Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Τετράγωνο με Πλούτωνα 13/8: Επικίνδυνα Πάθη και Δράσεις

Πάθη και λάθη έρχονται με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα! Δες πως θα σε επηρεάσει και τι πρέπει να προσέξεις! 

Άρης Τετράγωνο με Πλούτωνα 13/8: Επικίνδυνα Πάθη και Δράσεις

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020, ο ορμητικός Άρης στο Κριό με τον σκληρό Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απειλητικό Τετράγωνο που εφιστά την προσοχή μας, ιδίως στις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και στη διαχείριση των οικονομικών μας! 

Προσέχουμε να μη παραμερίσουμε την λογική και να μην παρεκτραπούμε ιδιαίτερα στα ερωτικά θέματα που μας απασχολούν. 
Πολλές οι ερωτικές «αμαρτίες», τα ξεσπάσματα, τα παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης αλλά και η τάση μας να παρασυρόμαστε από πάθη και αισθήσεις αλόγιστα. 

Κάποιοι θα ξεχάσουν τις αναστολές του και είτε θα μπλέξουν σε σοβαρούς καυγάδες, σε λάθος ερωτικές ιστορίες ή παράλογα έξοδα που ύστερα θα μετανιώσουν. 

Ζήλια και κτητικότητα θα είναι το κύριο αίσθημα στις σχέσεις μας και αν δεν προσέξουμε θα το εκφράζουμε με το χειρότερο τρόπο.

Εκείνοι που οφείλουν να προσέξουν περισσότερο και πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνουν συγκρατημένοι, είναι οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου.

 

Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα; Μάθε ακριβώς τι πρέπει να προσέξεις!
Στείλε 
ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724 !

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ: Δείξε πολλή προσοχή στα νεύρα σου και συγκράτησε οπωσδήποτε τα υπερβολικά ξεσπάσματα σου σε όλες οι σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και τομείς της ζωής σου! Πρόσεχε πολλή την συμπεριφορά σου στον έρωτα γιατί εσύ θα βγεις χαμένος και μην κάνεις αλόγιστα έξοδα! 


ΤΑΥΡΟΣ
: Άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση επανέρχονται και καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και χαμογελαστός. Μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές και παρελθοντικές σχέσεις και ετοιμάσου για αποκαλύψεις κουτσομπολιών εις βάρος σου.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Προβλήματα με φίλους, στενούς συναδέλφους και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, είναι στο χέρι σου να αποφευχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα και σωστά. Μην παρασύρεσαι από πάθη για ένα μεγάλο σου όνειρο και μην είσαι παρορμητικός. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε καριέρα, οικογένεια και κοινωνική ζωή. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές αντιδράσεις γιατί θα έχεις απώλειες και θα πλήξεις σοβαρά την κοινωνική σου εικόνα!

 
ΛΕΩΝ: Καλύτερα να αποφύγεις τώρα ταξίδια ή μετακινήσεις κι αν δεν μπορέσεις, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στα παρορμητικά λάθη. Προσοχή στην συμπεριφορά σου σε επαφές που έχεις με το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω υπεραισιοδοξίας και αυθορμητισμού!

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ζήλια, η κτητικότητα, η πίεση, οι εντάσεις και οι εμμονές, μόνο κακό θα σου κάνουν στην ερωτική ζωή. Τακτοποίησε όσο είναι καιρός οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε λάθος ερωτικές ιστορίες! 


ΖΥΓΟΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, καταπίεση και παιχνίδια εξουσίας! Μπορείς να το αποφύγεις αν παραμερίσεις υπερβολικές συμπεριφορές, απαιτήσεις και ξεσπάσματα. Πες όχι σε πάθη που ξέρεις ότι είναι λάθη. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Προσοχή τα λάθη στην εργασία λόγω παρορμητισμού και εγωισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση και την ψυχική υγεία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
: Μοιραία Πάθη αλλά και λάθη έρχονται στον έρωτα λόγω της δικής σου απαιτητικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς. Πέρασε όμορφα χωρίς να παρασύρεσαι και να χαλάς την φήμη σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
: Προσοχή την συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι. Απέφυγε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να φέρουν άσχημες ρήξεις. Πες όχι και μην παρασύρεσαι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που σε προσεγγίζει τώρα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Προστάτεψε τις κοινωνικές σου σχέσεις από εντάσεις και τσακωμούς και πρόσεξε την συμπεριφορά σου στις σχέσεις σου με τα αδέρφια. Παράλληλα δείξε προσοχή σε μετακινήσεις και επικοινωνίες. Απέφυγε τα λάθη. 


ΙΧΘΥΣ
: Η αυτοπεποίθηση σου αυτή τη φορά είναι εχθρός σου και εκδηλώνεται με ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα πρόσεξε τα αλόγιστα έξοδα γιατί θα υπάρξουν απώλειες.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,11 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.