Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής, Άρης και Κρόνος : Oι όψεις τους στις 6 Δεκεμβρίου!

Πως μας επηρεάζουν οι όψεις τους Ανάδρομου Ερμή, του Άρη και του Κρόνου στις 6/12; Δες την πρόβλεψη σου…

 

Ανάδρομος Ερμής, Άρης και Κρόνος : Oι όψεις τους στις 6 Δεκεμβρίου!

Η Σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη πραγματοποιείται την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 και μας κάνειπιο στοχαστικούς, υπεύθυνους αλλά και ιδιαίτερα επιφυλακτικούς στις επαφές μας


Με λογική και σύνεση, λύνουμε προβλήματα της καθημερινότητας που προϋπήρχαν, αποφεύγουμε επιφανειακές συζητήσεις και προτιμούμε ουσιαστικά λόγια, «αποθηκεύουμε» σημαντικές πληροφορίες και αποκτούμε εμπειρίες αξιόλογης  βαρύτητας. Βάζουμε σοβαρούς στόχους, είμαστε προσγειωμένοι και ρεαλιστές!

Οι ευνοημένοι είναι σίγουρα οι Κριοί,  Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, αφού και το Εξάγωνο Άρη με Ανάδρομο Ερμή και Κρόνο, θα τους δώσει γοητεία, πειθώ, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα βοηθώντας μας στην εκπλήρωση σημαντικών στόχων, ιδίως μέσα από την επικοινωνία, κάνοντας το μυαλό τους  πιο γρήγορο και εύστροφο!


Επιπλέον, όσον αφορά τον Έρωτα, για τα συγκεκριμένα Ζώδια, η επικοινωνία χαρακτηρίζεται από ωριμότητα, ουσία, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις και ορισμένοι ίσως μετανιώσουν, νιώσουν τύψεις και ενοχές για παλαιότερα ζητήματα. Θα υπάρξουν λοιπόν, αρκετά μηνύματα και επιστροφές από το παρελθόν, που θα είναι μάλιστα, μόνιμα, αληθινά και συνειδητοποιημένα και παράλληλα μας δίνει την ευκαιρία να λύσουμε παρελθοντικά προβλήματα μέσα από την επικοινωνία!

Υπάρχουν κι εκείνοι που τώρα θα είναι αρκετά μοναχικοί, κλειστοί και επιφυλακτικοί στις επαφές τους. Ο λόγος αλλά και η σκέψη τους, κατακλύζεται από απαισιοδοξία, βαριά διάθεση και ίσως θλίψη. Η διστακτικότητα και η συστολή θα τους καθυστερούν ή θα τους παρουσιάζουν δυσκολίες.
Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,4 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.