Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογία: Τι σημαίνει το επώνυμο σου;

Κάθε οικογένεια έχει την δική της ιστορία & το δικό της κάρμα! Η αριθμολογιά σου αποκαλύπτει

Αριθμολογία: Τι σημαίνει το επώνυμο σου;

Η οικογενειακή μας προέλευση είναι ως γνωστόν, ένας από τους παράγοντες που ορίζουν , τον χαρακτήρα, την συμπεριφορά και το ήθος μας, άρα και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε όλων των ειδών τις σχέσεις μας. Η οικογένεια είναι αν όχι από τις κύριες, η αρχική επιρροή διαμόρφωσης χαρακτήρα αλλά και της στάσης μας απέναντι στα διάφορα ζητήματα διαχείρισης των ανθρωπίνων σχέσεων.

Το επώνυμό μας, αποτελεί την δική μας προσωπική ιστορία, αλλά και το «κάρμα» μας ....

Η Αριθμολογία, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα κληρονομικά χαρακτηριστικά της αλλά και τον  καρμικό σκοπό ύπαρξης  της οικογένειάς σου! Πώς θα ανακαλύψεις όλα αυτά τα χρήσιμα μυστικά της αριθμολογίας; Πάρε μολύβι και χαρτί και  σημείωσε το επώνυμό σου. Στη συνέχεια μετέτρεψε τα γράμματα σε αριθμούς, σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και μάθε όλη την αλήθεια για το επώνυμό σου ...

Μάθε τι αποκαλύπτει το δικό σου επώνυμο

Πάρε το επώνυμό σου και δώσε σε κάθε γράμμα μία αριθμητική τιμή, όπως αναφέρεται παρακάτω:

1: Α,Κ,Τ

2: Β,Λ,Υ

3: Γ,Μ,Φ

4: Δ,Ν,Χ

5: Ε,Ξ,Ψ

6: Ζ,Ο,Ω

7: Η,Π

8: Θ,Ρ

9: Ι,ΣΑς χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα το Ιωάννα Σαρρή. Αυτό πρέπει να είναι το πραγματικό επώνυμο της οικογένειας που αναφέρεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως και θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για θηλυκό πρόσωπο, οπότε οφείλουμε να μετατρέψουμε το επώνυμο στην κανονική του μορφή. Σαρρής, όπως δηλαδή είναι του πατέρα. Έχουμε λοιπόν: Σ Α Ρ Ρ Η Σ 9 1 8 8 7 9 9+1+8+8+7+9=42, 4+2=6 Η οικογένεια Σαρρή αντιστοιχεί στον αριθμό 6.

Δες παρακάτω μία σύντομη περιγραφή για κάθε αντιστοιχία του οικογενειακού ονόματος και ανακάλυψε χαρακτηριστικά της οικογένειας αλλά και τα καρμικά της μαθήματα και σκοπούς, σύμφωνα με την τέχνη της Aριθμολογίας: 

Αριθμός Επωνύμου 1
Τα άτομα της οικογένειας σου έχουν ηγετικές ικανότητες, υγιή αυτοεκτίμηση, ανεξαρτησία, πρωτοτυπία, καινοτομία και θάρρος. Ίσως κάποιες φορές χαρακτηρίζεστε από ναρκισσισμό, έπαρση, φόβο για αποτυχία ή  έχετε εξάρτηση ο ένας από τον άλλο. Στην πραγματικότητα όμως είστε σαν μία γροθιά ενωμένοι και αγαπημένοι, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε πάντα κάθε πρόκληση της ζωής.


Αριθμός Επωνύμου 2
Σαν οικογένεια είστε διπλωμάτες, σας ενώνουν ισχυρές σχέσεις αγάπης, ομαδικό πνεύμα,  αρμονία, ισορροπία και υπομονή. Σας χαρακτηρίζει μερικές φορές υπερβολική ευαισθησία, και  η  παθητικότητα. Σέβεστε ο ένας τις ανάγκες του  άλλου και σπάνια δημιουργούνται σοβαρές οικογενειακές διενέξεις ή και ρήξεις στις σχέσεις σας. Το σύνθημα της οικογένειάς σας είναι ... «Ενότητα»

Αριθμός Επωνύμου 3
Σας ενώνει μία απόλυτα υγιής επικοινωνία, συναισθηματική έκφραση, αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα και έμπνευση. Υπάρχουν όμως και στιγμές κυκλοθυμίας, συναισθηματικών σκαμπανεβασμάτων, περιαυτολογίας ή επικριτικότητας. Η οικογένεια δίνει μεγάλη βάση στην μόρφωση και στην επέκταση των παιδιών της, ενώ το σπίτι είναι πάντα γεμάτο με φίλους, συγκεντρώσεις, γέλια και χαρές! 


Αριθμός Επωνύμου 4
Σας αρέσει ως οικογένεια η πρακτικότητα, η ασφάλεια, η σταθερότητα, εργάζεστε σκληρά και με οργάνωση για να πετύχετε στόχους και να οικοδομείτε ισχυρά θεμέλια στη ζωή σας. Παρ’ όλ’ αυτά, ορισμένες φορές εμφανίζεστε άκαμπτοι και ο ένας επιβάλλεται και περιορίζει τον άλλο. Τα λάθη δεν συγχωρούνται εύκολα, για το λόγο αυτό υπάρχει ένα αυστηρό κλίμα στις σχέσεις σας! Ωστόσο, κρατάτε όλες τις παραδοσιακές αξίες, τιμάτε τον πατέρα και την μητέρα καθώς και όλες τις παραδόσεις.


Αριθμός Επωνύμου 5
Σε αυτή την οικογένεια είστε άνθρωποι προσαρμοστικοί, με προοδευτική σκέψη, δράση, ελευθερία, περιπετειώδες πνεύμα και είστε γενικά ατρόμητοι. Επίσης, σας χαρακτηρίζει ανησυχία, ένταση και υπερβολή στην γενική συμπεριφορά.  Τα παιδιά της οικογένειας έχουν διαπαιδαγωγηθεί με έναν φιλελεύθερο τρόπο, υπάρχει πάντα η ανεξαρτησία , ο αυθορμητισμός αλλά και η αποδοχή κάθε άποψης ή ιδέας.

Αριθμός Επωνύμου 6
Ως οικογένεια δίνετε ιδιαίτερη αξία στην ανατροφή αλλά και στην αλληλοϋποστήριξη! Είναι ισχυρό ανάμεσα σας το αίσθημα της ευθύνης, της δικαιοσύνης, της αγάπης και της φροντίδας! Προσοχή στις τάσεις σας για συναισθηματική αλληλεξάρτηση αλλά και στις  υποκριτικές συμπεριφορές για την επικράτηση της οικογενειακής ηρεμίας. Κάποιες στιγμές ακόμα και τα πιο σκληρά ψέματα πρέπει να αποκαλύπτονται...

Αριθμός Επωνύμου 7
Γενικά, είστε πνευματική, αναλυτική και ερευνητική οικογένεια που βασίζεται πολύ στη σοφία και τη λογική. Όμως, ορισμένες φορές ίσως χαρακτηριστείτε ψυχροί, τελειομανείς και απομονωμένοι μεταξύ σας.  Υπάρχουν σκληρά γεγονότα στην οικογένεια, που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην μνήμη του καθενός ξεχωριστά, όμως έχουν αφήσει σημαντικές γνώσεις αλλά και εμπειρίες.


Αριθμός Επωνύμου 8
Σαν οικογένεια δίνετε πολύ σημασία στα υλικά αγαθά, στα χρήματα, στην αυτογνωσία και δεν ανέχεστε την αποτυχία και την παραβίαση των ηθικών αρχών σας. Ίσως κάποιες φαίνεστε σκληροί και απόλυτοι πιέζοντας ιδιαίτερα τα παιδιά σας, να ακολουθήσουν τα βήματά σας, ή διαθέτοντας πολλές απαιτήσεις για διάκριση! 

Αριθμός Επωνύμου 9
Είστε μία πολύ δεμένη οικογένεια με άνευ όρων αγάπη και σας χαρακτηρίζει ενδιαφέρον για την παγκόσμια αδελφότητα, την ανιδιοτέλεια, την ευαισθησία, τη δημιουργικότητα, και την επούλωση πληγών. Από την άλλη πλευρά όμως πρέπει να προσέξετε τις  τάσεις για ευπιστία, ευθιξία και υπερβολική εξάρτηση ο ένας από τον άλλο.

Αριθμός Επωνύμου 11
Δες τον αριθμό 2 και στη συνέχεια πρόσθεσε και  την ερμηνεία του Κύριου Αριθμού 11. Ως οικογένεια βασίζεστε έντονα σε κοινές εμπνεύσεις, στη διαίσθηση, την αυξημένη δημιουργικότητα, τα ηγετικά σας ταλέντα και τη καλή σας φήμη. Περιορίστε ευέξαπτες συμπεριφορές ανυπομονησίας και εγωκεντρισμού.


Αριθμός Επωνύμου 22
Δες τον αριθμό 4 και στη συνέχεια πρόσθεσε και  την ερμηνεία του Κύριου Αριθμού 22 Φαίνεται η καρμική αποστολή για την οικογένεια σου είναι το χτίσιμο και η οργάνωση της καθημερινότητας για το κοινό καλό. Επιστρατεύστε την πρακτικότητα σας αλλά περιορίστε  το πείσμα και την αδυναμία να αποδέχεσθε τα ελαττώματα των άλλων. Αριθμός 33: Δες τον αριθμό 6 και στη συνέχεια πρόσθεσε και  την ερμηνεία του Κύριου Αριθμού 33. Η οικογένεια σου μπορεί να εμπνεύσει και να συντελέσει στο γενικό καλό της ανθρωπότητας. Ενδιαφέρεστε για τις υψηλότερες μορφές της αγάπης, της συγχώρεσης, και της χαράς. Προσοχή μόνο στις υπερβολικές συναισθηματικές αντιδράσεις και στη δραματικότητα.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.