Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης στον Ταύρο έως 4 Μαρτίου 2021: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Δες πως θα επηρεάσουν την ερωτική μας ζωή, οι όψεις του Άρη στον Ταύρο, από 7/1 έως 4/3, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Άρης στον Ταύρο έως 4 Μαρτίου 2021: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Άρης στον Ταύρο, από 7 Ιανουαρίου έως 4 Μαρτίου 2021, θέλει ταλέντο στο κρεβάτι, απόλαυση, αισθησιασμό και πραγματικό πάθος!
Θέλει υπομονή, σοφές και αργές κινήσεις στον έρωτα, πίστη και αφοσίωση! 

Ευνοεί τα Ζώδια της Γης και του Νερού, αλλά προειδοποιεί και τα Σταθερά Ζώδια για ρήξεις, παθιασμένους τοξικούς έρωτες και λάθος ερωτικές επιλογές!


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2021!
Κάλεσε στο ☏ 14994


 

Δες παρακάτω τις όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Ταύρο και ποιους επηρεάζουν
ή ΔΕΣ ΕΔΩ>> τα "Ναι" και τα "Όχι" στον Έρωτα, για όλα τα Ζώδια!

 

Τετράγωνο Ερμή-Άρη, 9 Ιανουαρίου: Υπερβολική τάση για καυγάδες και τσακωμούς, λάθη επικοινωνιακά στον έρωτα, παρορμητικό φλερτ που στο τέλος απογοητεύει, εγωισμός, καυστικότητα, λεκτική επιθετικότητα, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, του 1ου δεκαημέρου! 


Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, 9 Ιανουαρίου: Πάθος, συναίσθημα, συναισθηματικές γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλές επιτυχίες, ομορφιά, γοητεία, ενδιαφέρουσες και θετικές ερωτικές εξελίξεις, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, του 1ου δεκαημέρου! 


Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, 13 Ιανουαρίου: Κακόβουλες, επιθετικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές, φέρνουν μεγάλες εντάσεις, αλλά και οριστικές ρήξεις, στην ερωτική μας ζωή. Τάση για τιμωρία και σκληρότητα. Ο έντονος θυμός, η έλλειψη αυτοσυγκράτησης και ψυχραιμίας και ο εκνευρισμός, θα προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, του 1ου δεκαημέρου! 


Σύνοδος Άρη-Ουρανού, 20 Ιανουαρίου: Τάση για εντάσεις, ρήξεις και καυγάδες. Αναπάντεχα γεγονότα που ανατρέπουν με δυσάρεστο τρόπο, πολλά από τα δεδομένα μας στην ερωτική μας ζωή! Η υπερβολική αυτοπεποίθηση, η τάση για ελευθερία και η διάθεση για ανούσια κόντρα, θα φέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα! Αποκαλύψεις θα μας σοκάρουν και οι βιασύνες κάθε είδους, θα τιμωρηθούν. Επικίνδυνη όψη, κυρίως για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, του 1ου δεκαημέρου!  


Τετράγωνο Άρη-Δία, 23 Ιανουαρίου: Η υπερβολική παρόρμηση, η ανωριμότητα, η ορμητική επιπολαιότητα και η υπεραισιοδοξία, μας οδηγούν σε γκάφες και λάθη, που θα φέρουν απώλειες στην ερωτική μας ζωή. Τάση για ρήξεις και διαφωνίες, άνευ σημασίας. Μεγάλη προσοχή, οφείλουν να δείξουν, οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του 1ου δεκαημέρου! 


Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, 1 Φεβρουαρίου: Νεύρα, εγωκεντρισμός, ερωτική ανταγωνιστικότητα και επιθετικότητα, θα φέρει κόντρες, καυγάδες, αλλά και ρήξεις, θα έχουν αν δεν συγκρατηθούν, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του 2ου δεκαημέρου! 


Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, 10 Φεβρουαρίου: Λεκτικές κόντρες, νευρικότητα, και κόντρες, κυρίως για παρελθοντικά θέματα, που τώρα επανέρχονται στο προσκήνιο. Όχι καλή περίοδος για ερωτικά πισωγυρίσματα, ούτε για νέα συναισθηματικά ξεκινήματα και γνωριμίες. Επηρεάζονται, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του 2ου δεκαημέρου! 


Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, 14 Φεβρουαρίου: Πάθος και ρομαντισμός! Όνειρα και επιθυμίες που διεκδικούσαμε καιρό στην συναισθηματική ζωή, εκπληρώνονται! Ενέργεια, θέληση, επιτυχία και εποικοδομητικές δραστηριότητες στην ερωτική μας ζωή! Ιδιαίτερα ευνοημένοι, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, του 2ου δεκαημέρου! 


Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, 20 Φεβρουαρίου: Αποτυχαίνουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία και την αρμονία στις ερωτικές μας σχέσεις, λόγω της τάσης μας για καυγάδες και εντάσεις. Επιπλέον, λόγω των ισχυρών πόθων μας και του καυτού πάθους που παρασύρει, κάνουμε αρκετές φορές λάθος επιλογές. Εκείνοι που πρέπει να συγκρατήσουν τα πάθη τους και να επιστρατεύσουν λογική στην συναισθηματική τους ζωή, είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, του 3ου δεκαημέρου! 


Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, 25 Φεβρουαρίου: Σεξουαλικότητα, γοητεία, πειθώ, παθιασμένες στιγμές, εκπλήρωση βαθιών επιθυμιών, μοιραίοι έρωτες, σωστές κινήσεις και ενέργειες προς το άτομο του πόθου μας, ουσιαστική ερωτική επιτυχία, για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, του 3ου δεκαημέρου! 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,37 βαθμολογία
16 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.