Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αντίθεση Αφροδίτης με Κρόνου 17/7: Ρήξεις και Τιμωρία

Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 17/7, φέρνει προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και οικονομικά θέματα! Δες πως θα σε επηρεάσει και τι πρέπει να προσέχεις…

Αντίθεση Αφροδίτης με Κρόνου 17/7: Ρήξεις και Τιμωρία

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, έρχονται αντιμέτωποι με την σκληρή όψη Αντίθεσης, η οποία μας αναγκάζει μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, να πάρουμε επίπονες, αλλά και αναγκαστικές, όπως επίσης και να περιορίσουμε τα οικονομικά μας λάθη, λόγω επιπολαιότας! 


Όχι στο επιπόλαιο, στο επιφανειακό, στο βιαστικό, στο ανώριμο!  Όχι στις παρορμητικές αποφάσεις και δράσεις, διότι η… «τιμωρία» δεν αργεί να έρθει…

Αναμένονται συγκρούσεις, αλλά και ρήξεις,  λόγω αδιαλλαξίας και επιβλητικότητας και οφείλουμε οπωσδήποτε να συγκρατηθούμε!

Διαπροσωπικές χέσεις που θεωρούσαμε δεδομένες, τώρα τεστάρονται μέσα από εκρήξεις και μεγάλες δυσκολίες, ενώ ο ρομαντισμός, το συναίσθημα και το πάθος μειώνονται...

Η Αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου θα πλήξει κυρίως τα Παρορμητικά Ζώδια, που ανήκουνστο 2ο δεκαήμερο.

 
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ
Χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, ωριμότητα, λογική και ψυχραιμία στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Πες όχι στο ερωτικό παρελθόν, ακόμα κι αν κάνει αυτό το πρώτο βήμα, διότι θα πληγωθείς!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός στην κοινωνική σου ζωή, αποφεύγοντας σοβαρές συζητήσεις, αποκαλύψεις μυστικών και κουτσομπολιά! Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται και καλύτερα απέφυγε απροσεξία στις μετακινήσεις. 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δείξε ωριμότητα οπωσδήποτε στα οικονομικά σου, αλλά και η διατήρηση σταθερότητας της συναισθηματικής σου ζωής, ώστε να νιώσεις και πάλι ασφαλής!

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δείξε προσοχή, στην ισορροπία της ερωτικής σου ζωής, αλλά και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αρκετές θα είναι οι ρήξεις κάθε είδους, αλλά και οικονομικές απώλειες, αν δεν συνετιστείς και ωριμάσεις!

 

ΛΕΩΝ
Θα έχεις έντονο το αίσθημα ανασφάλειας και απαισιοδοξίας μέσα σου… Για το λόγο αυτό, απέφυγε άγχος και στεναχώρια και ενδυνάμωσε τις ψυχικές αντοχές σου, ώστε να κάνεις σοβαρά ωφέλιμα σχέδια για το μέλλον! Απέφυγε παρασκηνιακούς έρωτες!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις φιλικές σου σχέσεις, ήρθε η ώρα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου με συνείδηση και ωριμότητα, ακόμα κι αν πληγωθείς από κάποια άτομα! Προστάτεψε τα ιδανικά και τα όνειρα σου!  


ΖΥΓΟΣ
Αναμένεται μία ισχυρή κρίση στον τομέα της καριέρας, γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένος αλλά και έτοιμος για ώριμη αντιμετώπιση! Μην παρασύρεσαι σε συμπεριφορές, που σε εκθέτουν και πλήττουν την προσωπική σου υπόσταση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να είσαι προετοιμασμένος για ορισμένα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στις κοινωνικές επαφές σου, στις μετακινήσεις σου και σε θέματα ταξιδιών, συγγένειας εξ αγχειστίας ή σπουδών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οφείλεις να αντιμετωπίσεις προβλήματα, τα οποία θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα και κυρίως ό,τι έχει να κάνει με οφειλές, χρέη και εκκρεμότητες! Η ερωτική ζωή πλήττεται επίσης από προβλήματα που σου δημιουργούν ανασφάλεια!  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε νέα ερωτικά ξεκινήματα και νέες σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να αισθανθείς σκληρότητα και απομάκρυνση από το σύντροφο σου και οφείλεις να αντιμετωπίσεις ώριμα και ψύχραιμα αυτήν την κατάσταση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ορισμένα μη αναμενόμενα προβλήματα θα υπάρξουν στην εργασία και στην καθημερινότητα σου! Επίσης, μην κάνεις καμία αλλαγή στην εμφάνιση σου αυτή την περίοδο!

 

ΙΧΘΥΣ
Οφείλεις να βασίσεις την ερωτική σου ζωή, σε ρεαλιστικές και ώριμες βάσεις, διότι αλλιώς θα απογοητευτείς. Μην αντιμετωπίσεις τα συναισθηματικά σου θέματα επιφανειακά, βασίζοντας τα μόνο στη χαρά, το φλερτ και τις διασκεδάσεις!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,71 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.