Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Τετράγωνο με Ουρανό 11/7: Ανατροπές και Ρήξεις

Το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού την Πέμπτη 11/7, θα φέρει ανατρεπτικά γεγονότα, όπως και ισχυρές ρήξεις! Δες τι πρέπει να προσέξεις…

 

Άρης Τετράγωνο με Ουρανό 11/7: Ανατροπές και Ρήξεις

Ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα και ο Ουρανός από τον Ταύρο, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, σχηματίζουν μία εκρηκτική, ανατρεπτική και επικίνδυνη όψη Τετραγώνου.

Αρκετές θα είναι οι αρνητικές συνέπειες λόγω βιασύνης και νευρικότητας! Είμαστε οξύθυμοι, αντιδραστικοί, αυθόρμητοι, ορμητικοί, αναστατωμένοι, εκνευρισμένοι και ριψοκίνδυνοι!

Χωρίς λόγο, προκαλούμε ισχυρές εντάσεις και συγκρούσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές!

Οφείλουμε λοιπόν, να είμαστε προσεκτικοί σε όλες μας τις δραστηριότητες και δράσεις, καθώς έρχονται ξαφνικά ανατρεπτικά γεγονότα που θα μας βρουν απροετοίμαστους και θα μας σοκάρουν!

Επιπλέον, ο χειρισμός μηχανημάτων και οχημάτων, πρέπει να είναι συνετός και ήρεμος, όπως και οι ερωτικές μας υποθέσεις, που μας ρίχνουν σε λάθη-πάθη και σεξουαλικές παρεκκλίσεις!

Επηρεάζονται ιδιαίτερα τα Σταθερά Ζώδια και κυρίως του 1ου δεκαημέρου.

 

 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Μην φέρεσαι απερίσκεπτα στην ερωτική ζωή, διότι θα το μετανιώσεις! Η επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου, θα φέρει ρήξεις και θα αμαυρώσει την καλή σου φήμη!

ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήσεις το πάθος να σε παρασύρει σε έναν παλιό έρωτα, γιατί θα πληγωθείς! Επιπλέον, περιόρισε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που περνάς στους άλλους και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά! Επίσης, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας και βιασύνης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Να προσέχεις λίγο παραπάνω αυτήν την περίοδο, τα κεκτημένα σου! Πες όχι στην σπατάλη χρημάτων αλλά και στην κτητικότητα που φέρνει ρήξεις στον έρωτα!  

ΛΕΩΝ
Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα και δράση! Πρόσεχε πολύ, την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, αλλά και τις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαφύλαξε τα μυστικά σου προσεκτικά και μην μπλέκεσαι σε απαγορευμένες ερωτικές ιστορίες! Επιπλέον να είσαι προετοιμασμένος, γιατί αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αυτές τις μέρες!

ΖΥΓΟΣ
Περιόρισε την οξυθυμία σου, ότι κι αν συμβεί και κάνε υπομονή! Σχέσεις φιλικές ίσως έρθουν σε μεγάλη ρήξη! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια ξαφνικά επαγγελματικά γεγονότα, πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και σύνεση, ώστε να μην εκτεθείς!  Η καριέρα σου κινδυνεύει αν δεν φροντίσεις να φερθείς με σύνεση, ωριμότητα και λογική.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φρόντισε να είσαι οργανωμένος στις μετακινήσεις σου και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση! Επίσης, προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου σε επαφές και επικοινωνίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συγκράτησε όσο μπορείς συναισθηματικές εκρήξεις, ζήλιες και απαιτήσεις στην ερωτική ζωή, διότι τα πράγματα είναι εύθραυστα. Προσοχή χρειάζεται επίσης, η οικονομική σου διαχείριση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην συντροφική σου ζωή, κάποιες καταστάσεις και σχέσεις, έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και ίσως οι αντιδράσεις και οι εκρήξεις σου, να φέρουν καταστροφικές ρήξεις!

 

ΙΧΘΥΣ
Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς αυτήν την περίοδο! Μετρίασε την βιασύνη στη δουλειά σου και τις εκρήξεις σου στο εργασιακό περιβάλλον!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,57 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.