Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις εβδομάδας 13-19 Σεπτεμβρίου 2021 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Μάθε τώρα αναλυτικά όλες τις τάσεις της περιόδου 13-19 Σεπτεμβρίου 2021 για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου από την Αθηνά Βαγενά 

Αστρολογικές Προβλέψεις εβδομάδας 13-19 Σεπτεμβρίου 2021 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Καλωσορίζουμε την εβδομάδα 13-19 Σεπτεμβρίου 2021 με την αντίθεση του Ήλιου από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, μία όψη που φέρνει αφενός τα πρωτοβρόχια της φθινοπωρινής περιόδου, δεν παύει να μας κάνει να αισθανόμαστε αδύναμοι, άβουλοι, διχασμένοι, μπερδεμένοι με τις εξελίξεις γύρω μας να μας κάνουν να βρισκόμαστε σε αυταπάτες και όχι μόνο ... το τοπίο γύρω μας είναι θολό και οι ευαισθησίες μας τονισμένες! Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι μέρες που χρειάζεται να είμαστε πιο επιφυλακτικοί αποφεύγοντας τις παγίδες που θα μας αποδιοργανώσουν, πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη στις 15 Σεπτεμβρίου ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της πρωτοβουλίας αλλά και της σεξουαλικότητας κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού, από μία θέση αδύναμη μας δυσκολεύει σημαντικά να βρούμε το θάρρος και να προχωρήσουμε μπροστά και με μαχητικότητα! Το επόμενο διάστημα αναμένεται συγκρουσιακό αρκετά για σχέσεις και συνεργασίες ενώ τα ζώδια που θα "κουραστούν" από τις εξελίξεις και τη νευρικότητα που θα βιώνουν είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι!

Μία ακόμα αστρολογική όψη έρχεται την Παρασκευή στις 17 Σεπτεμβρίου να εντείνει το αίσθημα της ανεπάρκειας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο ανάδρομο από τον Υδροχόο δημιουργεί αισθητές οικονομικές αλλά και αισθηματικές πιέσεις και μπλοκαρίσματα. Την Παρασκευή ωστόσο, το τρίγωνο του Ήλιου - Πλούτωνα αναμένεται να προσφέρει ευκαιρίες κυριαρχίας, κατάκτησης, επιτυχίας, επίτευξης στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Δες αναλυτικά τις  εβδομαδιαίες σου προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

 

Αν δεν γνωρίζεις το δεκαήμερο του ζωδίου σου ΔΕΣ ΕΔΩ αν θες να βρεις το δεκαήμερο του ωροσκόπου σου ΔΕΣ ΕΔΩ


 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΧΑΡΤΗ

 

Κάλεσε τώρα στο 14724

Κάνε Εγγραφή στο Κανάλι μας στο YouTubeΑπόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,08 βαθμολογία
36 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.