Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άνδρας Ζυγός: Το πιο ερωτικό αρσενικό

Ένα άρθρο της Κατερίνας Λιναρίτη, για τους άνδρες Ζυγούς...

Άνδρας Ζυγός: Το πιο ερωτικό αρσενικό

Χρόνια πολλά και επίσημα,  μοναδικοί  και όλο κομψότητα αγαπημένοι μου Ζυγοί .
Σήμερα θα μιλήσουμε για τον άντρα Ζυγό.

Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις ένα τέτοιον άντρα,  καθώς εισβάλει στο χώρο που βρίσκεσαι. Είτε πρόκειται για το χώρο ενός γραφείου είτε για το χώρο μίας καφετέριας, ενός εστιατορίου ή ενός μπαρ κάνει αισθητή την εμφάνιση του.

Γιατί ξέρει σαν πραγματικός μπον-βιβέρ από τρόπους. Καταρχήν ξεχωρίζει γιατί ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή, είναι αυτός που θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε καλό-ζωιστής. Ένα αρσενικό που δίψα για εμπειρίες και για διασκέδαση .

Εκτός από το να ξεχωρίζει το καλό κρασί, το  χαβιάρι και τα γαλλικά τυριά,  ξέρει να ξεχωρίζει και τα γνήσια θηλυκά και πάντα έχει τον τρόπο να προσεγγίσει ένα τέτοιο .


Γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να φέρετε σε μία γυναίκα,  ένα από τα λίγα βασικά είναι ότι ποτέ δεν πρόκειται να προπορευτεί τη συνοδού του. Στο πρώτο ραντεβού,  ξέρει ότι μπορεί η σύνοδος του να πάρει την πρωτοβουλία της επιλογής της ώρας,  ποτέ όμως το meeting point το οποίο θα το επιλέξει ο ίδιος.

Αυτό δεν θα είναι κάτι κραυγαλέα ακριβό αλλά θα είναι ένας προορισμός που θα έχει συγκεκριμένη και Classy ταυτότητα.  Φυσικά και το σαβουάρ βιβρ το παίζει στα δάχτυλα και γνωρίζει ότι ένα από τα θέματα που ποτέ δεν είναι προ συζήτηση είναι κάποιο που μπορεί να αφορά κάποια από τις πρώην του. Και αυτές σχεδόν ποτέ δεν είναι λίγες.

Εάν σας συνοδεύσει σε κάποιο σινεμά ή θέατρο,  δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει χαμηλώσει το κινητό του , διότι του αρέσει πάρα πολύ ως γνήσιος τζέντλεμαν να κρατάει τους τύπους. Όταν ακούσετε να σας πει «Σας προσκαλώ» φυσικά σημαίνει ότι το κέρασμα θα είναι δικό του, επίσης δεν πρόκειται να βγει μαζί σας εαν ολόκληρο το βράδυ είναι απασχολημένος και πρέπει να στέλνει επαγγελματικά μηνύματα ή  να μιλάει στο κινητό του.

Δεν αποκλείεται μπορεί να σας κουβαλήσει ακόμα και την τσάντα σας σε περίπτωση που χρειαστεί και ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να σας προσβάλει ακόμα κι αν το έχετε κάνει ήδη εσείς. Όσον αφορά τα ταξίδια σαν ένας γνήσιος τζέντλεμαν είναι 100% κοσμοπολίτης και γνωρίζει πως η καλύτερη αποσκευή για ένα ταξίδι είναι καλή μας διάθεση .

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον δείτε να γκρινιάζει για τον οποιοδήποτε λόγο είτε για τον ποδαρόδρομο που θα κάνει παραπάνω είτε ομολογουμένως για ένα άθλιο φαγητό μπορεί να δοκιμάστε στο εξωτερικό. Ούτε ασκεί κριτική σε εσάς ή σε κάποιον άλλον .


Ένας γνήσιος Ζυγός ακολουθεί όλα τα παραπάνω και δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε ποτέ να σας στήσει στο ραντεβού αλλά ούτε ποτέ θα σας πει ότι θα σας καλέσει στο τηλέφωνο και να μην το κάνει. Όσον αφορά τα δώρα πάλι γνωρίζει  πολύ καλά ότι το καλύτερο δώρο, όσον αφορά την ερωτική του σύντροφο είναι ότι σχεδόν επιβάλλεται ένα κόσμημα ως δώρο.

Ένας τέτοιος άντρας δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει από τις στιλιστικές του προτιμήσεις που συνήθως εμπεριέχουν μονόχρωμες επιλογές, γιατί ως γνωστόν το μονόχρωμο προσδίδει ιδιαίτερη αρχοντιά, κάποια σπορτίβ κομμάτια και φυσικά ποτέ δε λείπει ένα sure mezure κουστούμι για τις πολύ επίσημες περιστάσεις.

Και για τέλος άφησα το καλύτερο κομμάτι που αφορά φυσικά την ερωτική ένωση μαζί σας,  σε αυτό το σημείο μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από μία συμπεριφορά που θα θυμίζει πιστά τον Τζέιμς Μποντ. Αυτό ισχύει σε όλα,  μιας και ο  άντρας Ζυγός πολλές φορές δεν ξέρει τι να διαλέξει και νιώθει ότι η ζυγαριά γέρνει μία από τη μία μεριά και μία από την άλλη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα κι αν βρεθεί  ερωτικά με μία γυναίκα έστω για ένα βράδυ δεν θα φύγει ποτέ σαν κλεφτής, αλλά θα αφήσει τουλάχιστον έναν αξιοπρεπή χαιρετισμό. Δύσκολα μπορείς να το κρατήσεις κοντά σου αλλά πολύ εύκολα μπορείς να τον ερωτευτείς.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,86 βαθμολογία
42 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.