Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άρης Αντίθεση με Κρόνο: Όταν το γκάζι γίνεται φρένο

Πως θα επηρεάσει τα Ζώδια η Αντίθεση Άρη-Κρόνου στις 29/5; Δες τις προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου...

Άρης Αντίθεση με Κρόνο: Όταν το γκάζι γίνεται φρένο

Από τις 21 Απριλίου, ο Άρης ταξιδεύει στο ζώδιο του Ερμή, στους Διδύμους και εδώ ο πλανήτης ξεχνά τα ένστικτα σου, ενεργεί κυρίως μέσα από τη λεκτική επικοινωνία, αποκτά αντίληψη και ψάχνει για επιχειρήματα. Έτσι και με τον Άρη στους Διδύμους γίνεσαι πιο κοινωνικός, έρχεσαι σε επαφή με περισσότερο κόσμο,  κυνηγάς τη γνώση και αλλάζεις συνεχώς, κατεύθυνση. Όμως,  ο ενθουσιασμός για το καινούργιο, γρήγορα περνάει και αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεσαι να περάσεις στην υλοποίηση και ελλοχεύει ο κίνδυνος να μένεις μόνο στην Θεωρία. Ωστόσο, θετική η θέση του, αν θέλεις να ασχοληθείς με τις δημόσιες σχέσεις, το εμπόριο, τις σπουδές και φυσικά προβολή, επαφές και σχέσεις μέσα από το διαδίκτυο.


Ο Κρόνος είναι ανάδρομος στον Τοξότη και θα συναντήσει στην έντονη όψη της αντίθεσης, στις 29 Μαΐου, τον Άρη στους Διδύμους. Κρόνος και Άρης μαζί, σημαίνει το κατεστημένο αγκαλιά με τις παρορμήσεις σου και έτσι καλείσαι να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα αναγκαία πρέπει και σε ενθουσιώδη θέλω.  Ανάλογα, όμως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και λόγω εξωτερικών παραγόντων, θα δυσκολευτείς να φτάσεις στο στόχους σου και δεν είναι πια στο χέρι σου να αγνοήσεις τις υποχρεώσεις σου. Σωστή κρίση και αντικειμενικότητα θα σε βοηθήσουν, ωστόσο,  να ξεπεράσεις τα εμπόδια των ημερών και να βρεις πάλι το θάρρος να συνεχίσεις, μια που η θέση του Άρη στους Διδύμους, δε σε κρατά δέσμιο στις αποφάσεις σου και ίσως χάσεις τον προσανατολισμό σου.


Απέφυγε λοιπόν, τις λεκτικές εντάσεις, τις αντιπαραθέσεις με άτομα που επιμένουν να σε καταδυναστεύουν και μην χάνεσαι σε πικρά συναισθήματα, θυμού και απογοήτευσης. Οργάνωσε τη σκέψη σου και έλεγξε το άγχος, αναβάλλοντας σημαντικές αποφάσεις για αργότερα. Ματαίωση στόχων πιθανόν αποδιοργανώνει. Δυσκολία σε προσωπικές σχέσεις, έλλειψη συνεννόησης. Αξιοποιήστε τον χρόνο, για να επανεκτιμήσεις  τις δυνάμεις σου.


Επηρεάζεται κυρίως ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες γ’ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες από 24η έως 26η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Πως θα επηρεάσει την ερωτική σου ζωή, η Αντίθεση Άρη-Κρόνου; Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724Για κάθε ζώδιο ξεχωριστά , διάβασε και τον ωροσκόπο


Κριός

Η αντίθεση Κρόνου , Άρη επιβαρύνει την καθημερινότητα σου, επαφές με συγγενικά άτομα προβληματίζουν και μπαίνεις σε δίλλημα, αν θα πρέπει να παραμερίσεις τις επιθυμίες σου και να συμβιβαστείς με τις εξωτερικές συνθήκες. Δυσκολίες, αργοπορίες, σε ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις.


Ταύρος

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη αφορά τα οικονομικά σου, έχεις επιβαρυνθεί με περισσότερα έξοδα και ζορίζεσαι αρκετά, καθώς μειώθηκαν αρκετά οι πόροι εσόδων σου. Προβλήματα με δάνεια, Τράπεζες αλλά και κοινά περιουσιακά προσθέτουν άγχος και κούραση και θα αισθανθείς ότι έφτασες στα όρια σου. Οικονομικές δυσκολίες.


Δίδυμοι

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη φέρνει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έρθεις σε ρήξη με κοντινά σου πρόσωπα και αυτό θα σε αποσυντονίσει ψυχολογικά. Προβλήματα ασυνεννοησίας με το ταίρι σου αλλά και οι συνεργάτες σου θα σε πιέσουν, ώστε να νιώσεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Δυσκολίες σε σταθερές σχέσεις. 


Καρκίνος

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη επιβαρύνει την φυσική σου κατάσταση, θα νιώσεις εξάντληση, καθώς καλείσαι να ξεπερνάς τις αντοχές σου και η καθημερινότητα σου έχει γίνει πολύ πιεστική. Προβλήματα με εργοδότες, συναδέλφους αλλά και με άτομα ηλικιωμένα, σε ρίχνουν σε μελαγχολία και προσπάθησε να μην εσωτερικεύεις τον θυμό σου. Δυσκολίες σε εργασία, υγεία.


Λέων

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη χτυπά μια ερωτική σχέση , που ξεκίνησε φιλικά και βλέπεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται, όπως τα φαντάστηκες. Ερωτικές απογοητεύσεις,  πισώπλατα χτυπήματα από φίλους και προσωρινά θα χάσεις την αισιοδοξία σου. Δυσκολίες σε φλερτ, έρωτα αλλά και σχέσεις με νεώτερα άτομα. Κυκλοθυμία και απομόνωση.


Παρθένος

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη αφορά τον επαγγελματικό σου χώρο, καθώς νιώθεις ότι σε απορρίπτουν, χωρίς να σου δώσουν την ευκαιρία να δείξεις τι αξίζεις. Νιώθεις έντονα το συναίσθημα της παραίτησης και ελλοχεύει ο κίνδυνος να απομακρυνθείς από άτομα που αξίζουν. Δυσκολίες σε θέματα καριέρας, επαφές με πρόσωπα εξουσίας, υποχρεώσεις.


Ζυγός

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη σε αποσυντονίζει, μπλοκάρει τη σκέψη σου και είσαι έτοιμος να εγκαταλείψεις ένα όνειρο ζωής καθώς έχεις κουραστεί και δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Δυσκολίες στις μετακινήσεις, διαξιφισμοί με συνεργάτες αλλά και κούραση σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου. Ματαίωση προσδοκιών.


Σκορπιός

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη αφορά κυρίως οικονομικά ζητήματα , συνεχίζονται οι προκλήσεις και μειώνονται τα έσοδα σου. Δυσκολίες σχετικά με την κοινή περιουσία σου, κυρίως με την διαχείριση ενός ακινήτου και νιώθεις ότι είσαι σε μόνιμο αδιέξοδο. Προβλήματα, οικονομικές εκκρεμότητες ρίχνουν τη ψυχολογία σου.


Τοξότης

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη προκαλεί τον ψυχισμό σου, συναισθήματα μοναξιάς σε καταβάλλουν και χάνεις την επαφή με άτομα που αγαπάς. Δυσκολίες με σταθερές σχέσεις, συντρόφους που επιμένουν να τεστάρουν την υπομονή σου και πιθανόν να αποφασίσεις την διακοπή μιας σχέσης. Προβλήματα , αργοπορίες σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης.


Αιγόκερως

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη πλήττει τον εργασιακό σου χώρο, συνειδητοποιείς ότι οι εχθροί παραμονεύουν, το παρασκήνιο ανθίζει και είναι δύσκολο να τα βάλεις με τους «δυνατούς» Άγχος, καχυποψία και σκηνές διαπληκτισμού με συνεργάτες θα χαλάσουν την ψυχολογία σου. Παιχνίδια ελέγχου σαμποτάρουν τη δουλειά σου.


Υδροχόος 

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη σε απομακρύνει από αγαπημένο άτομο, απογοητεύεσαι από τον ερωτικό σου σύντροφο και νιώθεις ότι δεν αγαπιέσαι , όσο αγαπάς. Προβλήματα προκύπτουν μέσα από μια νέα σου δραστηριότητα ή με τη σχέση σου με τα παιδιά σου. Μπερδεμένα συναισθήματα σε αποδιοργανώνουν και νιώθεις ευάλωτος.


Ιχθύες

Η αντίθεση Κρόνου, Άρη, σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, πιέζει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν όμως, ριζικά την ζωή σου και δεν μπορείς πλέον να μεταθέτεις τα προβλήματα σου, για αργότερα. Δυσκολίες οικονομικές, σχετικά με ένα ακίνητο και αρκετά έξοδα σε αγχώνουν. Απογοήτευση από πρόσωπα της οικογενείας σου.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,27 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.