Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 10-16 Μαΐου 2021 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Τα ζώδια της εβδομάδας και οι προβλέψεις τους για κάθε δεκαήμερο από την Αθηνά Βαγενά! Μάθε αναλυτικά για το διάστημα 10-16/5

Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 10-16 Μαΐου 2021 για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο

Μία εξαιρετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά μας, η οποία και μας προδιαθέτει να κάνουμε νέες σημαντικές ενάρξεις που θα προσφέρουν ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στην ζωή μας. Την Τρίτη 11/5 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του μήνα, από το ζώδιο του Ταύρου, προδιαθέτοντας για νέα ξεκινήματα τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου. Το νέο αυτό φεγγάρι ωστόσο, αναμένεται να δώσει φτερά για νέες προοπτικές στους Παρθένους, ερωτική πληρότητα τους Αιγόκερους, περισσότερη δικτύωση τους Καρκίνους, και σημαντικές ειδήσεις, προτάσεις και συμφωνίες στους Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  Οι Κριοί και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου βάζουν τώρα στα σκαριά πλάνα που θα τους εξυπηρετήσουν πολύ στα οικονομικά τους.

Σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι  και το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Ιχθύ όπου και θα παραμείνει ως τις 29/7 ενώ θα επανέλθει ξανά στο τέλος της χρονιάς για να ξεκινήσει ολοκληρωτικά το ετήσιο ταξίδι του στον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού τον Ιχθύ! Μέχρι τον Ιούλιο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες των πρώτων ημερών αναμένεται να έχουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Στην πορεία της εβδομάδας ο Ερμής και η ΑΦροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, προδιαθέτουν να είμαστε πιο ανάλαφροι, εξωστρεφείς, επκοινωνιακοί. Σημαντική εύνοια στα αισθηματικά τους δέχονται αυτές τις μέρες οι Δίδυμοι - Τοξότες- Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.  Στα οικονομικά τους ευνοούνται οι Ταύροι - Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου.


Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου από την Αθηνά Βαγενά!  

 

Μάθε πότε ξεκινά για σένα η "Χρυσή" Εποχή για τα αισθηματικά και οικονομικά σου.

Προσωπική Πρόβλεψη Βασισμένη στον Αστρολογικό σου Χάρτη από την Αθηνά 

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΑΒ4 στο 54754

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,21 βαθμολογία
34 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.