Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανεργία και Ζώδια

Η σχέση των 12 Ζωδίων, με την ανεργία, στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Ανεργία και Ζώδια

Η δυσκολία ανεύρεσης εργασίας και κυρίως τώρα με την πανδημία είναι πλέον αναγκαίο κακό και παρά την οικονομική κρίση που έχουμε αντιμετωπίσει, είναι κάτι που δεν μπορούμε να συνηθίσουμε.

Έτσι η ανεργία επιδρά όχι μόνο την τσέπη μας αλλά και στην ψυχολογία μας.

Έτσι λοιπόν πάμε να δούμε και σύμφωνα πάντα με την Αστρολογία ποια ζώδια επηρεάζονται καταλυτικά και ποια αντιστέκονται και βρίσκουν άμεσα λύσεις εν περίοδο ανεργίας.


Θα υπάρξουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σου;
Στο προσωπικό σου ωροσκόπιο υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!

Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724
Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός

Ο Κριός αντιμετωπίζει την ανεργία σαν εχθρό  και αυτό σημαίνει ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει κερδισμένος,  κυνηγώντας την «τύχη» του. Θα περάσει όμως από κρίση ταυτότητας, ωστόσο θα προσαρμοστεί, κάνοντας δουλειές του ποδαριού. Αντιμετωπίζει την κρίση.

Ταύρος

Ο Ταύρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και πέφτει σίγουρα σε κατάθλιψη, καθώς δυσκολεύεται να αντέξει τις οικονομικές πιέσεις. Μετά όμως το πρώτο, δεύτερο σοκ θα καταφέρει να βρει άλλες πηγές εσόδων.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος δύσκολα μένει άνεργος γιατί έχει αναζητήσεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε δύσκολες ή άγνωστες συνθήκες. Μαθαίνει εύκολα μια νέα τέχνη και γενικά είναι πολυμήχανος. Διώχνει την ανασφάλεια, καθώς μοιράζεται τα προβλήματα του.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος νιώθει πως το Σύμπαν τον πολεμά και για αυτό θα κλειστεί στον εαυτό του, έχοντας τάσεις μελαγχολίας. Δεν μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει μια οικονομική κρίση και νιώθει άμεσα ευάλωτος. Δυσκολεύεται να βρει λύσεις και ζητά βοήθεια από την οικογένεια του.

Λέων

Το Λιοντάρι αρχικά θα νιώσει θυμό και μάλλον εξαγριώνεται, όταν χάνει το βασίλειο –τη δουλειά του. Για αυτό και θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να βρει μια καλύτερη δουλειά, απλά και για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν συμβιβάζεται με ημίμετρα, για αυτό και η ανεργία μπορεί να έχει διάρκεια.

Παρθένος

Ο Παρθένος δύσκολα χάνει τη δουλειά του καθώς προσαρμόζεται άμεσα σε νέες συνθήκες και είναι πολύ εργατικός. Όμως και εφόσον συμβεί αυτό, προσπαθεί να βρει τι έφταιξε και προχωρά σε νέες επιλογές που θα τον αναβαθμίσουν. Είναι τελειομανής και δεν το βάζει κάτω.

Ζυγός

Ο Ζυγός αντιμετωπίζει πολλές φορές την ανεργία σαν αναγκαίο κακό και εάν συμβεί θα πάρει το χρόνο του και θα ξεκουραστεί. Δεν αγχώνεται ιδιαίτερα και ίσως περιμένει και από το περιβάλλον του να βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερη σχέση με τη δουλειά του, όπως και με τον «έρωτα» και για αυτό νιώθει πως έχει προδοθεί και ψυχολογικά χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Θα ψάξει να βρει άμεσα μια πρόχειρη λύση, αλλά τελικά δεν θα την υποστηρίξει. Το χρήμα είναι η δύναμη του. 

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει άσσο στο μανίκι του και δεν μένει εύκολα χωρίς δουλειά. Θα ρισκάρει αμέσως κάτι άλλο και πιθανόν να κάνει και άλλα οικονομικά λάθη μέχρι να κατασταλάξει . Δεν το βάζει κάτω και ψάχνει άμεσα για λύσεις. Διατηρεί την αισιοδοξία του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν διανοείται να χάσει την δουλειά του και ένα σταθερό εισόδημα, με αποτέλεσμα να πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Συνήθως περνάει χρόνος μέχρι να πάρει τα πάνω του και δεν προσαρμόζεται.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος από τη φύση του αλλάζει συχνά δουλειές, γιατί πειραματίζεται και ψάχνει το ιδεατό. Έτσι μπορεί να περνάει φάσεις ανεργίας, τις οποίες όμως δεν αφήνει ανεκμετάλλευτες. Δεν ενδιαφέρεται για το χρήμα.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς είναι δύσκολη περίπτωση και πέφτει σε μελαγχολία και αδράνεια,  με αποτέλεσμα να μην αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κατάσταση του. Αργεί να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχει καλή σχέση με το χρήμα.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,29 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.