Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Εξάγωνο με Ουρανό 22/5: Θετικές αλλαγές και εκπλήξεις

Το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού στις 22 Μαΐου 2019, μας φέρνει ευχάριστες εκπλήξει, εγρήγορση και ανέλπιστες αλλαγές! Δες πως θα σε ευνοήσει …

Άρης Εξάγωνο με Ουρανό 22/5: Θετικές αλλαγές και εκπλήξεις

Το δυναμικό και γεμάτο ενέργεια και εκπλήξεις,  Εξάγωνο του Άρη στον Καρκίνο και του Ουρανού στον Ταύρο, έρχεται να μας προσφέρει ξαφνικά και ανέλπιστα χαμόγελα, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019!

Μας διακρίνει αποτελεσματική δυναμικότητα και ικανότητα για αλλαγές!

Γεγονότα, συγκυρίες και καταστάσεις έρχονται που ενδεχομένως να μας ξαφνιάσουν, αλλά με τον πιο θετικό και ευχάριστο τρόπο!

Η όψη, θα αυξήσει τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, αλλά θα εμπλουτίσει και τις ιδέες μας, που τώρα θα μπορέσουμε να τις υλοποιήσουμε!

Έχουμε θέληση, τόλμη, πάθος και δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε και… εγωιστές!

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού  του 1ου δεκαήμερο.

 

Θα σου φέρει ξαφνικά μηνύματα το Εξάγωνο Άρη-Ουρανού;
Για προσωπική πρόβλεψη κάλεσε 
14724 ή στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

 

 

Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ: Θέματα που αφορούν την οικογενειακή ζωή, άλλα και θέματα σπιτιού που σε απασχολούν, λύνονται στα ξαφνικά και οι προσπάθειες σου, δεν πήγαν στράφι! Το ερωτικό σου παρελθόν επιστρέφει παθιασμένο!


ΤΑΥΡΟΣ
: Θα έχεις κάποια ευχάριστα ξαφνικά νέα και ειδήσεις, όπως και συναντήσεις, τηλεφωνήματα και ειδήσεις!


ΔΙΔΥΜΟΣ: Ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Άρπαξε κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται, ώστε να κατακτήσεις αυτό που θες σε έρωτα και χρήμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις ποικίλα ευχάριστα γεγονότα και ξαφνικές χαρμόσυνες καταστάσεις και συγκυρίες! Διακρίνεσαι για το πάθος σου αλλά και την δυναμική γοητευτική προσωπικότητα σου!  

ΛΕΩΝ: Κινήσου παρασκηνιακά τώρα και θα δεις πως θα ωφεληθείς ποικιλοτρόπως! Ενδυναμώνεσαι και ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και συναισθηματικά λόγω κάποιων απρόσμενων θετικών γεγονότων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρχονται νέες σημαντικές και ωφέλιμες γνωριμίες, αλλά και φιλίες που σε ευνοούν! Έχεις περισσότερους συμμάχους τώρα και κατακτάς ένα μεγάλο σου όνειρο!  

ΖΥΓΟΣ: Αν κινηθείς δυναμικά και χωρίς εγωισμό, θα καταφέρεις πολλά σε καριέρα αλλά και οικογένεια. Άρπαξε την ανέλπιστη ευκαιρία που έρχεται, για πρόοδο και κοινωνική καταξίωση!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες ναι σε τόλμη, δυναμικές αποφάσεις και κινήσεις με σύμμαχο την αυξημένη αισιοδοξία σου! Πετυχαίνεις στόχους και επεκτείνεσαι κοινωνικά, περνώντας ταυτόχρονα υπέροχα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου ερωτική και σεξουαλική σου διάθεση, την γοητεία και τον μαγνητισμό σου και απέβαλλε κτητικότητα, στον ερωτικό τομέα! Μπορείς τώρα, να κερδίσεις ότι θελήσεις, σε έρωτα και χρήμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η ώρα για θετικές δυναμικές αλλαγές στην συντροφική ζωή! Κατέκτησε επιθυμίες, πάθη και στόχους χωρίς να σκέφτεσαι εγωιστικά! Νέα παθιασμένη σχέση ή αναζωπύρωση σχέσης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητα σου χαρακτηρίζεται από ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα, ιδίως στην εργασία, λόγω της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας σου! Τόλμησε μια θετική αλλαγή στην εμφάνιση σου!  

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται πολλές ερωτικές ευκαιρίες κάθε είδους! Κανείς δεν αντιστέκεται στην γοητεία σου και όλες σου οι προσπάθειες για ερωτική επιτυχία, βρίσκουν την ανταπόκριση που θες!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,93 βαθμολογία
15 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.