Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ανάδρομη Αφροδίτη έως 25/6: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ποιοι θα έχουν ερωτικές επιστροφές ή και επανασύνδεση με την Ανάδρομη Αφροδίτη 13/5  έως και 25/6/20; Δες τις προβλέψεις της Ανδριάννας Σαρρή...

Ανάδρομη Αφροδίτη έως 25/6: Ερωτικές Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

Ανάδρομη Αφροδίτη, από 13 Μαΐου έως 25 Ιουνίου 2020! 

Ποιοι θα έχουν Επανασύνδεση, ποιοι απλή επικοινωνία με το παρελθόν και ποιοι θα απογοητευτούν από έναν πρώην και ποιοι θα υποδεχθούν κάτι νέο στη ζωή τους

Δες παρακάτω…

 


Καρκίνε και Σκορπιέ κάθε δεκαημέρου, το παρελθόν επιστρέφει ως απωθημένο, ως κάτι κρυφό ή απαγορευμένο! Το πισωγύρισμα για… παράνομο ή/και παθιασμένο σεξ, έρχεται μαζί με τον πρώην! 

Ζυγέ και Υδροχόε κάθε δεκαημέρου & Δίδυμε και Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, η μεγάλη ευκαιρία μόλις έφτασε! Είναι πολύ πιθανή μία επανασύνδεση τώρα! Το ερωτικό παρελθόν επιστρέφει!

Δίδυμε Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου δεκαημέρου, τα πάρε-δώσε με το παρελθόν θα είναι αναγκαστικά πολλά, αλλά καλό θα ήταν να μην ελπίζεις σε επανασύνδεση! Η έκβαση θα είναι ρήξεις, καβγάδες και απανωτές λάθος κινήσεις… Πρόσεχε μην ενθουσιάζεσαι εύκολα και τελικά πληγωθείς!

Ταύρε και Α
ιγόκερε κάθε δεκαημέρου & Παρθένε και Ιχθύ του 1ου δεκαημέρου, έχεις άπλετη τύχη στον ερωτικό τομέα, αλλά το θέμα είναι ότι τα άστρα σε συμβουλεύουν να αρπάξεις ευκαιρίες και να κάνεις νέα συναρπαστικά ερωτικά ξεκινήματα και όχι πισωγυρίσματα!

Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 3ου δεκαημέρου, 
τα πισωγυρίσματα είναι δεδομένα... Απέφυγε όμως ψευδαισθήσεις, ψέματα και εξιδανικεύσεις, διότι θα προσγειωθείς απότομα και θα πληγωθείς!

Κριέ, Λέοντα κάθε δεκαημέρου
, έρχονται πολλά μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και συναντήσεις που αφορούν έναν παλαιό έρωτα! Την… επαφή θα την έχεις! Άρπαξε αυτήν την επικοινωνιακή ευκαιρία και επιδίωξε επανασύνδεση!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,05 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.