Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δυνατές Ερωτικές Σχέσεις και οι Αστρολογικοί Δείκτες τους στην Συναστρία

Πάθος, Έλξη , Ερωτική Χημεία και ... συνατρία! Μάθε για τους αστρολογικούς δείχτες που δείχνουν ασυγκράτητη ερωτική έλξη! 

Δυνατές Ερωτικές Σχέσεις και οι Αστρολογικοί Δείκτες τους στην Συναστρία

Ώρα να μιλήσουμε για ερωτικό πάθος, ξέρετε.... αυτό το ασυγκράτητο που δεν μπορείς να του αντισταθείς... Το πάθος που σε κάνει να νιώθεις ανατριχίλα σε όλο σου το κορμί και αδυνατείς να συγκρατήσεις τα “πρέπει” της λογικής! Ωστόσο, το ερωτικό πάθος μπορεί να είναι ένα συναίσθημα δυνατό, δεν εγγυάται ωστόσο την σταθερότητα και την μακροβιότητα μίας σχέσης και αυτό είναι κάτι που η εμπειρία σου, σου το έχει δείξει.... Πώς μπορείς όμως να διαπιστώσεις από την συναστρία μίας σχέσης, αν υπάρχει αυτός ο δυνατός ερωτικός πόθος και το δυνατό πάθος που σε κάνει να αφήνεις στην άκρη όλες τις άμυνές σου ....;;; Πάμε με απλά βήματα να σας δώσουμε τους αστρολογικούς δείκτες που δηλώνουν ότι στην σχέση υπάρχει ερωτικό πάθος....

 

Αφροδίτη – Άρης και ... ερωτική χημεία !

Αρχικά παρατηρούμε τον σύνδεσμο που έχουν στην συναστρία, η Αφροδίτη του ενός με τον Άρη του άλλου. Όταν λέμε “σύνδεσμο” εννοούμε τις όψεις που σχηματίζει στο ωροσκόπιο η Αφροδίτη (ιδιαίτερα της γυναίκας), με τον Άρη (του άνδρα).

 

Αν η Αφροδίτη με τον Άρη, βρίσκονται σε σύνοδο, τότε είναι βέβαιο ότι στη σχέση αυτή υπάρχει έντονη ερωτική χημεία και πλήρη ερωτική ταύτιση, τα “θέλω” της Αφροδίτης ικανοποιούνται στον υπέρτατο βαθμό από την ενέργεια και τον ερωτισμό του Άρη, ενώ οι “ορμές” του Άρη βρίσκουν την πλήρη έκφραση και εκτόνωσή τους, από την θηλυκότητα της Αφροδίτης.

 

Αν η Αφροδίτη με τον Άρη, σχηματίζουν αντίθεση, τότε ισχύει η περίπτωση ότι τα “ετερώνυμα” έλκονται ... Σε αυτή την σχέση υπάρχει ερωτική χημεία όμως δημιουργούνται και σημαντικές αντιθέσεις, οι οποίες κάνουν το πάθος να είναι αρκετά πιο έντονο .... Η Αφροδίτη έλκεται από τηνδ διαφορετικότητα που εκπέμπει ο Άρης, ενώ ο Άρης νιώθει ότι επιζητά να εξερευνήσει και να κυριαρχήσει στα πρωτόγνωρα μονοπάτια της Αφρροδίτης.

 

Αν η Αφροδίτη με τον Άρη Σχηματίζουν τετράγωνο, εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Ένταση, πάθος , ερωτισμός, συγκρούσεις, επιθυμίες βράζουν όλα σε ένα καζάνι και κάνουν το πάθος φλογερό και δυναμικό. Οι σχέσεις αυτές, έχουν ως εκτόνωσή τους την ερωτική δραστηριότητα, στο “κρεβάτι” δίνονται όλες οι λύσεις, όμως πάντα ο ένας επιζητά κάτι παραπάνω από τον άλλον και αυτό ακριβώς είναι και το σημείο που πρέπει ένα ζευγάρι να εργαστεί παραπάνω για να διορθώσει.

 

Αν η Αφροδίτη με τον Άρη σχηματίζουν τρίγωνο, τότε φυσικά και μπορούμε να μιλήσουμε για ερωτική ταύτιση, δεν είναι απαραίτητο ότι μπορούμε να μιλήσουμε για πάθος. Υπάρχει ευκολία και άνεση στην ερωτική έκφραση και ο ένας μπορεί εύκολα να βρει τα κουμπιά του άλλου. Η σχέση δύο ανθρώπων με τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι συμβατή ερωτικά, η ποιότητα και οι σταθερότητά της εξαρτάται ωστόσο και από άλλους δείκτες της συναστρίας, καθώς και από τις ερωτικές ανάγκες και επιθυμίες που έχει κάθε μέλος της σχέσης, σύμφωνα με το χάρτη του

 

Εκτός από τις όψεις που σχηματίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης στην συναστρία, χρειάζεται να δούμε και την θέση που λαμβάνει η Αφροδίτη της γυναίκας, στο ωροσκόπιο του άνδρα, αλλά και ο Άρης του άνδρα στο ωροσκόπιο της γυναίκας. Χρήσιμο είναι να κάνουμε και το αντίστροφο, δηλαδή να δούμε ο Άρης της γυναίκας σε ποιον οίκο του χάρτη του άντρα πέφτει αλλά και η Αφροδίτη του άνδρα σε ποιον οίκο στο ωροσκόπιο της συντρόφου του πέφτει ... Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα .....

 

Αν η Αφροδίτη πέφτει στον 1ο , στον 5ο, και στον 7ο είναι βέβαιο ότι στην σχέση αυτή δημιουργείται η ερωτική επιθυμία, η έλξη, αρέσει ο ένας στον άλλον. Το άτομο που έχει την Αφροδίτη “ξυπνά” τις ερωτικές επιθυμίες του ατόμου που έχει τον χάρτη και δημιουργείται η έλξη εκείνη, που θέλεις να μάθεις, να γνωρίσεις τον άλλον, να κάνεις σχέση μαζί του και να ανακαλύψεις όλα τα θέλω του ....

 

Αν η Αφροδίτη πέφτει στον 8ο οίκο του συντρόφου, τότε εδώ μιλάμε για πάθος, πόθο και έντονο ερωτισμό... Το Άτομο που έχει την Αφροδίτη, αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στο σύντροφό του όπου του είναι αδύνατον να αντισταθεί στην γοητεία και τον μαγνητισμό του!

 

Ο Άρης, όταν βρίσκεται στον 5ο ή στον 8ο , τότε είναι βέβαιο ότι ανάβουν τα αίματα στο κρεβάτι, υπάρχει ισχυρό πάθος, πόθος και ασυγκράτητη ορμή!

 

 

Αφροδίτη και Πλούτωνας... Το ζεύγος του μοιραίου έρωτα!

Μιλώντας για πάθος και ερωτική επιθυμία, δεν γίνεται να μην συμπεριλάβουμε και τις όψεις Αφροδίτης – Πλούτωνα στην συναστρία, οι οποίες σε κάνουν να αισθάνεσαι ισχυρό πόθο αλλά και το αίσθημα ότι αυτός ο έρωτας σε αναγεννά, αλλά ταυτόχρονα γίνεται και μία μορφή εξάρτησης που δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν.

 

Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, κάνει το ζευγάρι να αισθάνεται ότι είναι γεννημένος ο ένας για τον άλλον, ότι ο πόθος που βιώνουν είναι πρωτόγνωρος, δυνατός, ασυγκράτητος. Η Αφροδίτη νιώθει ισχυρή έλξη από τον Πλούτωνα και αδυνατεί να αντισταθεί στον μυστήριο ερωτισμό που εκπέμπει. Ο δε Πλούτωνας θέλει πάση θυσία να παγιδεύσει στα δίχτυα του την Αφροδίτη, γιατί σε αυτήν βλέπει μία πλευρά του εαυτού του. Τα δύο άτομα αισθάνονται ότι η σχέση τους είναι μοιραία....

 

Η Αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα, αποτελεί μία ακόμα πιο έντονη ένδειξη στην συναστρία. Το πάθος είναι κυρίαρχο, αλλά τα δύο άτομα αυτά είναι σχετικά ασύμβατα. Το άτομο που έχει την Αφροδίτη, έχει φόβο, δισταγμό ή και αισθάνεται ότι κάτι του κρύβει το άτομο που έχει τον Πλούτωνα. Το άτομο του Πλούτωνα, είναι καχύποπτο σημαντικά και εν μέρει προσπαθεί να κυριαρχήσει στην Αφροδίτη, κάνοντας σκληρά παιχνίδια κυριαρχίας... Όσο δύσκολη και ασύμβατη να φαίνεται η ερωτική σχέση αυτών των δύο ατόμων η έλξη τους είναι μοναδική!

 

 

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι ένα πολύ δυνατό ερωτικό μείγμα σε μία συναστρία... Είναι δύσκολο να αντισταθεί ο ένας στην ενέργεια που εκπέμπει ο άλλος, όμως η συμβατότητα αυτού του ζευγαριού είναι δύσκολη και θέλει υπομονή. Σε αυτή την σχέση το πάθος παίρνει το τιμόνι και χάνεται η λογική ... Κυριαρχεί η ζήλεια, η ένταση, ο ανταγωνισμός, οι χειριστικές διαθέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συγκρούσεις που δεν αφήνουν σε ψυχική ηρεμία τον ένας ή τον άλλον.

 

Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα δηλώνει μία βαθιά, ουσιαστική αλλά και έντονη ερωτική σχέση, στην οποία κυριαρχούν με αρμονία τα δυνατά συναισθήματα. Ακόμα και η ζήλεια, το πάθος και η ένταση, μπορούν να εκφραστούν με όμορφο τρόπο!

 

Εκτός από τις όψεις Αφοδίτης Πλούτωνα παρατηρούμε και εδώ τον οίκο που βρίσκεται η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας για κάθε άτομο της σχέσης. Την Αφροδίτη είδαμε παραπάνω σε ποιους οίκους δηλώνει ερωτική έλξη / χημεία. Για τον Πλούτωνα, μία καλή θέση για δυνατή ερωτική χημεία είναι ο 5ος οίκος. Στον 8ο οίκο ο Πλούτωνας διεγείρει πολύ έντονα το σεξουαλικό πάθος.

 

Άρης – Πλούτωνα... Ώρα να μιλήσουμε για σεξ !

Οι όψεις που σχηματίζει ο Άρης και ο Πλούτωνας στην συναστρία μίας σχέσης, μας καταδεικνύουν χρήσιμα μυστικά για την σεξουαλική δραστηριότητα του ζευγαρίου αλλά και για την έλξη που μοιράζονται. Ωστόσο ο σύνδεσμος Άρη – Πλούτωνα πολλές φορές μπορεί να γίνει “καταστροφικός” αν το ζευγάρι δεν μπορεί να ελέγξει και να διαχειριστεί την δυναμική αυτών των όψεων.

 

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην συναστρία, δηλώνουν άμεση, ξεκάθαρη και έντονη σεξουαλική έλξη, αλλά ο ένας προσπαθείς να κυριαρχήσει και να επιβληθεί στον άλλον με τρόπο έντονο, χειριστικό και απόλυτο ... Εκτός από το σεξουαλικό πάθος δυνατοί είναι και οι ερωτικοί καβγάδες.

 

Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα δημιουργεί ένα πολύ εχθρικό κλίμα σε μία σχέση, έτσι λοιπόν τα δύο άτομα αν και μπορεί να ζήσουν πολύ δυνατές στιγμές στο κρεβάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μαλλιοτραβηχτούν και να γίνουν πολύ σύντομα εχθροί!

 

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα κάνει ακόμα πιο σκληρές και αδυσώπητες τις συνθήκες σε μία σχέση, γιατί κυριαρχεί πολύ έντονα ο φόβος της απώλειας, ο οποίος και οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, ζήλειες, παιχνίδια εξουσίας και ελέγχουν που στην ουσία στραγγίζουν την ενέργεια και των δύο ανθρώπων που είναι στη σχέση. Μπορεί στο κρεβάτι να εκτονώνεται όλη η ενέργεια, αλλά το αίσθημα της καχυποψίας, της αμφιβολίας και της ζήλειας γίνεται ένα ζιζάνιο που δεν αφήνει τους 2 συντρόφους να ηρεμήσουν!

 

Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, έχει μία πιο ήπια επιρροή, δηλώνει σαφώς ότι υπάρχει σεξουαλική χημεία, αρμονία και ένας δυνατός ερωτικός πάθος, αλλά το ζευγάρι μπορεί να βρει καλύτερες ισορροπίες και να κατευνάσει τις τάσεις κυριαρχικότητας, καχυποψίας και επιβολής!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,82 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.