Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμοι Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των Διδύμων ως το τέλος του 2018; δες στο άρθρο προβλέψεων της Αθηνάς Βαγενά 

Δίδυμοι Αισθηματικές Προβλέψεις ως το τέλος 2018

Το τελευταίο δίμηνο του 2018 είναι εδώ και εσείς καλωσορίζετε τον Δία , στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας τον Τοξότη. Σταδιακά μπαίνετε σε μία περίοδο ανάπτυξης των σχέσεών σας, όπου το «ζητούμενο συντροφικότητα» αρχίζει πλέον να λειτουργεί πιο θετικά και ανεμπόδιστα για εσάς.

Για την ώρα την εύνοια του Δία θα την γευτείτε  όσοι έχετε γεννηθεί στο Α ‘ Δεκαήμερο ενώ καθώς οδεύουμε στα τέλη του Δεκέμβρη θα επηρεαστείτε και εσείς του Β’ Δεκαημέρου. Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός αυτού του διμήνου είναι ότι και ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου και γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος την περίοδο από τις 17/11 ως την 1/12 (μετά θα περάσει για λίγο στον Σκορπιό). Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθείς το 1ο και στο 2ο Δεκαήμερο του Ζωδίου σας, θα είστε αυτό το διάστημα σε σκέψεις, συζητήσεις, που αφορούν την πορεία μίας σχέσης παροντικής ή και παρελθοντικής. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για μία επανασύνδεση, ωστόσο πιο θετική τροπή θα μπορούσε να έχει η επανασύνδεση του Διδύμου που έχει γεννηθεί στο 1ο Δεκαήμερο. 


Οι Δίδυμοι του Γ’ Δεκαημέρου, έχετε την ευκαιρία σε αυτό το δίμηνο της χρονιάς να εκπληρώσετε μία βαθύτερη επιθυμία σας. Τα δεδομένα γύρω σας αλλάζουν και αυτό σας εκπλήσσει ευχάριστα.  Ο Ουρανός επιστρέφει στον Κριό και σας δίνονται ευκαιρίες δικτύωσης και γνωριμιών από εκεί που δεν το περιμένετε. Πολλοί όμως θα είστε και εσείς οι Δίδυμοι του Γ’ Δεκαημέρου που θα καταφέρετε το Νοέμβριο, να πάρετε την ικανοποίησή σας από την εξέλιξη μίας ερωτικής υπόθεσης του παρελθόντος .

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,58 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.