Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίδυμοι 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Μάθε τώρα την πρόβλεψη Διδύμου για το 2016 από την Χ.Τανταλίδου

Δίδυμοι 2016 Ετήσιες Προβλέψεις από την Χριστίνα Τανταλίδου

 Της Χριστίνας Τανταλίδου << 
Το  2016, μια χρονιά αφιερωμένη αρχικά στην οικογένεια, στο σπίτι και σε ότι θέλετε να λειτουργεί ως προσωπικό κρησφύγετο . Μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ο Δίας στην Παρθένο ταξιδεύει στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο που σημαίνει ότι α) υπερβάλετε στα συναισθήματα σας, β) επιθυμείτε να κάνετε την δική σας οικογένεια και  γ) αποζητάτε περισσότερες υποχρεώσεις , ακόμα και να αποκτήσετε απογόνους.  Με τον Δία σύμμαχο σας τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί, όπως και η κρυφή επιθυμία σας να έχετε το σπίτι των ονείρων σας από μια κληρονομιά ή ένα σύμφωνο συμβίωσης. Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016 και με την μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ζυγό , βγαίνετε από την περίοδο της οικογενειακής εσωστρέφειας και θέλετε να φλερτάρετε με την φίλη σας την Τύχη, κινδυνεύοντας να ρισκάρετε τα αυτονόητα;


 Με τον Κρόνο στον Τοξότη και απέναντι σας παρατραβάτε το σκοινί και δεν είστε μόνοι στο τιμόνι της ζωής σας..  Αναγκαίο είναι να μην ακούτε μόνο την φωνή μέσα σας και να λάβετε υπόψη τις επικριτικές ματιές των ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος για να γλιτώσετε τα παρατράγουδα. Ατίθασοι από τη φύση σας θέλετε να ξεφύγετε από τους γνωστούς άκομψους κανόνες της συμβίωσης , συγκατοίκησης  και να διατηρήσετε χαλαρό το χαλινάρι. Ο Κρόνος στον Τοξότη όμως ξέρει να επιβάλλει τους νόμους του, εκβιάζει συχνά μιλώντας για απόρριψη και αναγκαστικά κάθεστε στα θρανία να μάθετε καλά το μάθημά σας.


Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο  επικίνδυνα στους γεννημένους τέλος α΄ και αρχές β΄ δεκαημέρου γιατί υπόσχετε λαγούς με πετραχήλια, υψηλά αξιώματα, προβολή , κοινωνική ανέλιξη, χωρίς να αναφέρει καθόλου το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για να αποκτήσετε την φήμη που επιθυμείτε.


 


Τα Φεγγάρια του 2016 και η επιρροή τους στον Δίδυμο

  • Στις 9 Μαρτίου  η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ιχθύ, χαράζει την πορεία σας μέσα από ανταγωνιστικά πεδία, τονίζοντας ότι κινδυνεύετε να εμπιστευτείτε τα λάθος άτομα και να ξεφύγετε από τους αρχικούς στόχους σας. 


  • Στις 20 Ιουνίου  η Πανσέληνος στο Τοξότη εμποδίζει να έχετε εσείς το πάνω χέρι, σε προσωπικές σχέσεις αλλά και χρόνιες συνεργασίες και καλείστε να θυσιάσετε προσωπικά οφέλη για το γενικό καλό. 


    Υπενθύμιση : από 30 Αυγούστου έως τις 21 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης Ερμής φαινομενικά ανάδρομος ( 29η μοίρα έως 15η μοίρα στο ζώδιο της Παρθένου ) για να ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, το σπίτι σας, να κάνετε έρευνα αγοράς ή ακόμα και να επανεξετάσετε τις πιθανότητες μιας μελλοντικής  συμβίωσης.       Καλή χρονιά

    Χριστίνα Τανταλίδου
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.