Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αριθμολογία: Τι φανερώνει η διεύθυνση του σπιτιού σου;

Η αριθμολογία σου αποκαλύπτει την ενέργεια του σπιτιού σου! Δες αναλυτικά στο άρθρο που ακολουθεί! 

Αριθμολογία: Τι φανερώνει η διεύθυνση του σπιτιού σου;

Έχεις ζήσει ποτέ σε κάποιο σπίτι που αισθάνεσαι ότι όλα είναι ιδανικά και σωστά; Που κατά την διαμονή σου εκεί, αισθανόσουν ζεστασιά, άνεση και θετική ενέργεια;Αντιθέτως, έχει ζήσει ποτέ σε ένα σπίτι που πάντα ένιωθες άσχημα, δυσάρεστα, άβολα και περίεργα, όσο ήσουν μέσα σε αυτό;   Σύμφωνα με την αριθμολογία, κάθε διεύθυνση σπιτιού, φανερώνει την ενέργεια του κάθε σπιτιού, η οποία είτε ταιριάζει απόλυτα, είτε έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την δική σου προσωπικότητα.

Παρακάτω λοιπόν, θα αναλύσουμε την ενέργεια και την «προσωπικότητα» του σπιτιού σου, ανάλογα με τη διεύθυνση που βρίσκεται.

Κατ 'αρχάς γράψε σε ένα χαρτί την διεύθυνση του σπιτιού ή του διαμερίσματός σου και στη συνέχεια πρόσθεσε όλους τους αριθμούς μαζί, συνεχίζοντας την πρόσθεση, ώστε να καταλήξεις σε μονό αριθμό. Για παράδειγμα:

1ο παράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι η διεύθυνση του σπιτιού είναι Θησέως 280.

Προσθέτουμε λοιπόν: 2+8+0=10, 1+0=1

Το σπίτι λοιπόν, ανήκει στον αριθμό 1.

2oπαράδειγμα: Ας υποθέσουμε ότι η διεύθυνση του σπιτιού είναι Θησέως 280Α.

Σε μία τέτοια περίπτωση λαμβάνουμε υπόψη μας και την παρακάτω αριθμητική αντιστοιχία:

1 = Α, Ι, Ρ

2 = Β, Κ, Σ

3 = Γ, Λ,Τ

4 = Δ, Μ, Υ

5 = Ε, Ν, Φ

6 = Ζ, Ξ, Χ

7 = Η, Ο, Ψ

8 = Θ, Π, Ω

9 = Ι, Σ

Προσθέτουμε λοιπόν: 2+8+0+(Α = 1) =11, 1+1=2

Το σπίτι λοιπόν, ανήκει στον αριθμό 2.

Όταν λοιπόν ολοκληρώσεις την διαδικασία, διάβασε τι προσωπικότητα οικίας φανερώνει, ο τελικός αριθμός του σπιτιού σου, παρακάτω:

Tip καλής ενέργειας: Αν η προσωπικότητα του σπιτιού σου που θα διαβάσεις, δεν σε ευχαριστεί ή δεν αισθάνεσαι ότι ταιριάζει με την δική σου, μπορείς να βάλεις έναν άλλο αριθμό από τους παρακάτω, που σε ευχαριστεί, μέσα από την πόρτα σου!

 

Η προσωπικότητα του σπιτιού σου... με αριθμούς

 

Αριθμός Σπιτιού 1

Θετικά: Το σπίτι αυτό καθιερώνει την έννοια της ανεξαρτησίας, της καινοτομίας, της μοναδικότητας, της ατομικότητας και της φιλοδοξίας! Όταν βρίσκεσαι σε αυτό το σπίτι νιώθεις ξεχωριστός και δυνατός! Η ενέργεια του σε βοηθά για μία επιτυχημένη καριέρα ή για την έναρξη μίας δικής σου δουλειάς. Οι άνθρωποι που ταιριάζουν να ζουν σε αυτό το σπίτι πρέπει να είναι ανεξάρτητοι, αυτόνομοι και να σέβονται πλήρως τις προσωπικές ελευθερίες. Το σπίτι αυτό μπορεί να χαρίσει στους κατοίκους του αυτοπεποίθηση, θάρρος, αποφασιστικότητα και ικανότητα επίτευξης σημαντικών στόχων.

Αρνητικά: Δεν υπάρχει ζεστασιά, αλληλοβοήθεια και συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων που συγκατοικούν στο σπίτι αυτό. Επίσης, το σπίτι χαρακτηρίζεται γενικά από μοναχικότητα, με την έννοια ότι δεν υποδέχεται συχνά επισκέπτες ή φιλοξενούμενους. Εάν ο αληθινός αριθμός της διεύθυνσης σου ή η πρώτη πρόσθεση που έκανες, φτάνει μέχρι και 19, υπάρχει τάση για υπερβολικό φόρτο εργασίας στα άτομα που μένουν σε αυτό.

🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 2

Θετικά: Το σπίτι αυτό κατακλύζεται από αγάπη, οικογενειακή θαλπωρή, και συνεργατικές σχέσεις. Είναι το ιδανικό σπίτι για την δημιουργία και την σωστή ανατροφή μίας οικογένειας. Όλα σχετίζονται με την ένταξη, την φροντίδα, την ανάπτυξη, και την παροχή συναισθημάτων μέσα σε ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον. Η ενέργειά του, προωθεί σχέσεις αγάπης και αφοσίωσης, την ομαδικότητα και την αρμονία. Η προσωπικότητα αυτού του σπιτιού υποστηρίζει τους ανθρώπους που μπορούν να συνεργάζονται αρμονικά, που είναι διπλωματικοί και που μπορούν να αντιλαμβάνονται τις ανάγκες των άλλων. Το σπίτι αυτό μπορεί να διδάξει μαθήματα για τον έρωτα, τις σχέσεις, την ειρήνη, την αρμονία, και τα συναισθήματα.

 

Αρνητικά: Το σπίτι αυτό μειώνει αισθητά την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και την δυναμικότητα των ατόμων που μένουν μέσα σε αυτό, αποκλείοντας την ανεξαρτησία, την ατομικότητα και το προσωπικό συμφέρον. Μειώνει τις πιθανότητες για προσωπική επιτυχία και για εκπλήρωση στόχων στη καριέρα, ενώ αυξάνει πολύ την συναισθηματική ευαισθησία, κάνοντας τους κατοίκους του ιδιαίτερα ευάλωτους στις δυσκολίες, ανασφαλείς φοβούμενοι την μοναξιά και την απομάκρυνση από την οικιακή εστία. 🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 3

Θετικά: Το σπίτι αυτό διακρίνεται από στιγμές χαράς, διασκέδασης και τα μέλη του βασίζονται στην επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και στην κοινή δημιουργικότητα τους. Είναι ένα σπίτι που συχνά «φιλοξενεί» γιορτές, πάρτι και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Τα άτομα μεταξύ τους φέρονται παρορμητικά και με ειλικρίνεια. Οι δυσκολίες και οι τσακωμοί ξεπερνιούνται εύκολα και γρήγορα επαναφέρεται το χαμόγελο μέσα στο σπίτι. Τα άτομα που ζουν σε αυτό το σπίτι έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και εκφράζουν καθαρά τα συναισθήματα τους ο ένας στον άλλο. 

Αρνητικά: Οξυθυμία, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των μελών αυτής της οικίας. Ίσως συχνά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σωστή διαχείριση των χρημάτων και τσακώνονται συχνά μεταξύ τους, ακόμα κι αν το ξεπερνούν αμέσως. Η ειλικρινής επικοινωνία μεταξύ τους, ίσως κάποιες φορές μετατρέπεται σε κυνισμό.


🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 4

Θετικά: Το σπίτι αυτό χαρακτηρίζεται από ασφάλεια και σταθερότητα. Προωθεί στα μέλη του τη σκληρή δουλειά, την κοινή αλλά και προσωπική ανάπτυξη, την οργάνωση, την πίστη, και την αλληλοπροστασία.  Υπάρχει υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, και στήριξη μεταξύ των ανθρώπων που ζουν μέσα σε αυτό το οίκημα και σταδιακά αγγίζουν την επιτυχία, βοηθώντας ο ένας τον άλλο.

Αρνητικά: Δεν υπάρχει προσωπική ανεξαρτησία σε αυτό το σπίτι, ούτε περιθώρια για «επανάσταση». Όλα κυλούν με αργούς, αυστηρούς και ορισμένες φορές βαρετούς ρυθμούς. Τα μέλη του σπιτιού είναι ουσιαστικά υποχρεωμένα να κινούνται σύμφωνα με τις παραδόσεις και τους κανόνες του σπιτιού και συχνά νιώθουν πιεσμένα.


🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 5

Θετικά: Το σπίτι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για διασκέδαση, άνεση, πολυτέλεια και ενέργεια. Τα μέλη του συνεργάζονται για περιπέτεια, έχουν προοδευτικές ιδέες, πολύ ενέργεια,  ευελιξία και επιδιώκουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Υπάρχει τάση κοινωνικότητας, φιλοξενίας και δυναμικής αλλαγής χωρίς φόβο.  

Αρνητικά: Δεν θεωρείται στερεό και σταθερό περιβάλλον. Τα μέλη του είναι ατρόμητα και συχνά αποτυγχάνουν γιατί ρισκάρουν στα θέματα του σπιτιού. Η έλλειψη συντηρητισμού και των «πρέπει», κάνει συχνά τους ενοίκους να ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια. Υπάρχει τάση για αλόγιστη σπατάλη χρημάτων, υπερβολή και πιθανό εθισμό σε φαγητό, ουσίες και αλκοόλ.


🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>


Αριθμός Σπιτιού 6

Θετικά: Το σπίτι αυτό χαρακτηρίζεται από ομορφιά, γούστο, αλληλεγγύη, εκδηλώσεις αγάπης, φροντίδας και συντροφικότητας. Πρόκειται για έναν χώρο ιδανικό να μεγαλώσουν παιδιά. Πρόκειται για ένα φιλόξενο σπίτι που οι φιλοξενούμενοι τρέφουν έντονη συμπάθεια για τους ενοίκους. Πιθανόν κάποιος από τους ενοίκους να έχει κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο.

Αρνητικά: Η υπερβολική αγάπη και προστατευτικότητα μεταξύ των μελών του σπιτιού ορισμένες φορές γίνεται αποπνικτική και κάποιες φορές η συμπεριφορά αυτή κρύβει αρκετή προσποίηση για χάρη της αρμονίας. Παράλληλα, τα μέλη αποφεύγουν τις ευθύνες και τις πρωτοβουλίες, το ένα εξαρτάται από το άλλο και υπάρχει μία σχετική νωχελικότητα όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού.

 

🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 7

Θετικά: Το σπίτι αυτό εμπνέει για εποικοδομητική ενδοσκόπηση, περισυλλογή και πνευματική αναζήτηση. Τα άτομα που ζουν σε αυτό συχνά αναζητούν χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, ώστε να αναπτύξουν τις ισχυρές πνευματικές και διαισθητικές τους ικανότητες. Οι ένοικοι είναι ειλικρινείς μεταξύ τους, τους ενώνει η αμοιβαία εμπιστοσύνη, οι κοινές πεποιθήσεις και η σοβαρότητα. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι συνήθως εύκολο στο καθάρισμα και σπάνια ακατάστατο.

Αρνητικά: Υπάρχει τάση για απομόνωση, αφιλοξενία, μοναχικότητα και πιθανόν κάποια από τα μέλη του να έχει τάση για κατάθλιψη ή κατάχρησης ουσιών ή αλκοόλ. Απουσιάζουν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις και μάλλον δεν είναι ολοκληρωμένο υλικά και οικονομικά. Αν ωστόσο το σπίτι βρίσκεται κοντά σε νερό, τα αρνητικά χαρακτηριστικά του εξαλείφονται.


🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

Αριθμός Σπιτιού 8

Θετικά: Το 8 το σπίτι αυτό έχει γόητρο, φινέτσα και υπερηφάνεια! Τα μέλη του επιδιώκουν  οικονομική αφθονία και συνήθως την αποκτούν. Η προσωπικότητα αυτού του σπιτιού, ωθεί τους ενοίκους του να στηρίζονται κυρίως στο υλικό κόσμο, αλλά και στην εικόνα τους. Κυνηγούν την επιτυχία και εργάζονται σκληρά για αυτή. Συνήθως αποτελεί ένα σπίτι πρότυπο και τα μέλη του φροντίζουν συνεχώς γι’αυτό με αντοχή, δύναμη και οργάνωση!


Αρνητικά: Υπάρχει εγωισμός και σκληρότητα μεταξύ των μελών. Το σπίτι ως περιβάλλον χαρακτηρίζεται από ψυχρότητα και δεν εμπνέει ως χώρος χαλάρωσης και άνεσης. Καλεσμένοι ή φιλοξενούμενοι νιώθουν μάλλον αμήχανοι και κάποιες φορές ανεπιθύμητοι. Παράλληλα μία οικονομική ή επαγγελματική αποτυχία, απογοητεύει υπερβολικά τα μέλη του με αποτέλεσμα να βαραίνει την ατμόσφαιρα μέσα σε αυτό. Μία άσχημη φήμη για αυτό το σπίτι επίσης, μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις μεταξύ των ενοίκων.🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

 

 

Αριθμός Σπιτιού 9

Θετικά: Το σπίτι αυτό έχει μία αλτρουιστική διάθεση και αποτελείται από μέλη που αφιερώνονται συχνά στα κοινά, σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, όπως και σε φιλοζωικές. Οι ένοικοι νιώθουν πως το σπίτι τους αποτελεί το κέντρο του κόσμου, με την καλή όμως έννοια. Προσπαθούν μέσα από τη φιλόξενη και ανθρωπιστική του φύση, να φροντίζουν για το γενικό καλό και για την εξέλιξη του κόσμου. Το σπίτι αυτό ξεπερνά εύκολα παρελθοντικά λάθη ή παλαιές δυσάρεστες εμπειρίες, προχωρώντας γοργά και πρωτοποριακά προς την αλλαγή.

Αρνητικά: Αν κάποιο από τα μέλη του αισθανθεί την ανάγκη για προσοχή ή φροντίδα προς το άτομο του, δύσκολα την καλύπτει, αφού το ενδιαφέρον των υπόλοιπων μελών στρέφεται περισσότερο στις γενικές κοινές αναγκαιότητες, παρά στις ειδικές.  Επίσης η πρωτοποριακή διάθεση αυτού του σπιτιού, γίνεται συχνά προκλητική, γεγονός που δεν αποδέχονται οι άλλοι, παρά την καλή πρόθεση των ενοίκων.

🌟🌟🌟 Ενεργειακά Αξεσουάρ για τύχη στο σπίτι και στην οικογένεια! Δες εδώ>

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,45 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.