Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης στον Υδροχόο έως 12 Μαΐου 2020: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Δες τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τον Άρη στον Υδροχόο, από την Ανδριάννα Σαρρή…

 

Άρης στον Υδροχόο έως 12 Μαΐου 2020: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Άρης στον Υδροχόο από 30 Μαρτίου έως 12 Μαΐου 2020, απαιτεί στον Έρωτα πειράματα στο κρεβάτι, ερωτική απελευθέρωση, κατάργηση των ταμπού, ξεσπασματάκια και κόντρες για να ανάψουν τα αίματα και φιλίες που κρύβουν... πάθη!

Ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, αλλά προειδοποιεί και τα Σταθερά Ζώδια για εντάσεις και ανατροπές!


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για τους επόμενους μήνες!
Κάλεσε στο  14994


Διάβασε παρακάτω τα "Ερωτικά Πρέπει & Μη" για το Ζώδιο σου!


ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Κριέ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία είδηση, θα σου δώσουν την ευκαιρία –και ξαφνικά μάλιστα- να κάνεις το μεγάλο βήμα στην ερωτική ζωή!  Επιπλέον ο φιλικός σου κύκλος, σου βρίσκει λύσεις! 
Τα «Μη»: Κριέ του 1ου και εσύ ακριβώς τις ίδιες επικοινωνιακές και ερωτικές ευκαιρίες θα έχεις, αλλά μάλλον με τα τόσα νεύρα, υπερβολές, ανωριμότητα και ξεσπάσματα σου, θα τα χάσεις όλα… 

               
ΤΑΥΡΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Ταύρε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η ευκαιρία σου για σοβαρότητα και-γιατί όχι-επισημοποίηση στον έρωτα είναι εδώ! Ναι, τώρα μπορείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αρπάξεις αξιόλογες ευκαιρίες! Απέφυγε παρορμητικές κινήσεις και θα δεις ότι θα έχεις απόλυτη επιτυχία μωρό μου!  
Τα «Μη»: Ταύρε του 1ου για χαλάρωσε… Εκτός του ότι τα κάνεις μαντάρα στη δουλειά, συνεχίζεις την… ισοπέδωση στον έρωτα! Όχι σε παρορμητικές και νευρικές συμπεριφορές οπότε, που σε εκθέτουν! 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Δίδυμε του 2ου και  του 3ου, είσαι αναμφίβολα ο πιο τυχερός της περιόδου! Ευκαιρία για επίτευξη ερωτικού στόχου, φλερτ, ευχάριστα νέα και γνωριμίες! Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς ερωτικές επιτυχίες σου λέω! 
Τα «Μη»: Δίδυμε του 1ου όλα καλά και εσύ στα ερωτικά σου, δεν το συζητώ… Απλά φρόντισε πρώτον να γίνεις πιο αποφασιστικός, αλλά σαφώς λιγότερο νευρικός και επιπόλαιος!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Καρκινάκι μου γλυκό και σέξι, του 2ου και του 3ου δεκαημέρου! Θα είσαι σέξι μωρό μου αυτήν την περίοδο όσο δεν πάει! Και εκτός από σέξι, θα είσαι και γοητευτικός και γεμάτος ερωτισμό! Ξέρεις να διεκδικείς και το χρήμα αλλά και το ποιοτικό σεξάκι! 
Τα «Μη»: Καρκινάκι του 1ου δεκαημέρου, απόλαυσε τον ερωτικό εαυτό σου στην κρεβατοκάμαρα και άσε στην άκρη καυγάδες και ρήξεις, λόγω ζήλιας και παιχνιδιών εξουσίας!

 

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει»: 
Λέοντα του 2ου και του 3ου, επιτέλους! Μπορείς τώρα να κάνεις την αλλαγή, να βελτιώσεις τα πάντα και κυρίως την συντροφική σου ζωή! Ναι, η ευκαιρία σου για να βρεις το άλλο σου μισό είναι εδώ και μάλιστα με τον πιο παθιασμένο τρόπο!  
Τα «Μη»: Λέοντα του 1ου εσύ μην προκαλείς κόντρες και καυγάδες! Η ρήξη είναι πολύ κοντά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Παρθενάκι του 2ου και του 3ου! Ομορφαίνεις, έχεις ευεξία, γίνεσαι πιο δυναμικός, κάνεις κορμί λαμπάδα και γενικά, βρίσκεις τον καλύτερο σου εαυτό! Μπράβο και πάλι μπράβο! 
Τα «Μη»: Παρθένε του 1ου… Όλα τα παραπάνω καλά είναι, αλλά αν ασχολείσαι μόνο με πρακτικά ζητήματα και δουλειά, πουθενά ο έρωτας, στο λέω!ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει»:
Ζυγέ του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, είσαι στα καλύτερα σου! Πρώτον η τύχη είναι η δίκη σου, αυτό το διάστημα και θα σου δώσει έρωτα, χαρά, καλοπέραση, διασκέδαση, γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις, πάθος και ρομαντισμό! Τι άλλο θες πια! 
Τα «Μη»: Ζυγέ του 1ου, οκ… Μπορεί να έχεις όλη την τύχη με το μέρος σου, αλλά αν συνεχίζεις να φέρεσαι με απαιτητικότητα και με έπαρση στον έρωτα, θα τα φας τα όμορφα μουτράκια σου, στο λέω!    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει»: 
Σκορπιέ του 2ου και του 3ου , άκου τι παίζει τώρα… Ναι, μπορείς να διεκδικήσεις επανασύνδεση και να την πετύχεις! Όλα είναι στα χέρια σου και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στον ερωτισμό σου! Αρκεί, να μην σε παρασύρουν νεύρα και πάθη, σε λάθη! 
 Τα «Μη»: 
Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, το ξέρω πως θες, δεν θες, θα σε απασχολήσει το ερωτικό παρελθόν, όμως δυστυχώς το αποτέλεσμα θα είναι ξαφνικές ρήξεις, καυγάδες, λάθη και κόντρες που πληγώνουν! Τα ίδια φυσικά και στο σπίτι, με την οικογένεια...ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει»: 
Τοξότη του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η περίοδος της γνωριμίας είναι εδώ! Ναι, αν είσαι single, θα κάνεις άπειρες σημαντικές και αξιόλογες γνωριμίες, ιδίως μέσα από διαδικτυακά φλερτάκια! Αν όμως ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό, περίμενε ένα wow μήνυμα, που θα σε αναστατώσει και θα σου χαρίσει ξανά, το τεράστιο σου χαμόγελο!
 Τα «Μη»: Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, καλό το φλερτ, οι γνωριμίες και τα μηνύματα, αλλά αν παραείσαι παρορμητικός σε επαφές και επικοινωνίες, μάλλον θα την κάνεις την γκάφα σου! ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει»: 
Αιγόκερε του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, η ευκαιρία σου είναι εδώ για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, για ανάκτηση της αυτοπεποίθησης σου, για ποιοτικότερο σεξ, αλλά και για οικονομική βελτίωση! 
Τα «Μη»: Αιγοκεράκι του 1ου, κόψε την κτητικότητα, την ζήλια και την καταπίεση, γιατί αντί για ερωτική σταθερότητα, σε κόβω για ερωτική κόντρα! Επίσης, με ρέγουλα και τα έξοδα, ε;


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει»:  
Είσαι στα καλύτερα σου Υδροχόε του 2ου  και του 3ου! Ναι, μπορείς να διεκδικήσεις κάθε στόχο τώρα και να τον κατακτήσεις με κάθε τρόπο! Γοητεία, σεξ και πάθος είναι μέσα στο πρόγραμμα! 
Τα «Μη»: Υδροχόε του 1ου, πολλές θα είναι και σένα οι ευκαιρίες σου αναμφίβολα, αλλά το ίδιο πολλές θα είναι και οι γκάφες σου λόγω βιασύνης και μπόλικων νεύρων. Οι ρήξεις και οι καταλυτικές αλλαγές, παραμονεύουν...ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει»: 
Λοιπόν Ψαράκι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, το νου σου… Είναι καλή εποχή για παρασκηνιακές κινήσεις στον έρωτα και συναισθηματική και ψυχική ενδυνάμωση, ωστόσο προσοχή στις αποκαλύψεις.  
Τα «Μη»: Ψαράκι του 1ου δεκαημέρου, κακή εποχή για ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, απαγορευμένους έρωτες και για την τάση σου να δίνεις δικαιώματα για κουτσομπολιό…

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.