Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Ερμής 17 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου : Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή έως 9/3; Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή...

Ανάδρομος Ερμής 17 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου : Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ανάδρομος Ερμής Ιχθύ και Υδροχόο, έως 9/3 και έρχονται Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις! 

Δες παρακάτω, αν ανήκεις στους ευνοημένους! 

Ταύρε, Καρκίνε, Σκορπιέ και Αιγόκερε του 1ου και του 2ου και Κριέ, Ζυγέ, Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε του 3ου, ετοιμάσου για άπειρα μηνύματα, επαφές, νέα, ειδήσεις αλλά και συναντήσεις με το ερωτικό παρελθόν! Η επανασύνδεση είναι εδώ!

Παρθένε και Ιχθύ του 1ου και του 2ου,
ναι στο ερωτικό παρελθόν και την επανασύνδεση, αλλά χωρίς μεγάλες προσδοκίες, υπεραισιοδοξία και ψευδαισθήσεις! 

Δίδυμε και Τοξότη του 1ου και του 2ου, το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει, αλλά η απογοήτευση δεν αργεί... Πες όχι και πάμε για άλλα καινούργια!

Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη, Ζυγέ του 1ου και του 2ου, ποιος πρώην μωρέ; Εδώ έρχονται ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον Έρωτα, που ούτε ο ίδιος δεν θα πιστεύεις!

Λέοντα και Υδροχόε του 1ου και του 2ου & Καρκίνε και Ιχθύ του 3ου, σεξ με πρώην! Γνωστό, familiar και απολαυστικό! Τίποτα άλλο όμως μην περιμένεις, οκ; Μέχρι εκεί...

Κριέ 1ου και του 2ου και Αιγόκερε του 3ου, το απαγορευμένο έχει μία γλυκόπικρη γεύση και μάλλον τελικά..., υπάρχει ευτυχία που κόβεται στα... τρία! Εμ, πάθος είναι αυτό…

Ταύρε, Παρθένε και Σκορπιέ του 3ου, έχεις σημαντικότερα θέματα να ασχοληθείς, από επανασυνδέσεις και πρώην… Καριέρα και οικογένεια, απαιτούν την προσοχή σου! 

 
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2020!

Κάλεσε στο ☏ 14994 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754! 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,3 βαθμολογία
23 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.