Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Δίας Τρίγωνο με Ουρανό 15/12: Η τύχη έρχεται στα ξαφνικά!

Το Τρίγωνο Δία-Ουρανού στις 15/12, προσφέρει άπειρες και απρόσμενες ευκαιρίες επέκτασης στα Ζώδια…

 

Δίας Τρίγωνο με Ουρανό 15/12: Η τύχη έρχεται στα ξαφνικά!

Ο Δίας στον Αιγόκερω και ο Ουρανός στον Ταύρο συμμαχούν με όψη Τριγώνου,  την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019!

Η τυχερή αυτή όψη, μας δίνει την απαραίτητη ενέργεια, να κυνηγήσουμε πολλές ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν ξαφνικά και να πραγματοποιήσουμε μεγάλα όνειρα και σχέδια!

Παράλληλα μας «ανοίγει» το μυαλό, μας δίνει συναρπαστικές ιδέες και εμπειρίες, φτιάχνει τη διάθεση μας και μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία!

Το μεγαλύτερο δώρο όμως του Τριγώνου Δία-Ουρανού, είναι η άπλετη τύχη που μας προσφέρει και μάλιστα με τον πιο ανέλπιστο τρόπο!

Ναι στη τόλμη, το ρίσκο και την αλλαγή! Η τύχη είναι με το μέρος μας!  Σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη;

Κάλεσε τώρα στο 14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 


 

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Ετοιμάσου για ευκαιρίες και δυνατότητες επιτυχίας, τον τομέα της καριέρας και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτείς, ώστε να βγεις κερδισμένος. Κάποια διάκριση ή επιβράβευση, θα έρθει στα ξαφνικά!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις απόλυτη τύχη, θετική ενέργεια, δύναμη, κοινωνικότητα και αισιοδοξία! Νέες γνωριμίες, επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια σε ιδιαίτερα, όπως και κάποιες ξαφνικές συγκυρίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ευκαιρίες από το πουθενά έρχονται τώρα, για να βελτιώσεις οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες. Στον ερωτικό τομέα πραγματοποιείς επιθυμίες και κάνεις απολαυστικό σεξ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συντροφική ζωή είναι ευνοείται ιδιαίτερα και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, οι ευκαιρίες για να την βελτιώσεις, να την επεκτείνεις και να πραγματοποιήσεις στόχους και επιθυμίες, θα είναι αμέτρητες!


ΛΕΩΝ: Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές και θα πετύχεις! Συναδελφικές σχέσεις βελτιώνονται και έχεις σημαντική εύνοια σε θέματα ομορφιάς και ευεξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον έρωτα στο έπακρο, με χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά! Βελτιώνεις την φήμη σου, την δημιουργικότητα σου και χορταίνεις απρόσμενες εξομολογήσεις και κατακτήσεις!

ΖΥΓΟΣ:  Άρπαξε τις ξαφνικές ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα και εκμεταλλεύσου την τύχη σου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος, σε πλησιάζει ξανά! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνίες, κοινωνικοποίηση, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, επαφές με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες, ευνοούνται ιδιαίτερα και σε οδηγούν στην επιτυχία!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αμέτρητες ευκαιρίες να αναμένεις, ώστε να βελτιώσεις τα οικονομικά σου αλλά και την αισθηματική σου ζωή! Νιώθεις ξανά σιγουριά!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς την απρόσμενη τύχη που σου προσφέρει το σύμπαν και όλα μπορούν να γίνουν όπως τα θες! Σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σου δίνονται αμέτρητες ευκαιρίες για βελτίωση και σου ανοίγονται δρόμοι για κάθε είδους κέρδος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Έχεις την ευκαιρία, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να απαλλαχτείς από δυσάρεστα συναισθήματα και να γίνεις καλύτερος και πιο χαρούμενος άνθρωπος! Ένας παρασκηνιακός έρωτας, ίσως σου δώσει μία ξαφνική χαρά!

ΙΧΘΥΣ: Μεγαλεπήβολα όνειρα και υψηλοί στόχοι εκπληρώνονται ευκολότερα τώρα, αφού δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου για επιτυχία και μάλιστα στα ξαφνικά! Ο φιλικός τομέας είναι ιδιαίτερα ευνοημένος και όλα αλλάζουν προς το καλύτερο!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,72 βαθμολογία
25 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.