Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019 για το ζώδιο του Αιγόκερου από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

Ο Σεπτέμβριος κάνει τις καταστάσεις γύρω σας πιο συμπαθητικές  και τα πράγματα λίγο πιο στρωτά. Επιμεληθείτε τις σχέσεις με συγγενείς και συνεργάτες, μην αφήνετε στην τύχη νομικές υποθέσεις ή τυπικές διευθετήσεις και αποφύγετε συνάξεις ή συναναστροφές που μπορεί να σας κουράσουν ή να σας ενοχλήσουν.


Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα αλλά όχι υποχρεωτικά άσχημα. Το πρώτο μισό του μήνα σας βοηθά να τακτοποιήσετε αυτά που σας ενοχλούν ή εκκρεμούν στην σχέση σας, ενώ ο υπόλοιπος μήνας θα δείξει πόσο σοφά ενεργήσατε. Επίσης, δώστε μια άλλη διάσταση στην επαγγελματική σας ζωή και μην την θεωρείτε σαν εφαλτήριο για την εξέλιξή σας.


Η Αφροδίτη από τον Ζυγό το δεύτερο μισό του μήνα θα σας αναγκάσει να υπολογίζετε στη γνώμη των άλλων, στην ισορροπία των σχέσεων με το κάθε τι, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε το δικαίωμά σας στην χαρά.


Φροντίστε να μην απομονώνεστε από εκείνους που σας αγαπούν και να μην χρησιμοποιείτε τόσο συχνά τις προσφιλείς σας δικαιολογίες για να αποφύγετε να βρεθείτε σε περιβάλλοντα που δεν ελέγχετε. Τέλος, φροντίστε να περιορίσετε την περιέργειά σας για πράγματα που δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζετε.

 

Για προσωπικές προβλέψεις ο Κώστας Λεφάκης & οι συνεργάτες του είναι πάντα ΕΔΩ!

Κάλεσε στο 14994 ή στείλε ΚΛ4 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,1 βαθμολογία
20 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.