Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Τετράγωνο με Δία 4/8: Υπερβολές και Ζημιές

Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, το Τετράγωνο του Άρη-Δία, στις 4/8...

Άρης Τετράγωνο με Δία 4/8:  Υπερβολές και Ζημιές

Την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, κάποιοι από μας θα αγγίξουν τα όρια της υπερβολής, θα πούνε ναι στο ριψοκίνδυνο και ίσως μερικοί «φάνε τα μούτρα τους».

Το Τετράγωνο του Άρη από τον Κριό και του Δία από τον Αιγόκερω, θα προκαλέσει αρκετές ζημιές…
 
Διψάμε για ρίσκο και απαιτούμε-ορισμένες φορές παράλογα πράγματα-σαν μικρά κακομαθημένα παιδιά και προκαλούμε φυσικά αντιδράσεις!

Ίσως παραέχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τον υπερεκτιμάμε. Είμαστε ατρόμητοι, φιλόδοξοι, δυναμικοί και ορμητικοί, αλλά αν δεν προσέξουμε τις υπερβολές, θα υπάρξουν απώλειες και συγκρούεις! 


Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου! 

 

 Πως θα επηρεάσει τον γενέθλιο χάρτη σου το Τετράγωνο Άρη-Δία;  Κάλεσε 14724!

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ: Έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και προβολή, γεγονός που σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένα ρίσκα και έπαρση. Απέφυγε να ασχολείσαι τόσο επιφανειακά την προβολή του εαυτού σου και σκέψου ως συνήθως λογικά και προσγειωμένα, ώστε να αποφύγεις λάθη. 

ΤΑΥΡΟΣ: Απέφυγε αυτές τις μέρες παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες, γιατί ίσως ριψοκινδυνεύεις αρκετά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μείνε λοιπόν έντιμος και μην αφήνεις τον εσωτερικό σου κόσμο να αναστατώνεται χωρίς λόγο.  

ΙΧΘΥΣ: Οι φιλικές σου σχέσεις κινδυνεύουν, αν δεν προσέξεις την τάση σου για υπερβολές, εγωισμό και τσακωμούς. Μην διακινδυνεύεις σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις αλλά και τα μεγάλα σου όνειρα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντί να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς στην καριέρα, τα απαιτείς και τα κυνηγάς με τρόπο λανθασμένα παρορμητικό. Παράλληλα στα αισθηματικά σου οφείλεις να είσαι ολιγαρκής και όχι τόσο σκληρός. Μην χαλάσεις την καλή σου κοινωνική εικόνα, λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

ΛΕΩΝ:  Αν επιθυμείς την αλλαγή στη ζωή σου, να ξέρεις ότι το να επαναστατήσεις, το να φέρεσαι επιπόλαια και νευρικά, δεν θα σε βοηθήσει. Μείνε προσγειωμένος και πρόσεξε κάθε τάση σου για υπερβολή, ιδίως σε μετακινήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Απέφυγε ερωτικές ζήλιες και απαιτήσεις, που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις αλλά και θα βαρύνουν την ψυχολογία σου. Μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα και πρόσεξε τις σπατάλες, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν. 

ΖΥΓΟΣ:  Η οξυθυμία σου και η απαιτητικότητα σου θα φέρει σοβαρά προβλήματα και εντάσεις στη συντροφική ζωή. Παράλληλα, σημαντικές για σένα συνεργασίες κινδυνεύουν λόγω της επιπόλαιης και εγωιστικής σου στάσης. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θες να πάρεις αυτό που αξίζεις στην εργασία, δεν πρέπει να το απαιτήσεις, αλλά να το αποδείξεις. Πρόσεχε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητικότητας, διατροφικές υπερβολές και μην απαιτείς την τελειότητα από τους άλλους.  


ΤΟΞΟΤΗΣ:  Στα αισθηματικά σου γίνεσαι υπερβολικός, απαιτητικός και μάλλον επιπόλαιος, γεγονός που μπορεί να σου στοιχήσει και μία όμορφη ερωτική σχέση αλλά και την καλή σου φήμη. Μην επιδεικνύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα και την απαιτητικότητα σου στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Προσπάθησε να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και μην θες όλο και περισσότερο. Μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε ένα παλιό έρωτα, γιατί θα απογοητευτείς στο τέλος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Οφείλεις τώρα να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος και ολιγαρκής σε επαφές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς, όπως και πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Απέφυγε όσο μπορείς νευρικότητα και παρεξηγήσεις.  

ΙΧΘΥΣ: Είσαι πολύ απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα ερωτικά σου ζητήματα, γεγονός που θα φέρεις συγκρούσεις, αντί για το θετικό αποτέλεσμα που θες. Επίσης πρόσεχε τι ξοδεύεις και τις διατροφικές υπερβολές.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.