Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Σύνοδος με Ποσειδώνα 7/12: Απωθημένα και Παραπλανήσεις

Η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα στις 7 Δεκεμβρίου 2018, δεν επιτρέπει να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και μας προσγειώνει απότομα…

Άρης Σύνοδος με Ποσειδώνα 7/12: Απωθημένα και Παραπλανήσεις

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας στο ζώδιοτων Ιχθύων, συναντιούνται την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 καιμε την συμμετοχή της Νέας Σελήνης στον Τοξότη, βγαίνουν στο φως με «βίαιο» τρόπο,  παραπλανήσεις, εξιδανικεύσεις, έντονο παρασκήνιο!

Πολλές σχέσεις και συνεργασίες, πρέπει να αντιμετωπιστούν  με λογική, καχυποψία, ενώ το παρασκήνιο και η ίντριγκα είναι πρωταγωνιστές αυτήν την περίοδο!

Εξάντληση ψυχική, ορμητικότητα που θα μετανιώσουμε, ανασφάλεια και αρνητικές προθέσεις!  
Πως επηρεάζει η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα τα 12 Ζώδια;

Οι πιο επιρρεπείς  σε παραπλανήσεις και εξαπατήσεις σε όλες τις σημαντικές τους σχέσεις και συνεργασίες, είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, κυρίως του 2ου δεκαημέρου! Αν βασίζεστε σε υποθέσεις και επιθυμίες, θα έχετε απογοητεύσεις!


Οι Ζυγοί, Υδροχόοι, Καρκίνοι και Σκορπιοί , μπορείτε να καταφέρετε να ευνοηθείτε από αυτήν την όψη, αφού οι αποκαλύψεις, θα σας δώσουν δύναμη να προχωρήσετε παρακάτω! Κινηθείτε παρασκηνιακά, αλλά και έντιμα! Μην μπλέκεστε σε κουτσομπολιά!

Κριοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, καλό θα ήταν να μην έχουν μεγάλες προσδοκίες από τα ερωτικά τους θέματα, αλλά επιπλέον να ελαττώσουν και τα έξοδα για απολαύσεις!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.