Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς 16/6 έως 22/11 και η επιρροή του στα ζώδια

Ο Ποσειδώνας κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθείς από 16/6 έως 22/11. Δες πως θα σε επηρεάσει στο άρθρο της Ανδριάννας Σαρρή…

Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς 16/6 έως 22/11 και η επιρροή του στα ζώδια

«Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο.» Edgar Allan Poe


Ο Ποσειδώνας, είναι ο πλανήτης που κρίνεται κατηγορούμενος για τις ψευδαισθήσεις, τις πλάνες, τις εξιδανικεύσεις, τις απάτες, τις εξαπατήσεις και τις απογοητεύσεις στην καθημερινότητα μας!  
Η  αθώωση κατηγορουμένου έρχεται, όταν συνειδητοποιούμε ότι εκείνος ευθύνεται και για τους οραματισμούς, την διαίσθηση, τα όνειρα, την συμπόνια, την φαντασία, την δημιουργικότητα και τον συναισθηματισμό μας!


Δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο, συντροφεύει το «παιδί» του, τον Ιχθύ, τα παραπάνω χαρακτηριστικά ενισχύονται, είτε με θετικές, είτε με αρνητικές εκβάσεις.

Κατά την διάρκεια της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του, συγκεκριμένα από 16 Ιουνίου έως και 22 Νοεμβρίου 2017, θα εντείνει δυστυχώς τα ψέματα, τις απάτες, τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις, τα κουτσομπολιά, τις λάθος επιλογές, τις κλοπές και τις ανέντιμες συμπεριφορές. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω θα είναι απογοήτευση και αβεβαιότητα.

Η αρνητική αυτή επιρροή, μπορεί εύκολα να καταπολεμηθεί, με συμμάχους την λογική, την ωριμότητα, την ψυχραιμία και ορισμένες φορές την καχυποψία, απέναντι σε αυτά που ακούμε, βλέπουμε, νομίζουμε και ελπίζουμε.   Πρόκειται για μία περίοδος-δάσκαλος (αυστηρός ή μαλακός δάσκαλος, είναι στο χέρι μας να το ορίσουμε), που μας διδάσκει πως ήρθε η ώρα για ψυχική αναδιοργάνωση και συναισθηματική ανανέωση! Ώρα για να προπονήσουμε την διαίσθηση μας και να βελτιώσουμε την κατάσταση σε ψυχή και σώμα, ακόμα και με εναλλακτικές θεραπείες!

Πως θα σε επηρεάσει ο Ανάδρομος Ποσειδώνας; Κάλεσε 14994!
Η πιο οικονομική πρόβλεψη της αγοράς, απ'όποια χώρα και να βρίσκεσαι!  Δες εδώ>>Όψεις Ανάδρομου Ποσειδώνα, την περίοδο 16/6-22/11/2017 και ποιους επηρεάζουν


Εξάγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα 21/6 και Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα 12/8 & 17/11
Ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα, η καλλιτεχνική διάθεση, η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητα Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου! Δεν θα λείψουν και οι συναισθηματικές εκφράσεις στο παρόν, οι ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν, αλλά και το οικονομικό κέρδος, για τους συγκεκριμένους εκπροσώπους!


Τρίγωνο Άρη –Ανάδρομου Ποσειδώνα 26/6
Η φαντασία, η δημιουργικότητα και ο ιδεαλισμός γίνονται πράξη. Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, χαρακτηρίζονται από ισχυρή διαίσθηση, διαύγεια, ενεργητικότητα, θέληση και φυσικά αποτελεσματικότητα που τους δίνει μία δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσουν σκοπούς και στόχους τους!  


Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα 28/6 & 25/10
Φαντασία, πειθώ και λογική συνεργάζονται με συνέπεια, ωφέλιμα και εποικοδομητικά επιτεύγματα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου! Ερωτικές εξομολογήσεις από άτομα του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος, είναι μέσα στο πρόγραμμα!


Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα 6/7 & 4/11
Ζώδια ή Ωροσκόποι σε Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερο και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου, μπορούν τώρα να ενεργοποιηθούν στην εστίαση και την επίτευξη ονείρων, με συμμάχους την ισχυρή τους θέληση, την αναπτυγμένη διαίσθηση και την έντονη φαντασία και δημιουργικότητα τους. Επιτυχία στη διαφύλαξη των μυστικών τους. Ρομαντισμός, συναισθηματισμός και θετικότητα σε παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες παρατηρείται.

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα 18/7
Η ερωτική ζωή των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου, χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια, αβεβαιότητα, εξωπραγματικά συμπεράσματα ή προσδοκίες, έλλειψη ρεαλισμού, επαναφορά παλαιών προβλημάτων ή μεγάλων επαναλαμβανόμενων απογοητεύσεων. Προσοχή σε αυταπάτες, ψέματα, μεγάλα λόγια και εξαπατήσεις. Τάση για οικονομική σπατάλη!


Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα 5/9
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου
αρχίζουν να χάνουν την αίσθηση της πραγματικότητας και μπερδεύουν πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις στο μυαλό τους αρκετές φορές, βγάζοντας λάθος συμπεράσματα και παίρνοντας λανθασμένες αποφάσεις. Σενάρια φαντασίας, ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και υψηλές προσδοκίες, τους οδηγούν σε απογοητεύσεις παντός είδους.


Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα 20/9
Παραπλάνηση, ψέματα και αμφότερες εξαπατήσεις στις επαφές των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου. Τυφλή εμπιστοσύνη και ανέντιμες προτάσεις και υποσχέσεις, μας οδηγούν σε απότομη προσγείωση και απογοήτευση! Προσοχή σε υπογραφές, μηνύματα, έγγραφα και οδήγηση.


Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Ποσειδώνα 25/9
Πονηριές, εξαπατήσεις, ανεντιμότητα, κομπίνες, επικίνδυνο παρασκήνιο και κουτσομπολιό από έμπιστους τους ανθρώπους, θα πρέπει να περιμένουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι και από την μεριά τους θα πρέπει να αποφύγουν ρίσκα, λάθη, ψέματα και επιθετική διάθεση, έχοντας την λανθασμένη εντύπωση, ότι θα την «βγάλουν καθαρή».  Όχι σε καταχρήσεις και στην υπερβολή σε αλκοόλ ή άλλες ουσίες!


Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα 30/9
Συναισθηματική ανεντιμότητα, θολούρα και ουτοπία, θα βιώσουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.  Ερωτικές προσδοκίες ίσως γκρεμιστούν και όνειρα συντροφικά, θα αποδειχθούν απατηλά. Όχι σε οικονομικά ανοίγματα ή συμφωνίες τώρα.


Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα 14/11
Ψεύτικες υποσχέσεις, μεγάλα λόγια, εκμετάλλευση, κουτσομπολιό, απογοήτευση από επαφές και μετακινήσεις και γενική αναξιοπιστία, χαρακτηρίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου.

Αξιολόγηση
4,06 βαθμολογία
33 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.