Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Βραχιόλια το Άπειρο: Κάποιες αγάπες είναι στο χέρι σου να κρατήσουν για πάντα!

Κάνε ένα υπέροχο δώρο σε εσένα και στο άτομο που αγαπάς! Βραχιόλια με το άπειρο για δέσιμο αγάπης! 

Βραχιόλια το Άπειρο: Κάποιες αγάπες είναι στο χέρι σου να κρατήσουν για πάντα!

«Ένα βραχιόλι για σένα, ένα βραχιόλι για μένα και το άπειρο θα μας δένει άνευ όρων για πάντα», γιατί κάποιες αγάπες αξίζει να τις τιμάς με κάθε τρόπο!

Το σετ 2 βραχιολιών με το σήμα του απείρου, είναι το ιδανικό δώρο  ως ένδειξη αγάπης και τιμής σε  κάθε σχέση που είναι για σένα πολύτιμη και θέλεις να κρατήσει για πάντα!  Κάθε βραχιόλι, αποτελείται από ένα διακριτικό, κόσμημα απείρου – ένα χρυσό και ένα ασημένιο- μαζί με ένα προστατευτικό «ματόχαντρο» που προστατεύει εσένα και το άτομο που αγαπάς από κάθε αρνητική ενέργεια!

Ο συμβολισμός και τα χαρακτηριστικά του σετ «άπειρο one for you one for me»

  • Κάθε βραχιόλι έχει αυξομειωμένο κορδόνι, για να μπορείς να το προσαρμόσεις ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σου! Το κορδόνι συμβολίζει την ένωση, την σύνδεση, το δέσιμο μας με τους ανθρώπους και όταν είναι δεμένο στον καρπό μας, έχει την δυνατή επιρροή να μας δένει ουσιαστικά με τον άνθρωπο, την επιθυμία ή τον στόχο που έχουμε!
  • Το «Άπειρο» που είναι δεμένο σε κάθε ένα από τα δύο βραχιόλια έχει διάμετρο 2cm X 1.  Στο ένα βραχιόλι το άπειρο είναι επιχρυσωμένο, ενώ στο δεύτερο βραχιόλι, το άπειρο είναι επάργυρο σε ασημί χρώμα»! Χρυσός και ασήμι λοιπόν, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να παραμείνει μία σχέση ενωμένη, δραστήρια, ζωντανή, με ισορροπία και απόλυτη αρμονία!
  • Τι συμβολίζει όμως το «άπειρο»; Το άπειρο είναι ένα πανάρχαιο σύμβολο, το οποίο και έχει χρησιμοποιηθεί από την φιλοσοφία, τα μαθηματικά αλλά και την θεολογία. Προέρχεται το στερητικό πρόθεμα «α» και την λέξη «πέρας» και δηλώνει κάτι που δεν μπορεί να έχει τέλος! Το άπειρο, είναι κάτι που δεν μπορεί να οριστεί, δεν είναι μετρήσιμο, δεν έχει όρια.. Είναι το σύμβολο της «αιώνιας υπόσχεσης» ότι θα υπάρξει παντοτινή διάρκεια!
  • Ένα παραδοσιακό ματόχαντρο, δένει διακριτικά ανάμεσα στο κορδόνι και στο άπειρο του κάθε βραχιολιού και συμβάλει και αυτό με την σειρά του στην προστασία της σχέσης και της αγάπης, από κάθε κακό μάτι ή αρνητική ενέργεια!

 

 

Το σετ από 2 βραχιόλια one for you, one for me με το άπειρο, είναι ένα υπέροχο κόσμημα ιδανικό για δώρο για μία σχέση (φιλική, ερωτική, οικογενειακή)  που θέλουμε να κρατήσει για πάντα! Αποτελεί την «υπόσχεση» ότι πάντα κάτι θα σε δένει ουσιαστικά με το πρόσωπο που το δωρίζεις… και αυτό που θα σε δένει είναι πολύ ισχυρό, είναι η παντοδύναμη αγάπη!


Τιμή Σετ Βραχιολιών

Τώρα μπορείς να κάνεις δικά σου και τα 2 βραχιόλια με το άπειρο   στην εκπληκτική τιμή των 18,80€


Πώς θα αποκτήσεις τα βραχιόλια με το άπειρο;

 Κάλεσε στο 210 94 72 013 για να κάνεις την παραγγελία σου σε έναν συνεργάτη μας. Ολοκληρώνοντας  την παραγγελία σου,  το  κολιέ   θα σου παραδοθεί άμεσα  με αντικαταβολή στον προορισμό που εσύ θα θελήσεις.

Κάλεσε τώρα στο 210 94 72 013

και κάνε ένα υπέροχο δώρο αγάπης σε εσένα και στα άτομα που αγαπάς

 

 Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή  εντός Αθηνών 4€, Χερσαίοι & Νησιώτικοι Προορισμοί4,68€

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
5 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.