Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2019 για το ζώδιο του Δίδυμου από τον διάσημο Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Κάλεσε στο 14994 και για την προσωπική σου πρόβλεψη!

Δίδυμος Ιούλιος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη

Ο μήνας έχει πολλές προκλήσεις για εσάς. Οπλιστείτε με υπομονή, σχέδιο, εργατικότητα και εναλλακτικές λύσεις σε οτιδήποτε επηρεάζει τις εξελίξεις στα θέματα που σας απασχολούν. Το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς η πρώτη έκλειψη είναι ηλιακή στις 2 και συμβαίνει στον Καρκίνο. Επηρεάζονται τα οικονομικά σας, με πολλές ευαίσθητες καμπές και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρηθούν. Η δεύτερη έκλειψη είναι σεληνιακή και συμβαίνει στις 16 στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κρατήστε τα κεκτημένα σας, οργανώστε καλύτερα τις διακοπές σας, ή αν μπορείτε, μεταθέστε τις για αργότερα, καθώς όλα είναι ρευστά γύρω σας και πολλά μπορούν να μην γίνουν έτσι όπως τα περιμένετε. Το δεύτερο μισό του μήνα είστε απαλλαγμένοι από φόβους, περιβάλλεστε από ευχάριστους ανθρώπους και επιστρέφετε στην αισιοδοξία για να περάσετε ένα ευχάριστο και ιδιαίτερο Καλοκαίρι.O Κώστας Λεφάκης προβλέπει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για Σένα! 

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,82 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.