Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Διαζύγιο και Ζώδια

Ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή στο διαζύγιο και τι είναι αυτό που τους σπρώχνει σε μια τέτοια απόφαση; Δες το άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Διαζύγιο και Ζώδια

Στη σημερινή εποχή που ζούμε παρατηρούμε ότι αυξάνεται ο αριθμός των διαζυγίων και ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται ή αλλάζει μορφή .

Έτσι και παρά τις εξωτερικές περίεργες συνθήκες όλο και πιο πολλά ζευγάρια καταλήγουν στην λύση του διαζυγίου, αποφεύγοντας τον συμβιβασμό και την υποχρεωτική συγκατοίκηση.

Έτσι πάμε να εξετάσουμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια είναι τα ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο διαζύγιο και τι είναι αυτό που τους σπρώχνει σε μια τέτοια απόφαση;Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου!

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο  14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754!


Κριός

Ο Κριός από τη φύση του παρορμητικός θα προχωρήσει στη λύση του διαζυγίου απλά γιατί βαρέθηκε ή νιώθει ότι χάνει την ανεξαρτησία του. Είναι βιαστικός και ανυπόμονος και για αυτό δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Όμως μπορεί να το μετανιώσει και να παντρευτεί ξανά το ίδιο άτομο.


Ταύρος

Ο Ταύρος θα αποφύγει το διαζύγιο γιατί του αρέσει η οικογένεια και δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρέπει να παραδεχτεί το «λάθος» του. Έτσι θα προσπαθήσει να βρει λύσεις ακόμα και εάν υπάρχει και το τρίτο πρόσωπο. Δεν χαλάει εύκολα ότι έχει φτιάξει.


Δίδυμος

Ο Δίδυμος δύσκολα παντρεύεται και για αυτό δύσκολα χωρίζει. Θα πρέπει να περνάει πολύ άσχημα και τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα. Εφόσον όμως αποφασίσει να βγει από έναν γάμο και κυρίως λόγω έλλειψης επικοινωνίας, θα το ξεπεράσει σχετικά γρήγορα. Δεν θέλει να καταπιέζεται.


Καρκίνος

Ο Καρκίνος δύσκολα θα επιλέξει το διαζύγιο καθώς θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια και θα το κάνει μόνο όταν πάρει και την συγκατάθεση της οικογενείας του και βέβαια νιώσει την έλλειψη αγάπης από το ταίρι του. Συζητάει με τις ώρες για να λύσει τα προβλήματα του, αλλά δεν συμβιβάζεται.


Λέων

Ο Λέων είναι κολλημένος με την εικόνα του προς τα έξω και δεν χωρίζει εύκολα παρά μόνο όταν τίθεται θέμα απιστίας. Γενικά μπορεί να παραμένει σε έναν γάμο και για τα μάτια του κόσμου. Αποφεύγει τις προσωπικές αλλαγές.


Παρθένος

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο που θα εξετάσει εξονυχιστικά τους λόγους που θέλει ή πρέπει να πάρει διαζύγιο και μετά θα αποφασίσει. Βέβαια μπορεί και να χωρίσει χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος, απλά γιατί δεν μπορεί να δεχτεί τα ελαττώματα του /της συντρόφου του.


Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δεν δέχεται να χωρίσει και θα κάνει τα πάντα να κρατήσει τον γάμο του. Συνήθως αποφεύγει να βλέπει την αλήθεια και δεν του αρέσει να ξεβολεύεται. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι να το θέλει ο /η σύζυγος του/της.


Σκορπιός

Ο Σκορπιός χωρίζει μόνο όταν του έχει τελειώσει το συναίσθημα και χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις. Συνήθως εμπλέκεται σε άσχημα διαζύγια γιατί δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη και εκδικείται.


Τοξότης

Ο Τοξότης δεν χωρίζει εύκολα γιατί αργεί να δεσμευτεί, άρα είναι αρκετά συνειδητοποιημένος τι θέλει και τι όχι. Ο μόνος λόγος να χωρίσει είναι η απιστία και φυσικά εαν νιώσει ότι στερείται η ελευθερία του. Γενικά όμως αποφεύγει τον χωρισμό.


Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που θα επιλέξει το διαζύγιο, εάν θίγονται τα συμφέροντα του και παραδόξως όχι τα συναισθήματα του. Γενικά ακολουθεί το δρόμο της λογικής και αποφεύγει τα δράματα.


Υδροχόος

Ο Υδροχόος δυσκολεύεται να χωρίσει απλά γιατί δεν έχει απαιτήσεις μέσα στον γάμο του και ίσως λείπει πολλές ώρες. Έτσι συνήθως καταλήγει στο διαζύγιο μόνο και εφόσον το θέλει το ταίρι του. Πολιτισμένα αντιμετωπίζει την κατάσταση.


Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που μπορεί να κάνει πάνω από ένα γάμο και το διαζύγιο είναι κάτι σαν αναγκαίο κακό. Εύκολα πληγώνεται αλλά δύσκολα εγκαταλείπει τη μάχη. Έτσι μπορεί να παντρευτεί δύο φορές το ίδιο άτομο.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,5 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.