro Tips 9-15 Οκτωβρίου 2017 για όλα τα ζώδια

Αρκετά προκλητικό χαρακτήρα έχει η εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2017, για το λόγο αυτό ετοίμασα τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο αλλά και για κάθε δεκαήμερο! Μέσα στο «κύμα» δυσκολιών, αναμένονται όμως και σημαντικές ευκαιρίες που πρέπει να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε κατάλληλα ...


Το ξεκίνημα της εβδομάδας αναμένετε προκλητικό, με ίντριγκες, παρασκήνιο, αποκαλύψεις αλλά και πικρά λόγια ή συνειδητοποιήσεις που θα προκαλέσουν απογοήτευση και θα  ωθήσουν για σημαντικές αλλαγές.  Ο Ήλιος και ο Ερμής από το Ζυγό θα βρεθούν σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω προβληματίζοντας έντονα τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους,  Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!


Μία από τις σκληρές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας  που θα μας απασχολήσει μεσοβδόμαδα είναι το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης από την Παρθένο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, όπου στερεύει τα αποθέματα ενέργειας, δημιουργεί το αίσθημα της κούρασης, της εξάντλησης αλλά προβληματίζει με ξεκαθαρίσματα  αλλά και περιορισμούς την δράση των μεταβλητών ζωδίων  του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).


Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση του Ερμή από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει ξαφνικές εντάσεις, καβγάδες και ανατροπές σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Οι ευάλωτοι από αυτή την όψη θα είναι οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι,  Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!


Ας δούμε όμως και τις ευκαιρίες της εβδομάδας… Ο Δίας περνά στις 10 του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει για ένα ολόκληρο έτος, ενισχύοντας με θετική ενέργεια ζητήματα που άπτονται των οικονομικών και των ερωτικών υποθέσεων δίνοντας περισσότερη εσωτερική δύναμη! Το 1ο δεκαήμερο του ζωδιακού θα νιώσει σταδιακά αυτήν την αλλαγή και παρακάτω θα σας πω ποιες ευκαιρίες πρέπει να αξιοποιήσετε. Μεσοβδόμαδα έχουμε και ένα θετικό εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που μας βοηθά κατά κάποιο τρόπο να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που έχει η εβδομάδα μας παίρνοντας σοβαρές αποφάσεις . Τέλος η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού  βελτιώνοντας ουσιαστικά την αισθηματική ζωή των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς ενώ οι Παρθένοι και οι Ιχθές του 1ου δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα θα βελτιώσουν τα οικονομικά τους!

Video Εβδομαδιαίων Αστρολογικών Προβλέψεων

Πάτησε στο ζώδιο σου και διάβασε τις προβλέψεις σου

Κριός Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Ταύρος Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Δίδυμος Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Καρκίνος Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Λέων Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Παρθένος Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Ζυγός Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Σκορπιός Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Τοξότης Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Αιγόκερως Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Υδροχόος Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Ιχθύς Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

Αξιολόγηση
3,39 βαθμολογία
41 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.