Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομος Άρης Τετράγωνο με Δία 19/10: Υπερβολές και Γκάφες

Το Τετράγωνο Άρη-Δία στις 19 του μήνα, μας κάνει γκαφατζήδες και φέρνει προβλήματα! Δες τι πρέπει να προσέχεις!

Ανάδρομος Άρης Τετράγωνο με Δία 19/10: Υπερβολές και Γκάφες

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020 το Τετράγωνο του Ανάδρομου Άρη από τον Κριό και του Δία από τον Αιγόκρω, θα κάνει αρκετές ζημιές, αφού θα μας κάνει μάλλον κακομαθημένους, επιπόλαιους και ανώριμους, ξεπερνώντας τα όρια της υπερβολής και ριψοκινδυνεύοντας, να μας κάνει να «φάμε τα μούτρα μας!».

Η επιθυμία μας, αλλά χωρίς την συμμετοχή της λογικής μας, για ρίσκο, νεύρα και υπερβολές, μας οδηγεί σε γκάφες.

Υπερβολική εμπιστοσύνη και υπερεκτίμηση του εαυτού μας, τάση να είμαστε ατρόμητοι, υπερφιλόδοξοι και ανώριμα δυναμικοί και ορμητικοί, προκαλεί απώλειες και συγκρούσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις! 

Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Παρορμητικού Σταυρού του 2ου δεκαημέρου

 

Πως θα επηρεάσει τον προσωπικό σου χάρτη το Τετράγωνο Άρη-Δία; Κάλεσε 14724 για προσωπική πρόβλεψη!

 

 


Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ
: Αναζητάς με τον λάθος τρόπο την επιβεβαίωση αλλά και την υπερβολική προβολή του εαυτού σου, κάνοντας απανωτά επιπόλαια λάθη. Πες όχι σε νεύρα, εγωισμούς και έπαρση και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου!


ΤΑΥΡΟΣ
: Μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες ειδικά όσον αφορά τον έρωτα, γιατί θα υπάρξουν αποκαλύψεις. Κουτσομπολιά εις βάρος σου, βασίζονται στην δικής σου επιπόλαιη συμπεριφορά. Προστάτεψε την ψυχική σου υγεία!


ΔΙΔΥΜΟΣ
: Οι φίλοι σου δεν θα ανέχονται για πολύ την απαιτητική και επιπόλαια συμπεριφορά σου! Μην προκαλείς τσακωμούς και συγκρούσεις χωρίς λόγο και μην είσαι υπερβολικά ονειροπόλος! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
: Μην απαιτείς στην καριέρα, πράγματα που δεν αξίζεις και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου αρνητικά σχόλια. Αν συνεχίσεις να είσαι υπερφιλόδοξος, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα!


ΛΕΩΝ
:  Επαναστατείς υπερβολικά σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, έχοντας την αισιόδοξη εντύπωση ότι όλα θα πάνε όπως τα θες. Ωστόσο τώρα θα έρθουν ρήξεις αν δεν προσέξεις. Πρόσεχε πολύ τις μετακινήσεις σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
:  Ερωτικές ζήλιες, απαιτήσεις και παιχνίδια εξουσίας, θα λειτουργήσουν κατά σου τώρα. Μην κάνεις τόσα έξοδα, γιατί θα πελαγώσεις αργότερα. Μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα.


ΖΥΓΟΣ
:  Νεύρα, απαιτήσεις, έπαρση και εντάσεις, θα φέρουν σοβαρά στη συντροφική ζωή, που θα είναι δύσκολο να λύσεις, γι’αυτό καλύτερα συγκρατήσου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
: Πρόσεχε πολύ τώρα εργασιακά λάθη λόγω παρορμητικότητας και βιασύνης, διατροφικές υπερβολές και απαιτήσεις παράλογες από τους άλλους.  


ΤΟΞΟΤΗΣ
:  Στα ερωτικά σου γίνεσαι τόσο υπερβολικός, απαιτητικός και επιπόλαιος, που κινδυνεύεις να σου στοιχήσει μία όμορφη ερωτική σχέση αλλά και την καλή σου φήμη στο κοινωνικό σου περίγυρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συγκράτησε τώρα τα νεύρα, την οξυθυμία και την απαιτητικότητα σου σε σπίτι και οικογένεια!  Μην παρασύρεσαι σε παλιούς έρωτες τώρα, γιατί θα το μετανιώσεις και μην επιτίθεσαι σε άτομα δικά σου!  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
: Πρέπει να είσαι τώρα ιδιαίτερα συγκρατημένος στο τι λες και το που το λες! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. 


ΙΧΘΥΣ: Είσαι μάλλον απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα ερωτικά σου ζητήματα, προκαλώντας συγκρούσεις, που θα μετανιώσεις. Μεγάλη προσοχή σε περιττά έξοδα και διατροφικές υπερβολές!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,83 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις