Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομη Αφροδίτη Σύνοδο με Ήλιο και Τετράγωνο με Άρη στις 3 Ιουνίου

Στις 3/6, έχουμε ευκαιρία για επανασύνδεση, ωστόσο παρασυρόμαστε στο παθιασμένο μας παρελθόν και αρχίζουμε τα λάθη, με τις όψεις της Ανάδρομης Αφροδίτης στους Διδύμους…

Ανάδρομη Αφροδίτη Σύνοδο με Ήλιο και Τετράγωνο με Άρη στις 3 Ιουνίου

Η Αφροδίτη Ανάδρομη στους Διδύμους και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς, σχηματίζουν Σύνοδο με τον Ήλιο, αλλά και Τετράγωνο με τον Άρη, την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020


Αρκετές θα είναι τώρα οι ευκαιρίες για επανασύνδεση, ωστόσο πολλές θα είναι οι λάθος κινήσεις και επιλογές σε παλαιούς έρωτες και αγάπες, που ενδεχομένως να μετανιώσουμε, λόγω παρορμητικότητας και ερωτικής ορμητικότητας!

Τα απωθημένα, τα πάθη και οι πόθοι βγαίνουν στην επιφάνεια, η σεξουαλικότητα δεν μπορεί να συγκρατηθεί, όπως και τα νεύρα! 

Πολλά θα είναι επίσης και τα οικονομικά λάθη, αφού παρασυρόμαστε σε σπατάλες και αυθόρμητα λάθη! 


Θα έρθει ο παθιασμένος έρωτας από το παρελθόν σου; Θα έχεις επανασύνδεση; 
Στείλε ΑΦ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724.
Προβλέψεις ΖωδίωνΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε επικοινωνιακά λάθη, ιδίως ερωτικά και περισσότερο όσον αφορά το ερωτικό σου παρελθόν! Πες όχι σε οικονομικές σπατάλες! 


ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικά προβλήματα και εντάσεις θα υπάρξουν και κυρίως απέφυγε τα ερωτικά πισωγυρίσματα! Μην ξοδεύεις αλόγιστα!


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μοιραία πάθη, έντονοι έρωτες αλλά και ερωτικές επαφές με πρώην, θα σου φέρουν δυνατές εμπειρίες! Ωστόσο να αποφεύγεις παρορμητικότητα σε έρωτα και χρήμα!  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρασύρεσαι σε παλαιούς και απαγορευμένους έρωτες λόγω πάθους και σεξουαλικής έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου μάλλον σε προδίδει! Πρόσεξε τα μυστικά σου! Υπάρχει κίνδυνος αποκαλύψεων! 


ΛΕΩΝ
Αν θες επανασύνδεση, προσπάθησε αργότερα και όχι αυτήν την περίοδο, διότι μάλλον θα έχεις συγκρούσεις και συνέπειες, λόγω παρορμητικών λαθών!  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην μπερδεύεις επαγγελματικά με ερωτικά, παρασυρόμενος από ορμές και τα πάθη σου. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς, για αυτό πρόσεχε την συμπεριφορά σου, ιδίως σε έναν έρωτα του παρελθόντος! 


ΖΥΓΟΣ
Η υπεραισιοδοξία σου και το έντονο πάθος σου, σε παρασύρει σε επαφές με πρώην! Να παραμείνεις λογικός! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονη σεξουαλικότητα και πάθος σε χαρακτηρίζει! Προσοχή όμως στα ερωτικά πισωγυρίσματα και στις οικονομικές σπατάλες! 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Στη συντροφική ζωή, οδηγείσαι σε απωθημένους, παθιασμένους ή παλαιούς έρωτες και τα λάθη τώρα αρχίζουν, με αρνητικές συνέπειες αν δεν προσγειωθείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ερωτική σου επιθυμία και τα πάθη σου, νικούν την λογική σου. Μην παραμελείς εργασία, υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προσοχή στο φλερτ, στις κατακτήσεις και στα μοιραία πάθη, γιατί μάλλον ξεπερνάς το όριο κι αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες! Οι περισσότερες εντάσεις θα έρθουν στα ερωτικά σου, ιδίως με έναν πρώην, που τώρα θα επικοινωνήσεις ξανά.  


ΙΧΘΥΣ

Το παρελθόν σε απασχολεί τελευταία, όμως μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, χωρίς να χρησιμοποιήσεις πρώτα την λογική σου! Μακριά από καυγάδες και έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.