Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Βραχιόλι το Μάτι της Κλεοπάτρας (Ροζ Χρυσό)

Το «Μάτι της Κλεοπάτρας» είναι το βραχιόλι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την έλξη ερωτικής τύχης, γοητείας και μαγνητισμού

Βραχιόλι το Μάτι της Κλεοπάτρας (Ροζ Χρυσό)

Έφτασε η στιγμή να βρεις και πάλι την γοητεία και  την αυτοπεποίθηση σου, με ένα βραχιόλι που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για μόνο για να αναδείξει την απόλυτη θηλυκή σου αύρα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να έλξεις κοντά σου τον απόλυτο έρωτα, τον έρωτα που αξίζεις!

Ποιος είναι ο συμβολισμός του υπέροχου βραχιoλιού «Το μάτι της Κλεοπάτρας»;

Το «Μάτι της Κλεοπάτρας» είναι το βραχιόλι, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την έλξη ερωτικής τύχης, γοητείας και μαγνητισμού…. Ειδικά διαμορφωμένο από επιχρυσωμένο ορείχαλκο, το δεύτερο σε αξία μέταλλο μετά το χρυσό. Ο ορείχαλκος είναι το μέταλλο που οι ρίζες του ξεκινούν από την αρχαία ελληνιστική εποχή και εξορυσσόταν σε πολλά μέρη της θρυλικής Ατλαντίδας στην αρχαιότητα. Το ροζ χρυσό χρώμα συμβολίζει την αιωνιότητα, την αγνότητα και την αθωότητα  της σχέσης, συστήνεται ανεπιφύλακτα για όσες γυναίκες αναζητούν κάτι το αληθινό ….


Η Κλεοπάτρα – το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς και γοητείας – είναι η γυναίκα που άφησε ιστορία με την ομορφιά και τον ερωτικό της μαγνητισμό  και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η γυναίκα που κατάφερε να υποτάξει ολόκληρη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κλέβοντας την καρδιά του Καίσαρα και του Αντώνιο…Αναμφίβολα λοιπόν θα φοράς στο χέρι σου ένα κόσμημα με εξαιρετική δύναμη και ενέργεια το οποίο :

  • Θα σε προστατεύει από το κακό μάτι και την γλωσσοφαγιά
  • Θα νιώθεις πιο ήρεμη, σίγουρη, λαμπερή και γεμάτη αυτοπεποίθηση
  • Θα έλκεις κοντά σου μονάχα θετικές ερωτικές καταστάσεις!Το Μάτι της Κλεοπάτρας, είναι δεμένο σε σκοινί το οποίο αυξομειώνεται στο μέγεθος που εσύ θα επιλέξεις. Ο λόγος που επιλέξαμε το σκοινί, είναι για να μπορείς να «δέσεις» πιο εύκολα μία σταθερή και ουσιαστική σχέση στη ζωή σου!


 

Τιμή: Από 29€   τώρα ΜΟΝΟ 11,60€

Τηλέφωνο Παραγγελίας: 210 94 72 013

 Έξοδα Αποστολής Δωρεάν για αγορές άνω των 40€ από το Oroskopos Shop. Για αγορές μικρότερου κόστους τα έξοδα αποστολής είναι στα 4€

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.