Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Τρίγωνο με Κρόνο 14/3: Η Ανταμοιβή των Κόπων μας

Στις 14/3 με το Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, κερδίζουμε για την σκληρή δουλειά μας με επίτευξη μεγάλων στόχων…

Άρης Τρίγωνο με Κρόνο 14/3: Η Ανταμοιβή των Κόπων μας

Ο Άρης στον Ταύρο και ο Κρόνος στον Αιγόκερω,  σχηματίζουν μία πολύ θετική και ωφέλιμη όψη Τριγώνου, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019!


Αναλαμβάνουμε δράση και με προσγειωμένη δυναμικότητα, έρχεται η επιτυχία στην ζωή μας!
Υπευθυνότητα και σιγουριά για τον εαυτό μας, μας οδηγεί πιο κοντά στους στόχους μας! Πλέον αναγνωρίζουμε τις ουσιαστικές ευκαιρίες και τις αρπάζουμε, με αυτοπεποίθηση!
Είμαστε αποτελεσματικοί στις δραστηριότητες μας και ξέρουμε πότε να κάνουμε κίνηση! Καταφέρνουμε και ισορροπούμε, όλες τις καταστάσεις και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις!
Ξεκινάμε!!!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς), καθώς και της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) του 2ου δεκαημέρου!
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Έρχονται τα θετικά αποτελέσματα για τις προσπάθειες σου στην βελτίωση του οικονομικού τομέα και την σταθεροποίηση και την σιγουριά της ερωτικής σου  ζωής! Χαρακτηρίζεσαι  από αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση! 

ΤΑΥΡΟΣ:  Εκμεταλλεύσου την ενέργεια σου και διεκδίκησε δυναμικά αλλά και προσγειωμένα, κάθε σου στόχο τώρα, γιατί η επιτυχία είναι εδώ! Είσαι γοητευτικός, ερωτικός και απόλυτα αποτελεσματικός σε ότι κι αν κάνεις!


ΔΙΔΥΜΟΣ:
Έχεις ψυχική δύναμη, καταφέρνεις και προστατεύεις τα μυστικά σου, απολαμβάνεις παρασκηνιακές σχέσεις, επαφές και δραστηριότητες και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες σου είναι πιο ουσιαστικές τώρα, ενδυναμώνονται και επιπλέον, πετυχαίνεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

ΛΕΩΝ: Χαρακτηρίζεσαι από δύναμη, αποδοτικότητα, δράση αλλά και ωριμότητα στον επαγγελματικό τομέα! Επιτυχία και βελτιωμένη κοινωνική εικόνα!  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανοίγεις τους κοινωνικούς σου ορίζοντες, πας ή κανονίζεις ένα ταξίδι, κάνεις ευχάριστες αξιόλογες γνωριμίες, δέχεσαι χαρούμενες ειδήσεις και έχεις εύνοια στις επαφές και τις επικοινωνίες σου!  

ΖΥΓΟΣ: Κάνεις έξυπνες κινήσεις στον οικονομικό τομέα και βρίσκεις τις λύσεις που χρειάζεσαι! Σεξουαλική ποιότητα και ισχυρή πειθώ σε διακρίνουν! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάζεις γερά θεμέλια στη σχέση σου και την γεμίζεις πάθος! Έρχεται ουσιαστική γνωριμία με ένα γοητευτικό άτομο, αν είσαι ελεύθερος!  


ΤΟΞΟΤΗΣ:
Χρησιμοποίησε τα ταλέντα σου και την όρεξη σου για δουλειά και η απόδοση σου, θα καταπλήξει τους πάντες και θα αναγνωρισθεί! Είσαι ανανεωμένος σωματικά, εμφανισιακά και ψυχολογικά!  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έρχεται ουσιαστικό ερωτικό πάθος, αξιόλογες κατακτήσεις και σταθερή ερωτική ζωή! Εκπληρώνεις συναισθηματικούς στόχους και επιθυμίες και η γοητεία σου είναι στα ύψη!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Επιδίωξε τώρα την επίλυση οικογενειακών θεμάτων με επιτυχία ή διεκδίκησε με ωριμότητα μία επανασύνδεση!


ΙΧΘΥΣ:
Μπορείς να αναμένεις πετυχημένες επαφές, χαρμόσυνες επικοινωνίες και μετακινήσεις, ευχάριστα νέα και αξιόλογες νέες γνωριμίες!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,75 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.